Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δηλαδή οι βαλίτσες τι άλλο θα μπορούσαν να σημαίνουν ας πούμε;

Οτι θα πας ταξιδι αλλα δεν το ξερεις ακομα :P

Δημοσ.

Θάνατο συγγενικού προσώπου.

Το λέει ο ονειροκρίτης.

Πόσο χρονών είναι για να χωράει σε βαλίτσα;

Δημοσ.

οτι αν εισαι αντρας σε γουσταρει μια Λιτσα ενω αν εισαι γυναικα η αντιζηλος σου ειναι μια Λιτσα :P :P :P :P

κατευθειαν απ την κατάψυξη το ποστ :D :D :P :P

@slipknot δεν διευκρινηστηκε με τι τροπο ο θανατος :P

Δημοσ.

Αν εχεις καποιον συγγενη αρρωστο και δεις να μαζευεις ρουχα σε βαλιτσα;Κανε την συνδεση .Γιατι να τα μαζευεις;

οτι αν εισαι αντρας σε γουσταρει μια Λιτσα ενω αν εισαι γυναικα η αντιζηλος σου ειναι μια Λιτσα :P :P :P :P

κατευθειαν απ την κατάψυξη το ποστ :D :D :P :P

@slipknot δεν διευκρινηστηκε με τι τροπο ο θανατος :P

Βαλιτσα οχι λιτσα

Δημοσ.

Αν εχεις καποιον συγγενη αρρωστο και δεις να μαζευεις ρουχα σε βαλιτσα;Κανε την συνδεση .Γιατι να τα μαζευεις;

- Ο συγγενής μένει αλλού και πρέπει να κάνεις ταξίδι

- Το σπίτι σου δεν έχει ντουλάπες και κρεμάστρες

- Είσαι διαρρήκτης

Δημοσ.

- Ο συγγενής μένει αλλού και πρέπει να κάνεις ταξίδι

- Το σπίτι σου δεν έχει ντουλάπες και κρεμάστρες

- Είσαι διαρρήκτης

Οταν καποιος πεθαινει δεν μαζευουμε τα πραγματα του μετα ;τα πεταμε;Κτλ.Ε αν την μερα σκεφτοσουν οτι ο ταδε ειναι υπερβολικα αρρωστος στον υπνο σου μπορει να δεις να μαζευουν πραγματα και τετοια .Λογικο μου ακουγεται .Μην περιμενεις απολυτη λογικη.

Δημοσ.

Πόσο χρονών είναι για να χωράει σε βαλίτσα;

Δες το συμβολισμό ανόητε.

Η βαλίτσα συμβολίζει το φέρετρο και τα πράγματα που βάζεις μέσα είναι το άτομο που θα μπει σ'αυτό. Γιατί το άτομο που θα μπει μέσα είναι δικός σου άνθρωπος, όπως δικά σου είναι και τα πράγματα που χώνεις στη βαλίτσα. Κατάλαβες;

Δημοσ.

Οταν καποιος πεθαινει δεν μαζευουμε τα πραγματα του μετα ;τα πεταμε;Κτλ.Ε αν την μερα σκεφτοσουν οτι ο ταδε ειναι υπερβολικα αρρωστος στον υπνο σου μπορει να δεις να μαζευουν πραγματα και τετοια .Λογικο μου ακουγεται .Μην περιμενεις απολυτη λογικη.

Τις προηγούμενες μέρες είδα το εξής όνειρο:

