pavlinda Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ειπα αφου πιασαμε το ποδοσφαιρο να πιασουμε και τα αμαξια. αρχιζω. οδηγω peugeot 1100 κυβικα 65 αλογα.
Marria Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εμενα με ξενερωνει να ειναι ο ανδρας πιο κοντος απο εμενα (ειμαι 1,75) και να σκυβω να τον φιλαω.. ναι ειχα βγει καποτε με καποιον ετσι και ενοιωθα λες και ηταν το παιδακι μου
pavlinda Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εμενα με ξενερωνει να ειναι ο ανδρας πιο κοντος απο εμενα (ειμαι 1,75) και να σκυβω να τον φιλαω.. ναι ειχα βγει καποτε με καποιον ετσι και ενοιωθα λες και ηταν το παιδακι μου συμφωνω. κι εγω 1.75 ειμαι και ζοριζομαι αν θελω να φορεσω τακουνια. τους περναω ολους
black_widow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εμενα με ξενερωνει να ειναι ο ανδρας πιο κοντος απο εμενα (ειμαι 1,75) και να σκυβω να τον φιλαω.. ναι ειχα βγει καποτε με καποιον ετσι και ενοιωθα λες και ηταν το παιδακι μου Εγώ είμαι 1.69 αλλά δε πολυφοράω φλατ οπότε θέλω απαραιτήτως να είναι 1.80 και πάνω .
saya Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εμενα με ξενερωνει να ειναι ο ανδρας πιο κοντος απο εμενα (ειμαι 1,75) και να σκυβω να τον φιλαω.. ναι ειχα βγει καποτε με καποιον ετσι και ενοιωθα λες και ηταν το παιδακι μου Ειχες βαλει και δεκαποντο ;χαχαχα
Marria Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 συμφωνω. κι εγω 1.75 ειμαι και ζοριζομαι αν θελω να φορεσω τακουνια. τους περναω ολους Νταξει, εγω δεν πολυφοραω και τακουνια, αν και ο συγκεκριμενος με ειχε προειδοποιησει να μην φορεσω χαχαχαχα κατι θα ηξερε μαλλον
μαφαλντα Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Να δηλωσω και γω το παρον ,χαιρετω τις συνφορμιτισες ....Αληθεια τι ανλογια υπαρχει εδω μεσα αντρες γυναικες?Να μαντεψω 95%-5%? Γεια σου.Εε δεν ξέρω ,σίγουρα είμαστε ισχνή μειοψηφία.
Marria Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 saya οχι flat παπουτσακια ειχα φορεσει αλλα και παλι εσκυβα να τον φιλησω
xri_ni Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Σχετικα με αυτοκινητα, οδηγηση κτλ ειμαι ασχετη και βαριεμαι ελεεινα να μπω στη διαδικασια του διπλωματος(αν και πρεπει καποια στιγμη)....Σχετικα με το υψος παντα ειναι ωραιο να ειναι ο αντρας ψηλοτερος οχι τρελη διαφορα βεβαια( τυπου Κοκκινου-Μπογρης, στον κωλο του ειναι το κεφαλι της χαχα , κακιουλα).Εγω ειμαι 1,70 αλλα με τα τακουνια δε τα παω καλα...μαλλον λογο υψους(το 1,70 για Ελληνιδα ειναι too much) δε τα πολυχρειαστηκα και οποτε πρεπει να τα φορεσω υποφερω...εκτος απο τις πλατφορμες βεβαια που ειναι μακραν πιο ανετες!
μαφαλντα Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δίπλωμα έχω,αυτοκίνητο δικό μου δεν έχω. Οι άντρες έχουν μια περίεργη σχέση με το αμάξι,μια γρατσουνίτσα τόση δα και κάνουν σαν μανιακοί.
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 πάω να φάω το μπιφτέκι μου βλέποντας γαύρο.... τί χαρα...
pavlinda Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ευτυχως οδηγαω 8 χρονια και δεν εχω τρακαρει ποτε. μονο μια φορα με χτυπησε ενας παππους. επισης δεν εχω σκοτωσει ποτε ζωακι. ευτυχως.
saya Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Χαχαχα,ε εχουν και λιγο δικιο εδω .Ε παρε και εσυ λεωφορειο ..
panosno1com Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δίπλωμα έχω,αυτοκίνητο δικό μου δεν έχω. Οι άντρες έχουν μια περίεργη σχέση με το αμάξι,μια γρατσουνίτσα τόση δα και κάνουν σαν μανιακοί. αμα τη γρατσουνιτσα τη προκαλεσεις εσυ ή αμα την κανουν οι ιδιοι ??? :P
μαφαλντα Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 πάω να φάω το μπιφτέκι μου βλέποντας γαύρο.... τί χαρα... Κολοκυθοκεφτέδες και ντομάτα σαλάτα.Μπύρα παγωμένη. αμα τη γρατσουνιτσα τη προκαλεσεις εσυ ή αμα την κανουν οι ιδιοι ??? :P Εγώ την προκάλεσα.Αυτοί γεννήθηκαν Σουμαχερ,όλοι τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις