Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ρε αφηστε τον. ξεροκεφαλος ειναι. μην προσπαθειτε να τον μεταπεισετε.

πιασμενος ;) :-D

ε τοτε μην μας αναβεις φωτιες.

Δημοσ.

Αν το θεωρεις βασανιστηριο;Θες να κανεις εμετο;Το θεωρεις αφυσικο;Τι γινεται;

σιγα σεξ ειναι,δεν σε στελνουν στα κατεργα.Ειδικα εαν εισαι ειλικρινης με τον παρτενερ σου για το λογο που θες να δοκιμασεις κατι,πιστευω μπορει να βγει πολυ καλα.Στην βαση της σωστης κ ειλικρινης συζητησης πριν γινει κατι θεωρω πετυχαινεις πολλα.

Οπως ειπα η ουσια για μενα ειναι να ξεπερασεις τα ''ορια'' σου.Αλλιως κατι αλλο ειναι μουφοπειραματισμος

Δημοσ.

σιγα σεξ ειναι,δεν σε στελνουν στα κατεργα.Ειδικα εαν εισαι ειλικρινης με τον παρτενερ σου για το λογο που θες να δοκιμασεις κατι,πιστευω μπορει να βγει πολυ καλα.Στην βαση της σωστης κ ειλικρινης συζητησης πριν γινει κατι θεωρω πετυχαινεις πολλα.

Οπως ειπα η ουσια για μενα ειναι να ξεπερασεις τα ''ορια'' σου.Αλλιως κατι αλλο ειναι μουφοπειραματισμος

μπορεις να πειραματιζεσαι με τον/την συντροφο σου που ειναι διαφορετικο φυλο απο σενα μια χαρα.. δεν χρειαζεται να δοκιμασεις και αλλα πραγματα..

αντε.. δεχομαι γυναικα με γυναικα.. αλλα οχι αντρα με αντρα.. μου προκαλει αηδια..

Και δεν εχω κατι με τους Gay, που δεν το δειχνουν προς τα εξω και περνανε οπως θελουν την προσωπικη τους ζωη.. με πειραζει ομως να μου φορανε στριγκακια και τακουνια και να κολλανε σε αλλους..

Δημοσ.

Ετσι και χειροτερα...αρα απο το να δειρω κανεναν αστους πειραματισμους καλυτερα για κανεναν που να του αρεσουν γιατι δεν θα κατεληγε καλα..

Δημοσ.

Πολυ ναροου μυαλα βλεπω.

Εξαλλου ειπαμε ολοι ''γκει'' φορανε τακουνια.Ειναι μαστ αμα δε βαλω την γοβα στιλετο νουμερο 46 μια φορα τη βδομαδα.Δεν μου καθεται καλα.

Δημοσ.

Ρε συ Swimmer μας είχες τάξει εναν γρίφο ρε φιλαράκι... Γιατι ξηγιέσαι έτσι;

Χαχα, εχω γραψει ολη την ιστορια και τωρα φτιαχνω κατι φωτογραφιες στο photoshop..

Θα ανεβει συντομα! απλα πηρε μια παραταση λογω ηλιου-ρακετας-θαλασσας-ποτου :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...