Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

οχι δε καταλαβες.εγω ειμαι η πρωταγωνιστρια στα ονειρα μου. :wub:

μα είπες δεν το κάνεις... anyway μια χαρά όνειρα είναι αυτά απο τις π@π@ριες που βλέπω εγώ καλύτερα...

Δημοσ.

Σου αρεσουν οι κοντοι;Γιατι;

δε ξερω,κατι παθαινω.Η του υψους η του βαθους.Το πανω απο 1.90 κ το κατω απο 1.65 κατι μου λενε.Μεση κατασταση δε με συγκινει

Δημοσ.

μα είπες δεν το κάνεις... anyway μια χαρά όνειρα είναι αυτά απο τις π@π@ριες που βλέπω εγώ καλύτερα...

δεν εχω ονειρωξη(δλδ να ειμαι σε...ενω κοιμαμαι)αλλά στο ονειρο βλεπω οτι εγω το κανω με καποιον άλλον

Δημοσ.

δε ξερω,κατι παθαινω.Η του υψους η του βαθους.Το πανω απο 1.90 κ το κατω απο 1.65 κατι μου λενε.Μεση κατασταση δε με συγκινει

Χαχα κατι φετιχ που εχει ο κοσμος.Τι να πεις.Σε αλλους αρεσουν οι πατουσες. :-D :confused:

Δημοσ.

wtf φιλε? μηπως εισαι του υψους η του βαθους και στις ηλικιες?

Δημοσ.

Σου αρεσουν οι κοντοι;Γιατι;

επειδη ειναι ψηλος ο τοξο και οι κοντοι τον φτανουν ακριβως στο σημειο που πρεπει χωρις να σκυψουν ή γονατισουν :-D :devil: :P :P :P

no offence τοξο B)

Δημοσ.

Χαχα κατι φετιχ που εχει ο κοσμος.Τι να πεις.Σε αλλους αρεσουν οι πατουσες. :-D :confused:

Aσε και γαργαλιεμαι εκει, απορω πως τους αρεσει σε μερικους :devil:

Δημοσ.

Δεν ειναι φετιχ αυτο.Προτιμηση απλα.Για φετιχ αμα αρχισω,βλεπω μηνιαιο μπαν

Ωχ ,τοτε αστο μην γινουμε ακαταληλλο δια ανηλικους

Δημοσ.

wtf φιλε? μηπως εισαι του υψους η του βαθους και στις ηλικιες?

απο 18 μεχρι 55 το οριο μου για αντρες

απο 18 μεχρι 45 το οριο μου για γυναικες

*εξαιρεσεις ως προς τα ανωτατα ηλικιακα ορια παντα παιζουν κ αναλογα την περιπτωση μπορω να ειμαι κ πιο ελαστικος

Δημοσ.

απο 18 μεχρι 55 το οριο μου για αντρες

απο 18 μεχρι 45 το οριο μου για γυναικες????

*εξαιρεσεις ως προς τα ανωτατα ηλικιακα ορια παντα παιζουν κ αναλογα την περιπτωση μπορω να ειμαι κ πιο ελαστικος

18? αισχος. 55 και 45?επισης αισχος. παντως δεν πρεπει να εισαι και πολυ πιστος στο αμορε που ειστε 6 χρονια μαζι. εκτος αν αυτα τα εκανες πριν απο αυτον. αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...