christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Πέρσυ πάντρέψαμε τον κολλητό του δικού μου και είναι και αυτός και αυτή κάπου 1.90φεύγα.. τους είχα πρήξει οταν τους αλλάζω τα στέφανα να χαμηλώσουν , είχα αγχωθεί μιλάμε.. τελικά χαμήλωσαν κι οι δύο είχε πολύ πλάκα.
saya Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Άντρας Το προφανες .α,οκ..παλι καλα γιατι για λιγο νομιζα οτι μετακομισα Σουηδια..
christiana78 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Εγώ πάντως δεν έχω κόλλημα με το ύψος.. αν ο άντρας έχει ωραίο στυλ... τα άλλα δεν μετράνε.
black_widow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Πέρσυ πάντρέψαμε τον κολλητό του δικού μου και είναι και αυτός και αυτή κάπου 1.90φεύγα.. τους είχα πρήξει οταν τους αλλάζω τα στέφανα να χαμηλώσουν , είχα αγχωθεί μιλάμε.. τελικά χαμήλωσαν κι οι δύο είχε πολύ πλάκα. Έτυχες και εσύ στην περίπτωση
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το προφανες .α,οκ..παλι καλα γιατι για λιγο νομιζα οτι μετακομισα Σουηδια.. Εντάξει, όπως και να το κάνεις είναι θέμα γονιδίων. Όπως με μένα και τον πατέρα μου ας πούμε.
christiana78 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Έτυχες και εσύ στην περίπτωση Ε, μα... κι ο δικός μου καβατζώθηκε αμέσως "εγώ θα αλλάξω τις βέρες, εσύ τα στέφανα"... κι αυτός στο ύψος μου είναι γι'αυτό...
black_widow Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το προφανες .α,οκ..παλι καλα γιατι για λιγο νομιζα οτι μετακομισα Σουηδια.. Σιγά εδώ στο forum του cosmo όλες δήλωναν άνω του 1.75 . Εννοείται ότι το ύψος το μετράμε χωρίς παπούτσια έτσι . Έχω κάτι μπότες που δείχνω 1.80 ( μία φορά άντεξα να τις φορέσω μόνο , από τότε κάνω πιο ρεαλιστικές αγορές ). Ε, μα... κι ο δικός μου καβατζώθηκε αμέσως "εγώ θα αλλάξω τις βέρες, εσύ τα στέφανα"... κι αυτός στο ύψος μου είναι γι'αυτό... Γιατί σου λέει αυτή θα φοράει και ένα τακούνι
xri_ni Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τι εγινε ρε κοριτσια βλεπω ολες ανω του 1,70...γιατι εγω παντα στο σχολειο ημουν απο τις ψηλοτερες αναμεσα στα κοριτσια με 1,70 υψος?Γυναικεια ομαδα μπασκετ εχει μαζευτει εδω ????
chill Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Για ψηλό σε είχα κόψει 1.76........ Αν βγούμε ποτέ θα ξεθάψω τα τρίπατα γκέτα dr. Martins από τα λυκειακά μου χρόνια και problem solved
Lucifer Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 1.75 είναι βαριά το αποδεκτό όριο. Από 'κει και πάνω, όταν πάρω την εξουσία, κάντε τα κουμάντα σας για έξω.
slipknot Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 "Όταν πάρω την εξουσία" και "όταν πάρω την εξουσία". Πιο αισιόδοξος κι απ' τη Παπαρήγα.
pavlinda Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 1.75 είναι βαριά το αποδεκτό όριο. Από 'κει και πάνω, όταν πάρω την εξουσία, κάντε τα κουμάντα σας για έξω. δηλαδη αν καποια ειναι πανω απο 1.75 θα παρει ποδι?
Marria Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τι εγινε ρε κοριτσια βλεπω ολες ανω του 1,70...γιατι εγω παντα στο σχολειο ημουν απο τις ψηλοτερες αναμεσα στα κοριτσια με 1,70 υψος?Γυναικεια ομαδα μπασκετ εχει μαζευτει εδω ???? Eμενα παντως στο σχολειο με ειχαν ζητησει για την ομαδα βολευ.. αλλα δεν πηγα.. που μυαλα τοτε
Προτεινόμενες αναρτήσεις