Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Λοιπόν δεν πάει άλλο θα αγοράσω γυναικεία ξυριστική μηχανή, βαρέθηκα με το ξυραφάκι, με πονάει και η μέση μου να σκύβω.Είχα πριν χρόνια μια και την είχα καταβολευτεί μιλάμε.. ούτε νερά ούτε τίποτα -για τα πόδια βέβαια μόνο έτσι στο στεγνο- καθόμουν στον καναπέ και σε 5 λεπτά ξυρισμένα ποδαράκι, μια ενυδατική και τέλος. Κοιτάζω τώρα να πάρω αλλά δεν καταλαβαίνω ρε γμτ γιατί έχουν τόση διαφορά στις τιμές... απο 20 μέχρι 80... μόνο το όνομα βλέπω να διαφέρει...

Δημοσ.

Λοιπόν δεν πάει άλλο θα αγοράσω γυναικεία ξυριστική μηχανή, βαρέθηκα με το ξυραφάκι, με πονάει και η μέση μου να σκύβω.

WTF η Σκλεναρίκοβα είσαι πια ; :mrgreen:

Δεν το επιχειρώ για ξυριστική , όλες λένε ότι πονάει πολύ .

Δημοσ.

Συκοφαντιες, μια χαρα!

και το μπικινι? ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Δε μου ακούγεται και πολύ καλή ιδέα να κάνεις το μπικίνι με τη ξυριστική...

Δημοσ.

WTF η Σκλεναρίκοβα είσαι πια ; :mrgreen:

Δεν το επιχειρώ για ξυριστική , όλες λένε ότι πονάει πολύ .

χαχαχα ναι τί να σου πω..

Οχι ρε αλλά πριν λίγο καιρό έμεινα 2 βδομάδες στο κρεββάτι απο τη μέση μου πολύς πόνος και απο τότε αν σκύβω πολύ ώρα ψιλοπονάω (είμαι λίγο τα ζώα μ'αργα)

Αλλά δεν σου λέω για αποτριχωτική για ξυριστική

Αποτριχωτική εγώ δεν βάζω με τίποτα λέμε στο δερματάκι μου! Απορώ πως αντέχουν ρε συ... :fear:

Δημοσ.

χαχαχα ναι τί να σου πω..

Οχι ρε αλλά πριν λίγο καιρό έμεινα 2 βδομάδες στο κρεββάτι απο τη μέση μου πολύς πόνος και απο τότε αν σκύβω πολύ ώρα ψιλοπονάω (είμαι λίγο τα ζώα μ'αργα)

Αλλά δεν σου λέω για αποτριχωτική για ξυριστική

Αποτριχωτική εγώ δεν βάζω με τίποτα λέμε στο δερματάκι μου! Απορώ πως αντέχουν ρε συ... :fear:

Άμα σου πω ότι δεν έχω καταλάβει τι διαφορά έχει η ξυριστική με την αποτριχωτική . Αν κάνει η ξυριστική ό,τι κάνει και το ξυράφι γιατί την αγοράζουν ; Εγώ έχω ξυράφι με κεφαλή που παίρνει ανταλλακτικό και έχει και ταινία με αλόη και πέρα του ότι η διαδικασία γίνεται γρήγορα , τα αφήνει και πιο απαλά από το απλό ξυράφι. Είναι piece of cake , με τα απλά ξυραφάκια θες πολύ ώρα για να γίνει δουλειά της προκοπής ( οπότε εσύ που έχεις το θέμα με τη μέση θα υποφέρεις ) και εάν έχεις και ευαίσθητο δέρμα καταλήγεις με κόκκινα σπυράκια παντού στα πόδια ( κα με κερί καταλήγω με σπυράκια παντού ) και είμαι και ασπρουλιάρα εγώ.

Στη θέση σου πάντως εάν είχα θέμα με τη μέση και δεν ήταν τόσο ευαίσθητο το δέρμα θα πήγαινα για κερί σε αισθητικό. Είχα μείνει από μέση πριν δύο χρόνια αλλά έχω μπανιέρα οπότε τη βόλευα κάπως τη δουλειά. Εάν είχα ντουζιέρα σιγά μην την πάλευα κάθε τρεις και λίγο με το ξυράφι ενώ έχω τη μέση.

Δημοσ.

Κι εμένα είναι υπερεύαισθητο το δέρμα μου... μια φορά δοκίμασα με ταινίες veet και εκτός του οτι με άκουσε όλη η γειτονιά κυκλοφορούσα και με κόκκινες στάμπες στα καλάμια για κάνα μήνα γιατί μου είχε ξεριζώσει και επιδερμίδα... και τις μισές τρίχες δεν τις έβγαλε :mad:

Με την ηλεκτρική ξυριστική δεν είναι ανάγκη να έχεις νερό και αφρό γι'αυτό βολεύει.

Δημοσ.

Εγώ κάνω κερί,εκτός από τις μασχάλες που χρησιμοποιώ ξυράφι.

Βρήκα αυτό

Οι γυναικείες ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές είναι αντίγραφα των ανδρικών. Λειτουργούν με ρεύμα, αλλά και με μπαταρίες, γεγονός που τις κάνει ιδιαίτερα εύχρηστες. Μπορείτε να αναζητήσετε ηλεκτρικές ξυριστικές μηχανές με δύο ή τρεις λεπίδες.

Τα πλεονεκτηματα των ηλεκτρικων ξυριστικων μηχανων

Είναι εύχρηστες και η αποτρίχωση ολοκληρώνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μεταφέρονται παντού και δεν απαιτούνται άλλα σύνεργα για το ξύρισμα

Είναι ένας οικονομικός τρόπος αποτρίχωσης, αν εξαιρέσουμε την αγορά της μηχανής, ή οποία όμως θα γίνει μια φορά.

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ

Αποφύγετε το «κόντρα» ξύρισμα. Ερεθίζει το δέρμα και δημιουργεί ις προϋποθέσεις για να φυτρώσουν οι τρίχες ανάποδα

Καθώς περνάτε τη μηχανή πάνω στο δέρμα σας με το ένα χέρι, χρησιμοποιείστε το άλλο για να κρατάτε το δέρμα σας όσο πιο τεντωμένο γίνεται.

Μην πιέζετε με δύναμη την ξυριστική μηχανή πάνω στο δέρμα.

Μετά το ξύρισμα ενυδατώστε καλά την περιοχή που ξυρίσατε με γαλάκτωμα ή κρέμα.

Μην ξυρίσετε τα πόδια ή τις μασχάλες σας άλλοτε με ξυραφάκι και άλλοτε με ξυριστική μηχανή. Το δέρμα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί σε κάθε μέθοδο.

Τι πρέπει να προσεξετε:

Καθαρίζετε προσεκτικά τις κεφαλές της μηχανής από τις τρίχες για να μη στομώνει

Απολυμαίνετε τις κεφαλές με οινόπνευμα κάθε τρεις συνεχόμενες χρήσεις

Καλύτερα να μη δανείζετε και να μη δανείζεστε ξυριστικές μηχανές

Αλλάζετε τις κεφαλές της μηχανής σας μια φορά τον χρόνο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Με ξυραφάκι η με ηλεκτρική ξυριστική μηχανή το ξύρισμα δεν είναι η μέθοδος αποτρίχωσης που πρέπει να επιλέξετε για το πρόσωπο σας.

Δημοσ.

Ταλαιπωρία ακούγεται αυτό που τραβάτε - σε φάση εγώ έχω μούσια επειδή βαριέμαι - αλλά είναι για καλό σκοπό!

Επίσης, τι θα γίνει, για πόσα χρόνια ακόμα θα μας λέτε ότι ξυρίζετε το μαγιό σας; Δεν πρέπει κάποτε, κάποιος, να πει τα πράγματα με το όνομά τους; :wub:

Δημοσ.

Ταλαιπωρία ακούγεται αυτό που τραβάτε - σε φάση εγώ έχω μούσια επειδή βαριέμαι - αλλά είναι για καλό σκοπό!

Επίσης, τι θα γίνει, για πόσα χρόνια ακόμα θα μας λέτε ότι ξυρίζετε το μαγιό σας; Δεν πρέπει κάποτε, κάποιος, να πει τα πράγματα με το όνομά τους; :wub:

Δηλαδη θα λεμε σημερα εκανα αποτριχωση το νινι μου ε?Για φαντασου τη συζητηση...Οταν λεμε αποτριχωση στο μπικινι δεν εννοουμε το μαγιο αλλα την περιοχη...^_^

Δημοσ.

όταν λένε bikini εννοούν το γύρο γύρο (ανάμεσα μπούτια-καβάλο) για να μην φαίνεται η τρίχα κάγκελο απέξω, το μέσα είναι προαιρετικό :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...