Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

α,οκ thanks

Koιτα που εχει το σαιτ ραδιο και δεν το ξερα.η yin κανει εκπομπη;Μαλιστααα.Εμεις γιατι δεν κανουμε; :devil: :confused:

Δημοσ.

Όποιος γουστάρει και είναι πρόθυμος να κάνει εκπομπές μπορεί να μιλήσει με τον στατους.

Δημοσ.

Όποιος γουστάρει και είναι πρόθυμος να κάνει εκπομπές μπορεί να μιλήσει με τον στατους.

Πρέπει να είναι πολύ άρρωστο που το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό σαν θέμα εκπομπής είναι ένα θέμα για την θέση που έχουν οι ψυχικά ασθενείς στην κοινωνία...ο tsifotis μου έκανε μεγάαλη ζημιά νυχτιάτικα και είμαι σίγουρη πως τελικά θα νομίζει ότι τον δουλεύω ενώ ειλικρινά με απασχολεί αυτό το πράγμα :-(

Δημοσ.

Πρέπει να είναι πολύ άρρωστο που το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό σαν θέμα εκπομπής είναι ένα θέμα για την θέση που έχουν οι ψυχικά ασθενείς στην κοινωνία...ο tsifotis μου έκανε μεγάαλη ζημιά νυχτιάτικα και είμαι σίγουρη πως τελικά θα νομίζει ότι τον δουλεύω ενώ ειλικρινά με απασχολεί αυτό το πράγμα :-(

Η θεση των ψυχικα ασθενων??? Σιγουρα οχι στο περιθωριο και σιγουρα οχι με την ηλιλθια στερεοτυπικη προκαταληψη που υπαρχει τη σημερον ημερα ... :)

Δημοσ.

Η θεση των ψυχικα ασθενων??? Σιγουρα οχι στο περιθωριο και σιγουρα οχι με την ηλιλθια στερεοτυπικη προκαταληψη που υπαρχει τη σημερον ημερα ... :)

Όχι δεν είναι στο περιθώριο με αυτή την έννοια, απλά δεν νοιάζεται κανένας για το που είναι, απ ότι έχω καταλάβει δηλαδή.

Δημοσ.

οταν κατεβηκα για διακοπες ημουν 62-62,5 κιλα. σημερα ζυγιστηκα και ημουν 64,7 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

ξεκινησα ηδη διαιτα. στοχος τα 60 κιλα.

Δημοσ.

Όχι δεν είναι στο περιθώριο με αυτή την έννοια, απλά δεν νοιάζεται κανένας για το που είναι, απ ότι έχω καταλάβει δηλαδή.

Νοιαζονται οι συγγενεις και οι φιλοι.

Αλλα για να το κανουμε πιο συγκεκριμενο,

σε ποιους ακριβως αναφερεσαι με τον ορο 'ψυχικα ασθενεις' ?

Δημοσ.

Μακριά από τις σοκολάτες.

δεν εχω σοκολατες ευτυχως. btw δεν σου κρατησα μουτρα η κατι τετοιο που ρωτησες για αριθμο τις προαλες, απλα δεν ειχα χρονο να μπαινω και πολυ στο insomnia:.

Δημοσ.

Νοιαζονται οι συγγενεις και οι φιλοι.

Αλλα για να το κανουμε πιο συγκεκριμενο,

σε ποιους ακριβως αναφερεσαι με τον ορο 'ψυχικα ασθενεις' ?

Δεν νοιάζονται πάντα, υπάρχουν αρκετά παραδείγματα ανθρώπων που ενώ μπορούσαν να ζήσουν έξω από το φρενοκομείο ακολουθώντας φαρμακευτική αγωγή, αναγκάστηκαν να μείνουν μέσα επειδή δεν τους δέχονταν οι οικογένειές τους. Επίσης όταν νοιάζονται και τους παίρνουν σπίτι δεν αρκεί αν η κοινωνία δεν σε θέλει σαν ενεργό μέλος της. Εξαρτάται από την περίπτωση κιόλας έτσι, ας πούμε λέει στη βικιπαίδεια "Η σχιζοφρένεια σήμερα σε αρκετές περιπτώσεις θεωρείται ελέγξιμη διαταραχή και μέσω της κατάλληλης θεραπείας τα άτομα που πάσχουν έχουν την πιθανότητα να επανενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο." Ποιος όμως το ακούει αυτό? Οι περισσότεροι ακούν σχιζοφρένεια και τρέχουν και ας υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι επειδή ακριβώς ακολουθούν φαρμακευτική αγωγή ζουν φυσιολογικά και δεν και καταλαβαίνει και κανείς ότι είναι ψυχικά ασθενείς. Τέλος πάντων δεν επιμένω άλλο στο θέμα, απλά είναι η γνώμη μου ότι σαν κοινωνία είμαστε(σε όλο τον κόσμο όχι μόνο στην Ελλάδα) πολλοί σκληροί απέναντι στου ανθρώπους αυτούς, και απλά πιστεύω ότι θα έπρεπε να τους είχαμε προσφέρει τα ίδια δικαιώματα που προσφέρουμε και στις άλλες αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Δημοσ.
θα έπρεπε να τους είχαμε προσφέρει τα ίδια δικαιώματα που προσφέρουμε και στις άλλες αδύναμες κοινωνικές ομάδες.

Δεν είναι "αδυναμία". Παθολογία είναι.

Skizo2.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...