Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν μπαινουν σε στεγανα αυτα.Μια εγω μια εσυ πχ.Οσες αντεχει η καθε σχεση παει.Παντως το χειροτερο ειναι να το πεις στον αλλον.Μια εμπειρια που δεν θελω να ξαναζησω.

Κ επισης που θα παει θα τον ψησω να παει με γκομενα.Δεν θα μου ξεφυγει!

Δημοσ.

Δεν μπαινουν σε στεγανα αυτα.Μια εγω μια εσυ πχ.Οσες αντεχει η καθε σχεση παει.Παντως το χειροτερο ειναι να το πεις στον αλλον.Μια εμπειρια που δεν θελω να ξαναζησω.

Και δεν φοβασαι οτι θα την ερωτευτει και θα φυγει;Δεν τα κανουμε αυτα...

Δημοσ.

Το βρισκω ακυρο να ειναι 32 χρονων γομαρι κ να μην εχει μια,εστω μια εμπειρια με γυναικα να πουμε.

Μπορει να το βρισκει και αηδιαστικο.

Δημοσ.

Οχι,αλλά αν του κάτσει κανένας όμορφος,δεν θα νιώθει και τις ενοχές.Θα σου πει και συ πήγες.

Ε καλά στην φάση την δική σας ακίνδυνο είναι πιστεύω.Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις.Δεν έχει πάει ποτέ;

Δημοσ.

ε ουτε εγω εχω εμπειρια με γυναικα. δεν ειμαι φυσιολογικη δηλαδη?

Ακυρο επισης,οπως κ ακυρο αντρας να μην εχει εστω μια εμπειρια με αντρα.κ δεν μιλησα για φυσιολογικοτητα.Κοσμοθεωρια Τοξο λεω τωρα

Δημοσ.

Μα για αυτο δεν λεγονται και gay? επειδη δεν τους αρεσουν οι γυναικες οπως και σε εμενα δεν θα θελα να παω με γυναικα, δεν με ελκυει.

Δημοσ.

Μα για αυτο δεν λεγονται και gay? επειδη δεν τους αρεσουν οι γυναικες οπως και σε εμενα δεν θα θελα να παω με γυναικα, δεν με ελκυει.

Είσαι ξανθιά ή μελαχρινή?

Δημοσ.

Ακυρο επισης,οπως κ ακυρο αντρας να μην εχει εστω μια εμπειρια με αντρα.κ δεν μιλησα για φυσιολογικοτητα.Κοσμοθεωρια Τοξο λεω τωρα

Ενταξει εσυ λειτουργεις ετσι ομως .Ο πιο πολυς κοσμος δεν ελκεται και απο τα 2 φυλα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...