Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εγω δεν παιρνω παντως στα σοβαρα τα ονειρα για να τα θυμαμαι μετα. Εχω πολλα πραγματα να ασχοληθω στην ζωη μου για να με απασχολουν και τα ονειρα
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μια φορά πάντως είχα δει ένα όνειρο, μέσα στο οποίο ονειρεύτηκα κάτι άλλο, μέσα στο οποίο άλλο ονειρεύτηκα κάτι άλλο. Τρία όνειρα, το ένα μέσα στο άλλο. Ήταν σαν ταινία. συνηθως τα vertically challenged ατομα παθαινουν τετοια ακυρα
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 well, I do. Ενα + από μένα γιατί το παραδέχεσαι
pavlinda Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εγω βλεπω συνεχεια στον υπνο μου μια γκομενα που δεν θελω να την βλεπω μπροστα μου. στα ονειρα μου γιατι να την βλεπω?
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 συνηθως τα vertically challenged ατομα παθαινουν τετοια ακυρα Ψυχολογική διαταραχή; Λεπτομέρειες;
mary Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εγω άλλες φορες δε βλεπω ονειρο αλλά κανονικη τσοντα... (μην ακουσω σχολια.εχω ελλειψη αυτο το καιρό)
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εγω άλλες φορες δε βλεπω ονειρο αλλά κανονικη τσοντα... (μην ακουσω σχολια.εχω ελλειψη αυτο το καιρό) Εεεεεε να κανω σχολιο?
pavlinda Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εγω άλλες φορες δε βλεπω ονειρο αλλά κανονικη τσοντα... (μην ακουσω σχολια.εχω ελλειψη αυτο το καιρό) λολ! εγω ποτε δεν το εχω δει αυτο. μαλλον δεν εχω ελλειψη.
mary Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εεεεεε να κανω σχολιο? Αντε κανε.εσενα σε επιτρεπω. (μην ακουσω κανα βαρυ...)
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ψυχολογική διαταραχή; Λεπτομέρειες; οχι ρε 1.62 απλα, κρισημο ερωτημα εντωμεταξυ,με τα χερια σε αναταση?
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αντε κανε.εσενα σε επιτρεπω. (μην ακουσω κανα βαρυ...) Απλως ο οργανισμος σου εχει 'αναγκες΄και εκτονωνεται ετσι
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Τα όνειρα δεν ειναι το υποσυνείδητο του καθε ανθρώπου ? Και η ψυχολογικη του κατασταση πχ αμα εισαι αγχωμενος βλεπεις αγχωμενα ονειρα! Επισης τα ονειρα εχουν διαρκεια ελαχιστων δευτερολεπτων και οσα ονειρα θυμομαστε ειναι λιγο πριν ξυπνήσουμε? Απ οτι θυμαμαι που μας ελεγε ενας θεολογος στο γυμνασιο που ασχολιόταν (δε ξερω αν υπαρχει η λεξη ασχολιοταν ) και με θεματα ψυχολογιας ! (οχι παπας και τετοια , νορμαλ ανθρωπος) edit: και λιγο ψαξιμο απο μενα στο διαδικτυο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις