saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εγω μικρη εβλεπα πολυ συχνα το εξης κουλο ονειρο .Η οτι εχανα τα παπουτσια μου ξαφνικα και περπαταγα ξυπολητη καπου εξω και εψαχνα να τα βρω η οτι ημουν λεει σε ενα μαξι και το οδηγουσα χωρις να ξερω οδηγηση.Τωρα που το σκεφτομαι και τα δυο βγαζουν αγωνια για κατι..αλλα εχω χρονια να τα δω.
black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εγω μικρη εβλεπα πολυ συχνα το εξης κουλο ονειρο .Η οτι εχανα τα παπουτσια μου ξαφνικα και περπαταγα ξυπολητη καπου εξω και εψαχνα να τα βρω η οτι ημουν λεει σε ενα μαξι και το οδηγουσα χωρις να ξερω οδηγηση.Τωρα που το σκεφτομαι και τα δυο βγαζουν αγωνια για κατι..αλλα εχω χρονια να τα δω. Α πολύ συχνά τα βλέπω αυτά . Επίσης πολύ συχνά βλέπω ότι έχω ξεχάσει λέει να ντυθώ και έχω βγει έξω και με κοιτάνε και ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να γλιτώσω από τη ξεφτίλα.
μαφαλντα Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Να πετάω.Το βλέπω πολύ συχνά.Μια φορά είχα πάει πολύ ψηλά και είχα αγχωθεί για το πως θα κατέβαινα.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 ποιος θα μας πει ποια ειναι η επικρατεστερη θεωρια στην ψυχολογια για την λειτουργια που εξυπηρετουν τα ονειρα?
black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 ναι αυτά δείχνουν άγχος. Άστα να πάνε , έχω συσσσωρεύσει άγχος και αρνητική ενέργεια.
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 και γω μερικες φορες βλεπω οτι οδηγω μεγαλου κυβισμου μηχανη ενω στη πραγματικοτητα το μονο διτροχο που οδηγω ειναι ποδηλατο ! Μερικες φορες συμβολιζει αισιοδοξια αν οδηγεις σε μεγαλο-φαρδυ δρομο και δε στουκαρεις ή πεφτεις...!
saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 ποιος θα μας πει ποια ειναι η επικρατεστερη θεωρια στην ψυχολογια για την λειτουργια που εξυπηρετουν τα ονειρα? Εσυ;
christiana78 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 σοβαρα τώρα τόξο αν ξέρεις για τα επαναλαμβανόμενα όνειρα τίποτα πες..μου 'χει μείνει η απορία ρε γμτ
μαφαλντα Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Τοξο τι είναι άμα πετάς;Πριν λίγες μέρες είδα ότι πετούσα χαμηλά στο δρόμο ανάμεσα από αυτοκίνητα.Ήταν πολύ ωραία αίσθηση.
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μερικες φορες παντως τα ονειρα δεν σημαινουν κατι
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 χαχαχα θα φρικάρει ο τόξο εξυπνο κοριτσι !
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μερικες φορες παντως τα ονειρα δεν σημαινουν τιποτα Προσωπικά είμαι αυτής της άποψης. Μια φορά πάντως είχα δει ένα όνειρο, μέσα στο οποίο ονειρεύτηκα κάτι άλλο, μέσα στο οποίο άλλο ονειρεύτηκα κάτι άλλο. Τρία όνειρα, το ένα μέσα στο άλλο. Ήταν σαν ταινία.
saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Προσωπικά είμαι αυτής της άποψης. Μια φορά πάντως είχα δει ένα όνειρο, μέσα στο οποίο ονειρεύτηκα κάτι άλλο, μέσα στο οποίο άλλο ονειρεύτηκα κάτι άλλο. Τρία όνειρα, το ένα μέσα στο άλλο. Ήταν σαν ταινία. Leonardo ; εσυ εισαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις