christiana78 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 οτι έχεις γίνει μπόγος και χρειάζεσαι δίαιτα
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δηλαδή οι βαλίτσες τι άλλο θα μπορούσαν να σημαίνουν ας πούμε; Οτι θα πας ταξιδι αλλα δεν το ξερεις ακομα
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Θάνατο συγγενικού προσώπου. Το λέει ο ονειροκρίτης. Πόσο χρονών είναι για να χωράει σε βαλίτσα;
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 οτι αν εισαι αντρας σε γουσταρει μια Λιτσα ενω αν εισαι γυναικα η αντιζηλος σου ειναι μια Λιτσα :P :P κατευθειαν απ την κατάψυξη το ποστ :D :P @slipknot δεν διευκρινηστηκε με τι τροπο ο θανατος
saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αν εχεις καποιον συγγενη αρρωστο και δεις να μαζευεις ρουχα σε βαλιτσα;Κανε την συνδεση .Γιατι να τα μαζευεις; οτι αν εισαι αντρας σε γουσταρει μια Λιτσα ενω αν εισαι γυναικα η αντιζηλος σου ειναι μια Λιτσα :P :P κατευθειαν απ την κατάψυξη το ποστ :D :P @slipknot δεν διευκρινηστηκε με τι τροπο ο θανατος Βαλιτσα οχι λιτσα
christiana78 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Πόσο χρονών είναι για να χωράει σε βαλίτσα; ε θα είναι πολλές οι βαλίτσες..
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αν εχεις καποιον συγγενη αρρωστο και δεις να μαζευεις ρουχα σε βαλιτσα;Κανε την συνδεση .Γιατι να τα μαζευεις; - Ο συγγενής μένει αλλού και πρέπει να κάνεις ταξίδι - Το σπίτι σου δεν έχει ντουλάπες και κρεμάστρες - Είσαι διαρρήκτης
saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 - Ο συγγενής μένει αλλού και πρέπει να κάνεις ταξίδι - Το σπίτι σου δεν έχει ντουλάπες και κρεμάστρες - Είσαι διαρρήκτης Οταν καποιος πεθαινει δεν μαζευουμε τα πραγματα του μετα ;τα πεταμε;Κτλ.Ε αν την μερα σκεφτοσουν οτι ο ταδε ειναι υπερβολικα αρρωστος στον υπνο σου μπορει να δεις να μαζευουν πραγματα και τετοια .Λογικο μου ακουγεται .Μην περιμενεις απολυτη λογικη.
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Πόσο χρονών είναι για να χωράει σε βαλίτσα; Δες το συμβολισμό ανόητε. Η βαλίτσα συμβολίζει το φέρετρο και τα πράγματα που βάζεις μέσα είναι το άτομο που θα μπει σ'αυτό. Γιατί το άτομο που θα μπει μέσα είναι δικός σου άνθρωπος, όπως δικά σου είναι και τα πράγματα που χώνεις στη βαλίτσα. Κατάλαβες;
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Οταν καποιος πεθαινει δεν μαζευουμε τα πραγματα του μετα ;τα πεταμε;Κτλ.Ε αν την μερα σκεφτοσουν οτι ο ταδε ειναι υπερβολικα αρρωστος στον υπνο σου μπορει να δεις να μαζευουν πραγματα και τετοια .Λογικο μου ακουγεται .Μην περιμενεις απολυτη λογικη. Τις προηγούμενες μέρες είδα το εξής όνειρο: Είμαστε κάπου μακρυά απ' το κέντρο της Αθήνας, εγώ και κάτι άλλοι. Ξαφνικά ακούμε κάτι να έρχεται προς το μέρος μας και κρυβόμαστε πίσω από ένα μικρό φράχτη. Τελικά ήταν τανκς, φορτηγά και στρατιώτες. Μας βλέπουν, έρχονται παίρνουν έναν από μας και μας αφήνουν εκεί. Καταλαβαίνουμε ότι γίνεται πραξικόπημα. Η επόμενη σκηνή μας βρίσκει σε κάποια βάση, με μια τύπισσα με στρατιωτικά να μου μιλάει. Με ρωτάει αν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ όπλο. Της λέω "Εεεεεεεεεεεεε... τώρα ξέρετε...". "Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ όπλο" με ξαναρωτάει. Της λέω "Σε κάνα fps μόνο" και συνεχίζει "Όχι, έχεις σκοτώσει ποτέ κάποιον; Πες μου, έχεις;". Μετά με αφήνει. Επόμενη και τελευταία σκηνή στην Αθήνα, στο σπίτι. Μιλάω με τη μάνα μου και λες "Καλά, τι γίνεται;". "Πραξικόπημα" μου λέει, "αλλά όχι ακριβώς. Το έκαναν, αλλά δεν το παραδέχονται ακόμα. Εμείς απλά περιμένουμε". Τι σκεφτόμουν τη μέρα πριν από αυτό το όνειρο; Τι μπορεί να με οδήγησε σ' αυτό;
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αν εχεις καποιον συγγενη αρρωστο και δεις να μαζευεις ρουχα σε βαλιτσα;Κανε την συνδεση .Γιατι να τα μαζευεις; Βαλιτσα οχι λιτσα http://www.youtube.com/watch?v=YfyaspdiMkI δες τη γρια (Καπετανιος) πεταγεται οταν ακουει λιτσα αυτο σκεφτηκα και ποσταρα πριν
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δες το συμβολισμό ανόητε. Η βαλίτσα συμβολίζει το φέρετρο και τα πράγματα που βάζεις μέσα είναι το άτομο που θα μπει σ'αυτό. Γιατί το άτομο που θα μπει μέσα είναι δικός σου άνθρωπος, όπως δικά σου είναι και τα πράγματα που χώνεις στη βαλίτσα. Κατάλαβες;
saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Τις προηγούμενες μέρες είδα το εξής όνειρο: Είμαστε κάπου μακρυά απ' το κέντρο της Αθήνας, εγώ και κάτι άλλοι. Ξαφνικά ακούμε κάτι να έρχεται προς το μέρος μας και κρυβόμαστε πίσω από ένα μικρό φράχτη. Τελικά ήταν τανκς, φορτηγά και στρατιώτες. Μας βλέπουν, έρχονται παίρνουν έναν από μας και μας αφήνουν εκεί. Καταλαβαίνουμε ότι γίνεται πραξικόπημα. Η επόμενη σκηνή μας βρίσκει σε κάποια βάση, με μια τύπισσα με στρατιωτικά να μου μιλάει. Με ρωτάει αν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ όπλο. Της λέω "Εεεεεεεεεεεεε... τώρα ξέρετε...". "Έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ όπλο" με ξαναρωτάει. Της λέω "Σε κάνα fps μόνο" και συνεχίζει "Όχι, έχεις σκοτώσει ποτέ κάποιον; Πες μου, έχεις;". Μετά με αφήνει. Επόμενη και τελευταία σκηνή στην Αθήνα, στο σπίτι. Μιλάω με τη μάνα μου και λες "Καλά, τι γίνεται;". "Πραξικόπημα" μου λέει, "αλλά όχι ακριβώς. Το έκαναν, αλλά δεν το παραδέχονται ακόμα. Εμείς απλά περιμένουμε". Τι σκεφτόμουν τη μέρα πριν από αυτό το όνειρο; Τι μπορεί να με οδήγησε σ' αυτό; Eβλεπες το generation kill? Δεν ξερω.
christiana78 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εμένα το μόνο που με έχει κάνει να αναρωτηθώ πραγματικά είναι που κάθε τρεις και λιγο βλέπω οτι μπαίνω σε πολύ σκοτεινά νερά και κολυμπάω λες κι έχω βράγχια.Το θέμα είναι οτι 1ον φοβάμαι πολύ στην πραγματικότητα να κολυμπάω αν δεν βλέπω απο κάτω μου άμμο και μόνο και 2ον οτι το βλέπω πάρα πολύ συχνά και όχι σαν εφιαλτη αλλά σαν κάτι το φυσικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις