panosno1com Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Χρονια (μας) πολλα σε οσες και οσους γιορταζουν ! Η επιθυμια σας ευχη μου!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Η επιθυμια σας ευχη μου! Ναι,χρονια μας πολλα κ σε ολους να πουμε. Αντε κ με 3 καλα παιδια σημερα να περασω το βραδυ μου.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ποιος τις χέζει τις γιορτές Πας καλα να πουμε? η γιορτη μου ειναι η αφορμη καθε χρονο να δειχνω το εκαστοτε κολλητο αμανικο,την αποτριχωση σε ολο το σωμα κ τους κοιλιακους μαυρισμενους.Μην τα ισοπεδωνουμε ολα,δεν μπορω πεζες θεωρησεις κ κενες περιεχομενου νοοτροπιες.
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Πας καλα να πουμε? Ώπα μην σου φύγει κανας πόντος.. oh wait.. Kατά τ' άλλα το κολλητό και το πισωκολλητό τα δείχνεις πάντα νομίζω, Μπανάγο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Kατά τ' άλλα το κολλητό και το πισωκολλητό τα δείχνεις πάντα νομίζω, Μπανάγο. η αληθεια ειναι οτι εχω μια εφεση στο δευτερο ειδικα.Οπως τα θετεις θα συμφωνησω.
panosno1com Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ποιος τις χέζει τις γιορτές Ελα ντε, ο 15 γουστος να κερδαει και οι αλλοι να παν να....
arxaggelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 toxo οσμίζομαι καλιαρντά και δεν σε κόβω για τέτοιο στυλ, μην το κάνεις!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 toxo οσμίζομαι καλιαρντά και δεν σε κόβω για τέτοιο στυλ, μην το κάνεις! τα πισοκολλητα δε τα αλλαζω.Σορρυ αμα σου χαλασα την εικονα.
arxaggelos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 είναι θέμα ύφους, δεν είπα να γίνεις άλλος άνθρωπος altogether :)
pavlinda Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ναι,χρονια μας πολλα κ σε ολους να πουμε. Αντε κ με 3 καλα παιδια σημερα να περασω το βραδυ μου. ε βεβαια οι γκει τους παιρνουν τρεις τρεις που να περισσεψουν και για μας.. toxo οσμίζομαι καλιαρντά και δεν σε κόβω για τέτοιο στυλ, μην το κάνεις! τι σημαινει καλιαρντα?
slipknot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 τι σημαινει καλιαρντα? Καλιαρντά είναι μια ιδιωματική διάλεκτος των ομοφυλοφίλων, που αναπτύχθηκε πριν πολλά χρόνια στην ανάγκη τους να επικοινωνούν και να μην τους καταλαβαίνουν οι άλλοι, μια και υπήρχε εχθρική συμπεριφορά εναντίον τους.
slipknot Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 seriously? Ναι, δεν γίνεται να μην έχεις ακούσει, έστω στην τηλεόραση σε κάποιο σήριαλ. Σιβιτζιλού/Τζιβιτζιλού = λεσβία πχ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις