Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω μικρη εβλεπα πολυ συχνα το εξης κουλο ονειρο .Η οτι εχανα τα παπουτσια μου ξαφνικα και περπαταγα ξυπολητη καπου εξω και εψαχνα να τα βρω η οτι ημουν λεει σε ενα μαξι και το οδηγουσα χωρις να ξερω οδηγηση.Τωρα που το σκεφτομαι και τα δυο βγαζουν αγωνια για κατι..αλλα εχω χρονια να τα δω.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω μικρη εβλεπα πολυ συχνα το εξης κουλο ονειρο .Η οτι εχανα τα παπουτσια μου ξαφνικα και περπαταγα ξυπολητη καπου εξω και εψαχνα να τα βρω η οτι ημουν λεει σε ενα μαξι και το οδηγουσα χωρις να ξερω οδηγηση.Τωρα που το σκεφτομαι και τα δυο βγαζουν αγωνια για κατι..αλλα εχω χρονια να τα δω.

Α πολύ συχνά τα βλέπω αυτά . Επίσης πολύ συχνά βλέπω ότι έχω ξεχάσει λέει να ντυθώ και έχω βγει έξω και με κοιτάνε και ανυπομονώ να γυρίσω σπίτι να γλιτώσω από τη ξεφτίλα.

Δημοσ.

και γω μερικες φορες βλεπω οτι οδηγω μεγαλου κυβισμου μηχανη ενω στη πραγματικοτητα το μονο διτροχο που οδηγω ειναι ποδηλατο ! Μερικες φορες συμβολιζει αισιοδοξια αν οδηγεις σε μεγαλο-φαρδυ δρομο και δε στουκαρεις ή πεφτεις...!

Δημοσ.

ποιος θα μας πει ποια ειναι η επικρατεστερη θεωρια στην ψυχολογια για την λειτουργια που εξυπηρετουν τα ονειρα?

Εσυ;

Δημοσ.

Μερικες φορες παντως τα ονειρα δεν σημαινουν τιποτα B)

Προσωπικά είμαι αυτής της άποψης.

Μια φορά πάντως είχα δει ένα όνειρο, μέσα στο οποίο ονειρεύτηκα κάτι άλλο, μέσα στο οποίο άλλο ονειρεύτηκα κάτι άλλο. Τρία όνειρα, το ένα μέσα στο άλλο. Ήταν σαν ταινία.

Δημοσ.

Προσωπικά είμαι αυτής της άποψης.

Μια φορά πάντως είχα δει ένα όνειρο, μέσα στο οποίο ονειρεύτηκα κάτι άλλο, μέσα στο οποίο άλλο ονειρεύτηκα κάτι άλλο. Τρία όνειρα, το ένα μέσα στο άλλο. Ήταν σαν ταινία.

Leonardo ; εσυ εισαι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...