saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Παυλίντα εντελώς άνοστος μου φαίνεται.Προτιμώ ένα κομμάτι μελαχρινή. Συμφωνω ,μια μελαχρινη και για μενα.
Marria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 αυτο δεν ειναι πειραματισμος ομως.Ο πειραματισμος προυποθετει να υπερβεις τα ορια σου για να δεις τι παιζει.Εννοειται οτι θα βγεις απο το κομφορτ ζον σου και για μενα ιδανικο ειναι να βγεις τοσο πολυ ωστε να παρεις μια εμπειρια εντελως διαφορετικη απο εκεινες που εχεις συνιθησει.Αλλιως κ γω ''μεσα στα ορια'' τρωω 2 πιτες στο πιτογυρο μου κ ''πειραματιστικα'' O καθενας εχει τα ορια του. Για αλλον πειραματισμος ειναι τα sex toys και τα διαφορα παιχνιδακια, οι πορνο ταινιες και για αλλον ειναι τα swingers και οι ανταλλαγες συντροφων. Για εμενα πιο σωστο ειναι να θελουν και οι 2 να πειραματιστουν και να μη πιεζει ο ενας τον αλλον για κατι που δεν θελει.
Swimmer21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ξανθοι και παλι ξανθοι! παυλιντα η φωτο ειναι δικη σου?
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Εσυ ηθελες ,δεν σε βαλαν με το ζορι;Ασε που αυτο που λες ειναι λιγο σαν τους στρειτ που θελουν να ειναι ολοι σαν και αυτους.Επειδη πειραματηστηκες εσυ .Ε δεν θα πειραμτηστουν ολοι. Για πολλα που εκανα δεν ημουν σιγουρος.Απλα το ειχα ως νοητο στοχο να το κανω για να δω απλα πως θα βγει κ κυριως πως θα αντιδρασω εγω,δεν ηταν δλδ ''ουαου καρακαυλωνω τωρα γι αυτο θα το κανω''.Στα τρυφερα μου τι θα κανουν οι αλλοι,απλα μιλαω για το ιδανικο φρεημ οφ μαιντ που επιθυμω να εχουν οι γυρω μου κ κοντινοι μου.
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 παυλιντα η φωτο ειναι δικη σου? γιατι εισαι ξανθος? οχι δεν ειμαι αυτη στην φωτο. ειναι η kaley cuoco.
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Για πολλα που εκανα δεν ημουν σιγουρος.Απλα το ειχα ως νοητο στοχο να το κανω για να δω απλα πως θα βγει κ κυριως πως θα αντιδρασω εγω,δεν ηταν δλδ ''ουαου καρακαυλωνω τωρα γι αυτο θα το κανω''.Στα τρυφερα μου τι θα κανουν οι αλλοι,απλα μιλαω για το ιδανικο φρεημ οφ μαιντ που επιθυμω να εχουν οι γυρω μου κ κοντινοι μου. Καλα αποψη σου ,δεν θα σε πεισω με το ζορι .
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Τι σου λέει αυτό το ξανθό πιπίνι της Άρειας Φυλής;
Swimmer21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 γιατι εισαι ξανθος? οχι δεν ειμαι αυτη στην φωτο. ειναι η kaley cuoco. καστανοξανθος ειμαι
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 O καθενας εχει τα ορια του. Για αλλον πειραματισμος ειναι τα sex toys και τα διαφορα παιχνιδακια, οι πορνο ταινιες και για αλλον ειναι τα swingers και οι ανταλλαγες συντροφων. Για εμενα πιο σωστο ειναι να θελουν και οι 2 να πειραματιστουν και να μη πιεζει ο ενας τον αλλον για κατι που δεν θελει. ε για μενα πειραματισμος ειναι να βγεις περα απο το κομφορτ ζον σου.Δλδ να μην καυλωνεις απαραιτητα στην ιδεα αλλα να του γκιβ ε τραι
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ο χριστος κι η μανα του! αλπινος? αν εισαι καστανοξανθος και κολυμβητης θα πρεπει να εισαι και πολυ μανουλι.
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ε για μενα πειραματισμος ειναι να βγεις περα απο το κομφορτ ζον σου.Δλδ να μην καυλωνεις απαραιτητα στην ιδεα αλλα να του γκιβ ε τραι Αν το θεωρεις βασανιστηριο;Θες να κανεις εμετο;Το θεωρεις αφυσικο;Τι γινεται;
Swimmer21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ο χριστος κι η μανα του! αλπινος? αν εισαι καστανοξανθος και κολυμβητης θα πρεπει να εισαι και πολυ μανουλι. πιασμενος
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ναι, αλμπίνο. Μαλιστα ,πρωτη φορα βλεπω .Νοτ δατ μπαντ .
Προτεινόμενες αναρτήσεις