saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Περίεργο καθόλου. Τραγικό ναι. Οχι μην νομιζεις ,υπαρχουν πολλοι μορφωμενοι και εξυπνοι ανθρωποι που θεωρουν οτι βγαινουν.Καπου ειχα δει οτι τα ονειρα ειναι ουσιαστικα το υποσεινηδητο .Που σου λεει τι σου συμβαινει .Αν εχεις στρες για κατι πχ θα δεις στον υπνο σου οτι ετρεχες.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 καζαμιες να πουμε....αυτο που σου λεει πως θα παει ο χρονος?
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 βλακειες. κι ο κωλος τοτε γτ υπαρχει; No, you don't Δεν μπορώ να πω πιο ωμά what you do
*nenya* Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Όχι απαραίτητα. Θυμάμαι μέσα έλεγε μέχρι και συμβουλές για τους αγρότες.
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δεν μπορώ να πω πιο ωμά what you do well, I do.
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Οχι μην νομιζεις ,υπαρχουν πολλοι μορφωμενοι και εξυπνοι ανθρωποι που θεωρουν οτι βγαινουν.Καπου ειχα δει οτι τα ονειρα ειναι ουσιαστικα το υποσεινηδητο .Που σου λεει τι σου συμβαινει .Αν εχεις στρες για κατι πχ θα δεις στον υπνο σου οτι ετρεχες. Και ποιος σου'πε πως οι έξυπνοι και μορφωμένοι δε πιστεύουν σε βλακείες; Επίσης το πρώτο βήμα για να καταλάβεις τι σου λέει το υποσυνείδητο, είναι να καταλάβεις πως δεν υπάρχει έτοιμος αποκωδικοποιητής γι'αυτό.
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 καζαμιας=ονειροκριτης? περιεχει ημερολογιο με καποια γεγονοτα σε καποιες μερες ανα μηνα (πχ 04 ιανουριου γιορταζει ταδε ταδε) και απο κατω με bold μεγαλος σεισμος/μεγαλο ναυαγιο κλπ εχει συμβουλες για αγροτες, εχει ιστοριες/διδαχες , εχει καποιες συνταγες τυχαιες, εχει ζωδια , παροιμιες και κανα δυο σελιδες με ποικιλη υλη δλδ διαφορα θεματα εχει και κανα δυο τρεις σελιδες με ονειροκριτη
saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δεν το ξερω αυτο .Δεν το εχω ψαξει .Τις περισσοτερες φορες θυμαμαι αχνα τα ονειρα που εχω δει αρα δεν μπορω να σου πω αν μου βγαινουν η οχι.Αλλα μου εχει τυχει να εχω αγχος για να προλαβω ενα ταξιδι και να δω στον υπνο μου οτι ετοιμαζα μπαγαζια πχ.Αυτο μου εχει τυχει.Νομιζω οτι οτι σκεφτεσαι εντονα αυτο βλεπεις. Εννοω οτι αυτο εχει μια λογικη .Αν εγω επειδη ειχα αγχος για το ταξιδι εβλεπα στον υπνο μου βαλιτσες.Και ανοιξω τον ονειροκριτη και λεει θα πας ταξιδι .Ε ,βγηκε.. :-D
christiana78 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Το θέμα με το αν σημαίνουν κάτι τα όνειρα που βλέπεις μόνο εσύ και ο ψυχαναλυτής σου μπορείτε να το λύσετε κατα τι γνώμη μου... πάντως νομίζω οτι τα θέματα που βλέπεις ξανα και ξανα είναι σαν να θέλει κάτι να σου πει το υποσυνείδητο... τώρα γιατί στο δείχνει πάντα με τον πιο μπερδεμένο τρόπο... αν έχεις κάτι να πεις πες το βρε αδερφέ...
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Τελεια, αυριο ερχεται ο κολλητος απο Σαλονικα
slipknot Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δηλαδή οι βαλίτσες τι άλλο θα μπορούσαν να σημαίνουν ας πούμε;
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Θάνατο συγγενικού προσώπου. Το λέει ο ονειροκρίτης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις