Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτος ειναι ο φυσιολογικος καζουαλ?

ναι βρε, τιγκα τετοιους ειναι η ελλαδα.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι με νοιάζει τι είναι...μου αρέσουν τα ώριμα αγόρια σε αυτή τη φάση , πιο πολύ από τους άντρες με όλη την έννοια της λέξης, όχι ότι αυτός που πόσταρε η χρι_νι με χαλάει .

Αλλά όπως είπα και πριν, προτιμώ φυσιολογικούς, κάζουαλ, καθημερινούς τύπους.-

Δημοσ.

Φαντάσου τώρα, να 'σαι το γκομενάκι της τραυματίας και να την ρωτήσεις "ο χιου τζακμαν σ' αρέσει;" και να σου πει "όχι προτιμώ τους κάζουαλ καθημερινούς τύπους".

Χαίρεσαι ή προσβάλλεσαι;

Δημοσ.

Μα αφου ειμαστε διασημοι για τα λατιν μποι που εχουμε :devil:

Δημοσ.

A τον μπερδεψα μ'αυτον...

ντροπή και αίσχος. η κακιά εκδοχή.

Αν και στο vicky cristina barcelona με έριξε κι εμενα (μαζι μαυτες:Ρ), ΟΧΙ ΟΧΙ

MORGAN!!

Δημοσ.

Φαντάσου τώρα, να 'σαι το γκομενάκι της τραυματίας και να την ρωτήσεις "ο χιου τζακμαν σ' αρέσει;" και να σου πει "όχι προτιμώ τους κάζουαλ καθημερινούς τύπους".

Χαίρεσαι ή προσβάλλεσαι;

Μου αρέσει αλλά καλύτερα μαζί σου, δεν βάζεις τη μούρη σου πάνω από όλους και όλα, είσαι νορμάλ τύπος :P

Δημοσ.

εκεί που τα λέει όμορφα και απλά, γιατί έρχεσε εσύ τρελέ λούσιφερ και περιπλέκεις τα πράγματα? Α?

Δημοσ.

Μου αρέσει αλλά καλύτερα μαζί σου, δεν βάζεις τη μούρη σου πάνω από όλους και όλα, είσαι νορμάλ τύπος :P

Αυτό ελπίζω να μπαίνει σε εισαγωγικά, αλλιώς θα με πιάσει νευρικό απ' την τραγική ειρωνεία.

Δημοσ.

Αυτό ελπίζω να μπαίνει σε εισαγωγικά, αλλιώς θα με πιάσει νευρικό απ' την τραγική ειρωνεία.

Δεν απευθύνθηκα σε εσένα προσωπικά, αλλά στον τύπο της ιστορίας που δημιούργησες(το γκομενάκι), όταν λέω νορμάλ εννοώ από άποψη εμφάνισης, δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι ο υπερκούκλος, ανάμεσα στον υπερκούκλο-ψωνάρα και στον εμφανισιακά φυσιολογικό και εντάξει με τον εαυτό του προτιμώ τον 2ο.

Δημοσ.

λοιπον. φτιαξε μας μια ανωνυμη (μαλλον) ψηφοφορία, για τους εδω, σύμφωνα με το φωτοθρεντ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...