Είμαστε κάπου μακρυά απ' το κέντρο της Αθήνας, εγώ και κάτι άλλοι. Ξαφνικά ακούμε κάτι να έρχεται προς το μέρος μας και κρυβόμαστε πίσω από ένα μικρό φράχτη. Τελικά ήταν τανκς, φορτηγά και στρατιώτες. Μας βλέπουν, έρχονται παίρνουν έναν από μας και μας αφήνουν εκεί. Καταλαβαίνουμε ότι γίνεται πραξικόπημα. Η επόμενη σκηνή μας βρίσκει σε κάποια βάση, με μια τύπισσα με στρατιωτικά να μου μιλάει. Με ρωτάει αν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ όπλο. Της λέω "Εεεεεεεεεεεεε... τώρα ξέρετε...". "Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ όπλο" με ξαναρωτάει. Της λέω "Σε κάνα fps μόνο" και συνεχίζει "Όχι, έχεις σκοτώσει ποτέ κάποιον; Πες μου, έχεις;". Μετά με αφήνει. Επόμενη και τελευταία σκηνή στην Αθήνα, στο σπίτι. Μιλάω με τη μάνα μου και λες "Καλά, τι γίνεται;". "Πραξικόπημα" μου λέει, "αλλά όχι ακριβώς. Το έκαναν, αλλά δεν το παραδέχονται ακόμα. Εμείς απλά περιμένουμε".

Τι σκεφτόμουν τη μέρα πριν από αυτό το όνειρο; Τι μπορεί να με οδήγησε σ' αυτό;

Δημοσ.

Βαλιτσα οχι λιτσα

http://www.youtube.com/watch?v=YfyaspdiMkI

δες τη γρια (Καπετανιος) πεταγεται οταν ακουει λιτσα :P αυτο σκεφτηκα και ποσταρα πριν :P

Δημοσ.

Δες το συμβολισμό ανόητε.

Η βαλίτσα συμβολίζει το φέρετρο και τα πράγματα που βάζεις μέσα είναι το άτομο που θα μπει σ'αυτό. Γιατί το άτομο που θα μπει μέσα είναι δικός σου άνθρωπος, όπως δικά σου είναι και τα πράγματα που χώνεις στη βαλίτσα. Κατάλαβες;

tumblr_llopjru5zX1qht0sw.png

Δημοσ.

Τις προηγούμενες μέρες είδα το εξής όνειρο:

Είμαστε κάπου μακρυά απ' το κέντρο της Αθήνας, εγώ και κάτι άλλοι. Ξαφνικά ακούμε κάτι να έρχεται προς το μέρος μας και κρυβόμαστε πίσω από ένα μικρό φράχτη. Τελικά ήταν τανκς, φορτηγά και στρατιώτες. Μας βλέπουν, έρχονται παίρνουν έναν από μας και μας αφήνουν εκεί. Καταλαβαίνουμε ότι γίνεται πραξικόπημα. Η επόμενη σκηνή μας βρίσκει σε κάποια βάση, με μια τύπισσα με στρατιωτικά να μου μιλάει. Με ρωτάει αν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ όπλο. Της λέω "Εεεεεεεεεεεεε... τώρα ξέρετε...". "Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ όπλο" με ξαναρωτάει. Της λέω "Σε κάνα fps μόνο" και συνεχίζει "Όχι, έχεις σκοτώσει ποτέ κάποιον; Πες μου, έχεις;". Μετά με αφήνει. Επόμενη και τελευταία σκηνή στην Αθήνα, στο σπίτι. Μιλάω με τη μάνα μου και λες "Καλά, τι γίνεται;". "Πραξικόπημα" μου λέει, "αλλά όχι ακριβώς. Το έκαναν, αλλά δεν το παραδέχονται ακόμα. Εμείς απλά περιμένουμε".

Τι σκεφτόμουν τη μέρα πριν από αυτό το όνειρο; Τι μπορεί να με οδήγησε σ' αυτό;

Eβλεπες το generation kill? :-D Δεν ξερω.

Δημοσ.

Εμένα το μόνο που με έχει κάνει να αναρωτηθώ πραγματικά είναι που κάθε τρεις και λιγο βλέπω οτι μπαίνω σε πολύ σκοτεινά νερά και κολυμπάω λες κι έχω βράγχια.Το θέμα είναι οτι 1ον φοβάμαι πολύ στην πραγματικότητα να κολυμπάω αν δεν βλέπω απο κάτω μου άμμο και μόνο και 2ον οτι το βλέπω πάρα πολύ συχνά και όχι σαν εφιαλτη αλλά σαν κάτι το φυσικό...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...