μαφαλντα Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μια φορά το δικαιούται,μια σου και μια του.Με κανένα ομορφόπαιδο.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν μπαινουν σε στεγανα αυτα.Μια εγω μια εσυ πχ.Οσες αντεχει η καθε σχεση παει.Παντως το χειροτερο ειναι να το πεις στον αλλον.Μια εμπειρια που δεν θελω να ξαναζησω. Κ επισης που θα παει θα τον ψησω να παει με γκομενα.Δεν θα μου ξεφυγει!
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν μπαινουν σε στεγανα αυτα.Μια εγω μια εσυ πχ.Οσες αντεχει η καθε σχεση παει.Παντως το χειροτερο ειναι να το πεις στον αλλον.Μια εμπειρια που δεν θελω να ξαναζησω. Κ επισης που θα παει θα τον ψησω να παει με γκομενα.Δεν θα μου ξεφυγει! Και δεν φοβασαι οτι θα την ερωτευτει και θα φυγει;Δεν τα κανουμε αυτα...
Marria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Αμα ειναι ευχαριστημενος μαζι σου γιατι να παει με αλλη?
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 γιατι να το κανεις αυτο? δεν μπορω να καταλαβω.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το βρισκω ακυρο να ειναι 32 χρονων γομαρι κ να μην εχει μια,εστω μια εμπειρια με γυναικα να πουμε.
pavlinda Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ε ουτε εγω εχω εμπειρια με γυναικα. δεν ειμαι φυσιολογικη δηλαδη?
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Το βρισκω ακυρο να ειναι 32 χρονων γομαρι κ να μην εχει μια,εστω μια εμπειρια με γυναικα να πουμε. Μπορει να το βρισκει και αηδιαστικο.
μαφαλντα Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δεν μπαινουν σε στεγανα αυτα.Μια εγω μια εσυ πχ.Οσες αντεχει η καθε σχεση παει.Παντως το χειροτερο ειναι να το πεις στον αλλον.Μια εμπειρια που δεν θελω να ξαναζησω. Κ επισης που θα παει θα τον ψησω να παει με γκομενα.Δεν θα μου ξεφυγει! Οχι,αλλά αν του κάτσει κανένας όμορφος,δεν θα νιώθει και τις ενοχές.Θα σου πει και συ πήγες. Ε καλά στην φάση την δική σας ακίνδυνο είναι πιστεύω.Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.Δεν έχει πάει ποτέ;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 ε ουτε εγω εχω εμπειρια με γυναικα. δεν ειμαι φυσιολογικη δηλαδη? Ακυρο επισης,οπως κ ακυρο αντρας να μην εχει εστω μια εμπειρια με αντρα.κ δεν μιλησα για φυσιολογικοτητα.Κοσμοθεωρια Τοξο λεω τωρα
Marria Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μα για αυτο δεν λεγονται και gay? επειδη δεν τους αρεσουν οι γυναικες οπως και σε εμενα δεν θα θελα να παω με γυναικα, δεν με ελκυει.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μπορει να το βρισκει και αηδιαστικο. θα του περασει,τρωγοντας ανοιγει η ορεξη
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Μα για αυτο δεν λεγονται και gay? επειδη δεν τους αρεσουν οι γυναικες οπως και σε εμενα δεν θα θελα να παω με γυναικα, δεν με ελκυει. Είσαι ξανθιά ή μελαχρινή?
saya Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Ακυρο επισης,οπως κ ακυρο αντρας να μην εχει εστω μια εμπειρια με αντρα.κ δεν μιλησα για φυσιολογικοτητα.Κοσμοθεωρια Τοξο λεω τωρα Ενταξει εσυ λειτουργεις ετσι ομως .Ο πιο πολυς κοσμος δεν ελκεται και απο τα 2 φυλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις