nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 βλακειες. κι ο κωλος τοτε γτ υπαρχει; εδω θα κολαγε να πω "τα θέλει ο κώλος σου .." αλλα δεν θα το πω γιατι δεν ειμαστε φιλοι για να κανουμε τετοιες πλακες μεταξι μας και μπορει να παρεξηγυθεί κάποιος οπότε πριν μου απαντησεις για να μου την πεις σου λεω αυτο. Δεν ειμαστε φιλοι , ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ!
pavlinda Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εβλεπα στον υπνο μου μωρα. κοριτσακια και τα 2. το ενα ηταν η ανηψια της τζουλιας αλεξανδρατου. τα ειχα στον κρεβατι. οι ονειροκριτες δεν με βοηθανε. τελικα το να βλεπεις μωρα στον υπνο σου ειναι καλο η κακο?
CtrlFreak Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εβλεπα στον υπνο μου μωρα. κοριτσακια και τα 2. το ενα ηταν η ανηψια της τζουλιας αλεξανδρατου. τα ειχα στον κρεβατι. οι ονειροκριτες δεν με βοηθανε. τελικα το να βλεπεις μωρα στον υπνο σου ειναι καλο η κακο? Ταινία θα γυρίσεις. :-D
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 εβλεπα στον υπνο μου μωρα. κοριτσακια και τα 2. το ενα ηταν η ανηψια της τζουλιας αλεξανδρατου. τα ειχα στον κρεβατι. οι ονειροκριτες δεν με βοηθανε. τελικα το να βλεπεις μωρα στον υπνο σου ειναι καλο η κακο? Μωρό Αν ονειρευτείτε ένα νεογέννητο μωρό, σημαίνει πως έρχονται ευχάριστες μέρες. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως έχει μωρό, σημαίνει πως θα κατηγορηθεί για ανήθικο παρελθόν. Αν δείτε ένα μωρό να κολυμπά, σημαίνει πως θα επιτύχετε να ξεφύγετε από κάποια παγίδα. Αν δείτε πως έχετε ή είχατε κάποιο μωρό μέσα στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει η χαρά και η ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν δείτε να έχετε δίπλα σας ή κοντά σας ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην ζωή να αποφύγετε δυσκολίες και βάσανα που μπορεί να σας βρουν. Αν όμως δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πίκρες και βάσανα που δύσκολα θα περάσουν. Αν δείτε πως σκοτώνετε ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κακό. Αν δείτε πως το πετάτε από τα χέρια σας σημαίνει απαλλαγή από στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε πως το σφάζετε θα γλιτώσετε από μεγάλο κακό που ήταν να σας βρει.
pavlinda Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αν ονειρευτείτε ένα νεογέννητο μωρό, σημαίνει πως έρχονται ευχάριστες μέρες. Για μια νέα γυναίκα που θα δει πως έχει μωρό, σημαίνει πως θα κατηγορηθεί για ανήθικο παρελθόν. Αν δείτε ένα μωρό να κολυμπά, σημαίνει πως θα επιτύχετε να ξεφύγετε από κάποια παγίδα. Αν δείτε πως έχετε ή είχατε κάποιο μωρό μέσα στο σπίτι σας, αυτό σημαίνει πως σας περιμένει η χαρά και η ευτυχία στην οικογένειά σας. Αν δείτε να έχετε δίπλα σας ή κοντά σας ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην ζωή να αποφύγετε δυσκολίες και βάσανα που μπορεί να σας βρουν. Αν όμως δείτε πως κρατάτε στα χέρια σας ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα σας βρουν πίκρες και βάσανα που δύσκολα θα περάσουν. Αν δείτε πως σκοτώνετε ένα μωρό, αυτό σημαίνει πως θα κάνετε κακό. Αν δείτε πως το πετάτε από τα χέρια σας σημαίνει απαλλαγή από στενοχώριες και βάσανα. Αν δείτε πως το σφάζετε θα γλιτώσετε από μεγάλο κακό που ήταν να σας βρει. τελικα τι να πιστεψω? τσιγκλικ!(ταυτοχρονα το ειπαμε) Ταινία θα γυρίσεις. :-D τι ταινια?
saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αυτο με μπερδευε παντα με τους ονειροκριτες .Ειδες στον υπνο σου απλα ενα μωρο και σου βγαζουν300 διαφορετικα σεναρια .Αν το μωρο ηταν πανω ,κατω ,το κρατουσατε ,μπουσουλουσε ,εκλαιγε .Αντε τωρα να θυμασαι λεπτομερως τι εκανε το μωρο.. συνηθως δεν βγαζεις ακρη.
pavlinda Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 δυστυχως εμενα τα ονειρα μου βγαινουν παντα αληθινα. το εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο. αν οντως σημαινε οτι θα με βρουν πικρες και βασανα τι να πω. μαλλον αυριο που θα παω στην πισινα θα πνιγω. λολ Σοβαρά, διαβάζετε και ονειροκρίτη; και καζαμια. και τσελεμεντε.
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 βλακειες. κι ο κωλος τοτε γτ υπαρχει; No, you don't
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 και καζαμια. και τσελεμεντε. Ρωτάω σοβαρά.
saya Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ισως να σημαινε και τα 2 και καλα και κακα μαζι.. Υπαρχει τσελεμεντες στο ιντερνετ;Εχει καμια καλη συνταγη η μπα;
pappous_soulis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 ναι.τοσο περιεργο? Περίεργο καθόλου. Τραγικό ναι.
panosno1com Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 καζαμιες διαβαζα μικρος επειδη αγοραζε η γιαγια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις