pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 haide da pogovorim malkο na Bulgarski.Iskash li? какво искаш?напишете правилно български, моля, така че мога да използвам Google Translator Άντε για να μη θεωρηθώ biased. http://www.youtube.com/watch?v=JYvbEZdqjLI γκαβρι μουντζα? ντεν καταλαμπενο
slipknot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 γκαβρι μουντζα? ντεν καταλαμπενο Γαύροι μουνιά ρε. Partizan.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 какво искаш?напишете правилно български, моля, така че мога да използвам Google Translator Sna4i razbirash Bulgarski kato edna 100% Bulgarka, nali? ποσες γλωσσες μιλας και ποιες; απλη περιεργια. Απταιστα ομιλω την Ελληνικη,Αγγλικη,Βουλγαρικη κ Σερραικη
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Sna4i razbirash Bulgarski kato edna 100% Bulgarka, nali? Απταιστα ομιλω την Ελληνικη,Αγγλικη,Βουλγαρικη κ Σερραικη σερραιος εισαι? ετσι εξηγουνται ολα.. (mon amour n'utilises pas le bulgarenglish c'est tres difficile a traduire)
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 σερραιος εισαι? ετσι εξηγουνται ολα.. σερραικη καβλα περικαλω
slipknot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Τοξοβόλε, nawet gdybym strozem byl, to bym piwko kurde pil. Κατάλαβες τίποτα;
athlios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ακόμη και αν ο gatekeeper ήταν, θα ήθελα να γαμήσω ήπιαν μπίρα. ΑκρόασηΦωνητική ανάγνωση Αξιολόγηση μετάφρασης
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Τοξοβόλε, nawet gdybym strozem byl, to bym piwko kurde pil. Κατάλαβες τίποτα; αυτα ειναι πολωνικα ρε!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Τοξοβόλε, nawet gdybym strozem byl, to bym piwko kurde pil. Κατάλαβες τίποτα; Αμε!Λες ''Ειμαι ο Σλιπ κ ειμαι ενας μονοχνοτος πρηχτης''
slipknot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ακόμη και αν ο gatekeeper ήταν, θα ήθελα να γαμήσω ήπιαν μπίρα. ΑκρόασηΦωνητική ανάγνωση Αξιολόγηση μετάφρασης Κατεστραμμένη google μετάφραση. αυτα ειναι πολωνικα ρε! Που το ξέρεις; Αμε!Λες ''Ειμαι ο Σλιπ κ ειμαι ενας μονοχνοτος πρηχτης'' Ξεκόλλα, δεν είναι προσβλητικό. Απλά είναι σλαβική γλώσσα και είπα μήπως εντόπισες καμιά γνωστή λέξη.
athlios Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Που το ξέρεις; Κατεστραμμένη google μετάφραση.
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ξερεις το google translator αναγνωριζει και την γλωσσα.και γενικα την αναγνωριζω, εχω ξαδερφες μισες πολωνιδες(πολυ καλες!)
slipknot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ξερεις το google translator αναγνωριζει και την γλωσσα.και γενικα την αναγνωριζω, εχω ξαδερφες μισες πολωνιδες(πολυ καλες!) Muggles.
arxaggelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 ποιο υφος χρυση μου?μοντιε δλδ Χρυσή μου; όχι δα! looool ) Anyway, δεν εννοούσα κάτι κακό, αν έτσι φάνηκε. Forget it.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ξεκόλλα, δεν είναι προσβλητικό. Απλά είναι σλαβική γλώσσα και είπα μήπως εντόπισες καμιά γνωστή λέξη. την προτελευταια κ την λατρευω δεν εννοούσα κάτι κακό, αν έτσι φάνηκε. Forget it. καμια σχεση.Απλα αυτοσαρκαζομουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις