panosno1com Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Κολοκυθοκεφτέδες και ντομάτα σαλάτα.Μπύρα παγωμένη. Εγώ την προκάλεσα.Αυτοί γεννήθηκαν Σουμαχερ,όλοι τους. Νίκι Λάουντα ..! Μια γρατσουνιτσα παει κ ερχεται ειδικα αν μενεις σε μεγαλη πολη... Καλα εννοειται στα πιο σοβαρα απ τη γρατσουνιτσα ,πρωτα κοιταμε την υγεια του/της οδηγου κ μετα ολα τα αλλα, οι λαμαρινες φτιαχνονται !
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εγώ μαζί σας κορίτσια. (Για τα τυπικά 197cm είμαι )
saya Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Στο ιντερνετ ολοι οι αντρες ειναι πανω απο 180 και ολες οι γυναικες πανω απο 170 .Αν βγεις στον δρομο βεβαια αλλα βλεπεις .Εδω μαλλον ετυχε..
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Παιζει να μην μου καιγεται καρφι για το αν θα γρατζουνιστει το αυτοκινητο και ψοφαω στα γελια με οσους ξεθωριαζουν το χρωμα απο το συνεχες πλυσιμο. Εlf μου ριχνεις 4 ποντους υψος
chill Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εγώ είμαι 1.69 αλλά δε πολυφοράω φλατ οπότε θέλω απαραιτήτως να είναι 1.80 και πάνω . I am now crying........ Για χάρη σου δέχομαι να περάσω από την Προκρούστεια κλίνη και να πάρω το ύψος που με λείπει
Merdock Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εντάξει εξαρτάται και τι αμάξι έχεις. Αν έχεις καμιά σακαράκα δε γαμιέται αλλά αν έχεις κανά ακριβό αμάξι κρίμα είναι. Btw 1,83 εδώ.Όλοι οι ψηλοί/ψηλές σε αυτό το thread μαζεύτηκαν;
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τι σας ταιζαν οι μαμαδες σας ρε;; Εγω ένα ταπεινό 1.70 είμαι... μέχρι και η αδερφή μου πιο ψηλή είναι...
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλα εισαι δεν εισαι κοντη για γυναικα Μαρεσουν οι κοντουλες παντως
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εντάξει εξαρτάται και τι αμάξι έχεις. Αν έχεις καμιά σακαράκα δε γαμιέται αλλά αν έχεις κανά ακριβό αμάξι κρίμα είναι. Χμμμ δεν ξερω, σχετικο ειναι. Ειτε ακριβο ειτε φθηνο, σιγα μην βαλω κι αλλο αγχος στην καθημερινοτητα μου και να σκαω αν γρατζουνιστει Προσωπικη αποψη ε.
black_widow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 I am now crying........ Για χάρη σου δέχομαι να περάσω από την Προκρούστεια κλίνη και να πάρω το ύψος που με λείπει Για ψηλό σε είχα κόψει
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 μέχρι και η αδερφή μου πιο ψηλή είναι... Τι σημαινει αυτο? Μαλλον καποια ριχνει την αδερφη της.
μαφαλντα Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τι σας ταιζαν οι μαμαδες σας ρε;; Εγω ένα ταπεινό 1.70 είμαι... μέχρι και η αδερφή μου πιο ψηλή είναι... Παρηγορήσου 1.66.Μια χαρά είμαστε.
black_widow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τι σας ταιζαν οι μαμαδες σας ρε;; Εγω ένα ταπεινό 1.70 είμαι... μέχρι και η αδερφή μου πιο ψηλή είναι... Κοπλιμέντα ψάχνεις μου φαίνεται , μη λες βλακείες
Προτεινόμενες αναρτήσεις