Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πέρσυ πάντρέψαμε τον κολλητό του δικού μου και είναι και αυτός και αυτή κάπου 1.90φεύγα.. τους είχα πρήξει οταν τους αλλάζω τα στέφανα να χαμηλώσουν , είχα αγχωθεί μιλάμε.. τελικά χαμήλωσαν κι οι δύο :D είχε πολύ πλάκα.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πέρσυ πάντρέψαμε τον κολλητό του δικού μου και είναι και αυτός και αυτή κάπου 1.90φεύγα.. τους είχα πρήξει οταν τους αλλάζω τα στέφανα να χαμηλώσουν , είχα αγχωθεί μιλάμε.. τελικά χαμήλωσαν κι οι δύο :D είχε πολύ πλάκα.

Έτυχες και εσύ στην περίπτωση :mrgreen:

Δημοσ.

Το προφανες .α,οκ..παλι καλα γιατι για λιγο νομιζα οτι μετακομισα Σουηδια..

Εντάξει, όπως και να το κάνεις είναι θέμα γονιδίων. Όπως με μένα και τον πατέρα μου ας πούμε.

Δημοσ.

Έτυχες και εσύ στην περίπτωση :mrgreen:

Ε, μα... κι ο δικός μου καβατζώθηκε αμέσως "εγώ θα αλλάξω τις βέρες, εσύ τα στέφανα"... κι αυτός στο ύψος μου είναι γι'αυτό...

Δημοσ.

Το προφανες .α,οκ..παλι καλα γιατι για λιγο νομιζα οτι μετακομισα Σουηδια..

Σιγά εδώ στο forum του cosmo όλες δήλωναν άνω του 1.75 .

Εννοείται ότι το ύψος το μετράμε χωρίς παπούτσια έτσι . Έχω κάτι μπότες που δείχνω 1.80 ( μία φορά άντεξα να τις φορέσω μόνο , από τότε κάνω πιο ρεαλιστικές αγορές ).

Ε, μα... κι ο δικός μου καβατζώθηκε αμέσως "εγώ θα αλλάξω τις βέρες, εσύ τα στέφανα"... κι αυτός στο ύψος μου είναι γι'αυτό...

Γιατί σου λέει αυτή θα φοράει και ένα τακούνι :-D

Δημοσ.

Τι εγινε ρε κοριτσια βλεπω ολες ανω του 1,70...γιατι εγω παντα στο σχολειο ημουν απο τις ψηλοτερες αναμεσα στα κοριτσια με 1,70 υψος?Γυναικεια ομαδα μπασκετ εχει μαζευτει εδω :mrgreen: ????

Δημοσ.

Για ψηλό σε είχα κόψει :fear:

1.76........

Αν βγούμε ποτέ θα ξεθάψω τα τρίπατα γκέτα dr. Martins από τα λυκειακά μου χρόνια και problem solved :P

Δημοσ.

1.75 είναι βαριά το αποδεκτό όριο. Από 'κει και πάνω, όταν πάρω την εξουσία, κάντε τα κουμάντα σας για έξω.

Δημοσ.

1.75 είναι βαριά το αποδεκτό όριο. Από 'κει και πάνω, όταν πάρω την εξουσία, κάντε τα κουμάντα σας για έξω.

δηλαδη αν καποια ειναι πανω απο 1.75 θα παρει ποδι?

Δημοσ.

Τι εγινε ρε κοριτσια βλεπω ολες ανω του 1,70...γιατι εγω παντα στο σχολειο ημουν απο τις ψηλοτερες αναμεσα στα κοριτσια με 1,70 υψος?Γυναικεια ομαδα μπασκετ εχει μαζευτει εδω :mrgreen: ????

Eμενα παντως στο σχολειο με ειχαν ζητησει για την ομαδα βολευ.. αλλα δεν πηγα.. που μυαλα τοτε :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...