mary Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Oνειρωξη δεν το λενε? Ε οχι ρε.δε το κανω κ στον υπνο μου,απλά το βλεπω να γινεται στον υπνο μου.
saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 οχι ρε 1.62 απλα, κρισημο ερωτημα εντωμεταξυ,με τα χερια σε αναταση? Οι κοντοι ανθρωποι βλεπουν τετοια ονειρα;Γιατι;
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 οχι ρε 1.62 απλα, κρισημο ερωτημα εντωμεταξυ,με τα χερια σε αναταση? Κανονικά, χωρίς χέρια και μαλλιά σηκωμένα με τζελ. Αλλά δε μπορώ να καταλάβω τη σχέση ύψους με συγκεκριμένα όνειρα. Έχεις κάτι να το στηρίξεις;
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εχω ελλειψη αυτο το καιρό) Τώρα θα ακούσεις σχόλια. Και προτάσεις
mary Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Απλως ο οργανισμος σου εχει 'αναγκες΄και εκτονωνεται ετσι Μαλλον.Καλα χθες μεχρι και τριο ειδα... Ασε... (μη συνεχιστει αλλο η κουβεντα γιατι το βλεπω να πλακωνουν πολύ τωρα)
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Το στηριζω στα παρατραγουδα της Ανιτας ΥΓ.Για την ιστορια παντως καραψηνομαι με τους κοντους
saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μαλλον.Καλα χθες μεχρι και τριο ειδα... Ασε... (μη συνεχιστει αλλο η κουβεντα γιατι το βλεπω να πλακωνουν πολύ τωρα) αν γεμισει το box pms μην παραξενευτεις καθολου.
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μαλλον.Καλα χθες μεχρι και τριο ειδα... Ασε... (μη συνεχιστει αλλο η κουβεντα γιατι το βλεπω να πλακωνουν πολύ τωρα) Φυσιολογικα ειναι, και εγω βλεπω τετοια ... ε ειμαστε γυναικες και πανω στην ωορρηξια μας
christiana78 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εμ τα βλέπεις που τα βλέπεις δεν συμετέχεις κιόλας... πακέτο
mary Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Τα όνειρα δεν ειναι το υποσυνείδητο του καθε ανθρώπου ? Και η ψυχολογικη του κατασταση πχ αμα εισαι αγχωμενος βλεπεις αγχωμενα ονειρα! Επισης τα ονειρα εχουν διαρκεια ελαχιστων δευτερολεπτων και οσα ονειρα θυμομαστε ειναι λιγο πριν ξυπνήσουμε? Απ οτι θυμαμαι που μας ελεγε ενας θεολογος στο γυμνασιο που ασχολιόταν (δε ξερω αν υπαρχει η λεξη ασχολιοταν ) και με θεματα ψυχολογιας ! (οχι παπας και τετοια , νορμαλ ανθρωπος) edit: και λιγο ψαξιμο απο μενα στο διαδικτυο... Εγω ποτε δε θυμαμαι ονειρο.Το θυμαμαι μονο αν αναφερθει κατι σχετικο.Πχ προχθες μου λεει η μαμα ειδα ονειρο και τσουπ το θυμηθηκα κ εγω οτι ειδα.
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Το στηριζω στα παρατραγουδα της Ανιτας Εμπεριστατωμένη διαπίστωση από ψυχολόγο, δε λέω.
mary Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εμ τα βλέπεις που τα βλέπεις δεν συμετέχεις κιόλας... πακέτο οχι δε καταλαβες.εγω ειμαι η πρωταγωνιστρια στα ονειρα μου.
saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Το στηριζω στα παρατραγουδα της Ανιτας ΥΓ.Για την ιστορια παντως καραψηνομαι με τους κοντους Σου αρεσουν οι κοντοι;Γιατι;
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εμπεριστατωμένη διαπίστωση από ψυχολόγο, δε λέω. απαντα κ στο εντιτ ομως
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Τι να απαντήσω, μοιραία έχω μάθει να μην είμαι επιλεκτικός με το ύψος. Οι άντρες δε με ψήνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις