pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) κουραφεξαλα. δεν θα θελα να παω ποτε με γυναικα. απλα μπλιαχ. κι αυτα που λενε οτι στην ζωη πρεπει να τα εχεις δοκιμασει ολα ειναι βλακειες. και τι θα καταλαβεις δηλαδη? το σεξ ειναι ιερο. ουτε τριο ουτε βοηθηματα ουτε τιποτα. αστον τον ανθρωπο θα πρεπει να χαιρεσαι που ειναι μονογαμικος! σπανιζουν τετοιοι ανθρωποι στις μερες μας. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2011 από pavlinda
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μελαχρινη Πάει, μου χάλασες την εικόνα
Marria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πάει, μου χάλασες την εικόνα Σορρυ δεν θα το ξανακανω
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ενταξει εσυ λειτουργεις ετσι ομως .Ο πιο πολυς κοσμος δεν ελκεται και απο τα 2 φυλα Ουτε εγω εχω καποια ιδιαιτερη ελξη προς τις γυναικες.Απλα ειμαι της αποψης οτι στο σεξ πρεπει να πειραματιζομαστε
Marria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ουτε εγω εχω καποια ιδιαιτερη ελξη προς τις γυναικες.Απλα ειμαι της αποψης οτι στο σεξ πρεπει να πειραματιζομαστε Μεσα σε καποια ορια ομως και μεχρι που θελει ο αλλος.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 κουραφεξαλα. δεν θα θελα να παω ποτε με γυναικα. απλα μπλιαχ. κι αυτα που λενε οτι στην ζωη πρεπει να τα εχεις δοκιμασει ολα ειναι βλακειες. και τι θα καταλαβεις δηλαδη? το σεξ ειναι ιερο. ουτε τρια ουτε βοηθηματα ουτε τιποτα. αστον τον ανθρωπο θα πρεπει να χαιρεσαι που ειναι μονογαμικος! σπανιζουν τετοιοι ανθρωποι στις μερες μας. δεν μπορω συντηρητικουρες,αχρωμες κ ατεγκτες αποψεις.Εχω φυσικη αποστροφη
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 εγω θυμηθηκα ποσο straight ειμαι. tiago botega..
Marria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 pavlinda καλυτερα να βγαλεις την φοτο γιατι καραδοκει ο Lucifer
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 (επεξεργασμένο) δε βλεπω γυμνο. μονο μπουτια βλεπω. Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2011 από pavlinda
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μεσα σε καποια ορια ομως και μεχρι που θελει ο αλλος. αυτο δεν ειναι πειραματισμος ομως.Ο πειραματισμος προυποθετει να υπερβεις τα ορια σου για να δεις τι παιζει.Εννοειται οτι θα βγεις απο το κομφορτ ζον σου και για μενα ιδανικο ειναι να βγεις τοσο πολυ ωστε να παρεις μια εμπειρια εντελως διαφορετικη απο εκεινες που εχεις συνιθησει.Αλλιως κ γω ''μεσα στα ορια'' τρωω 2 πιτες στο πιτογυρο μου κ ''πειραματιστικα''
μαφαλντα Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Παυλίντα εντελώς άνοστος μου φαίνεται.Προτιμώ ένα κομμάτι μελαχρινή.
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 αυτο δεν ειναι πειραματισμος ομως.Ο πειραματισμος προυποθετει να υπερβεις τα ορια σου για να δεις τι παιζει.Εννοειται οτι θα βγεις απο το κομφορτ ζον σου και για μενα ιδανικο ειναι να βγεις τοσο πολυ ωστε να παρεις μια εμπειρια εντελως διαφορετικη απο εκεινες που εχεις συνιθησει.Αλλιως κ γω ''μεσα στα ορια'' τρωω 2 πιτες στο πιτογυρο μου κ ''πειραματιστικα'' Εσυ ηθελες ,δεν σε βαλαν με το ζορι;Ασε που αυτο που λες ειναι λιγο σαν τους στρειτ που θελουν να ειναι ολοι σαν και αυτους.Επειδη πειραματηστηκες εσυ .Ε δεν θα πειραμτηστουν ολοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις