Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί το λες?

2-2 είναι για την ώρα σε εμένα και στη Μαρία άρεσε, στη χρί_νι και στη σαλιαρα δεν άρεσε

Α οκ, γιατί για μια στιγμή νόμιζα ότι ασπαζόσουν τη γνώμη του Νίκου(ότι μοιάζει πάαρα πολύ με γυναίκα)

Αντικειμενικα ειναι ομορφοι!Απλως σε καθε γυναικα αρεσει αλλο στυλ εμενα μαρεσει το στυλ οπως αυτος που εβαλα...λιγο πιο πως να το πω... :wub:

Αλλος ενας κουκλος....

joshhollowayt.jpg

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αντικειμενικα ειναι ομορφοι!Απλως σε καθε γυναικα αρεσει αλλο στυλ εμενα μαρεσει το στυλ οπως αυτος που εβαλα...λιγο πιο πως να το πω... :wub:

Αλλος ενας κουκλος....

joshhollowayt.jpg

Τζακ και ξερο ψωμι :devil:

Δημοσ.

Στο αντίστοιχο θρεντ με έχω ποστάρει.

Θεός :lol:

Πάντως προσγειωθείτε κοπελιές, εντάξει ωραίοι όλοι αυτοί αλλά ας είμαστε ρεαλιστές...τον κούκλο στη σελ 154 τον έχω στο μυαλό μου σαν πολύ χαλαρό τυπά :wub: Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι εντελώς ψωνισμένος :(

always prefer normal...

Δημοσ.

Θεός :lol:

Πάντως προσγειωθείτε κοπελιές, εντάξει ωραίοι όλοι αυτοί αλλά ας είμαστε ρεαλιστές...τον κούκλο στη σελ 154 τον έχω στο μυαλό μου σαν πολύ χαλαρό τυπά :wub: Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι εντελώς ψωνισμένος :(

always prefer normal...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ

Δημοσ.

τον κούκλο στη σελ 154 τον έχω στο μυαλό μου σαν πολύ χαλαρό τυπά :wub: Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι εντελώς ψωνισμένος :(

always prefer normal...

ποιον μωρε που ναι σαν μοντελο του marks n spencer

Δημοσ.

Στον εφαγε η αλλη η Ισπανοβλαχαρα ε???

οχι, η κουφάλα απο το one tree hill τον εφαγε απ την γυναικα του. :mad:

Δημοσ.

Ημουν ετοιμη να σου πω να το κοιταξεις, γιατι τοσο πολυ πονος μπορει να ειναι συμπτωμα για κατι σοβαροτερο. Και εγω για πονους περιοδου ειχα παει και μου βρηκαν ενδομητριωση.

Δεν πονάω τόσο πολύ , οι πόνοι είναι υποφερτοί γενικά για αυτό και την βγάζω χωρίς παυσίπονα. Τα υπόλοιπα συμπτώματα είναι απάλευτα. Εννοείται ότι θα πάω , πέρα του ότι είναι η εποχή μου να πάω για έλεγχο.

Τζακ και ξερο ψωμι :devil:

Αχ :devil: Πάντως με babyface άντρες καταλήγω πάντα .

Δημοσ.

ποιον μωρε που ναι σαν μοντελο του marks n spencer

Τι με νοιάζει τι είναι...μου αρέσουν τα ώριμα αγόρια σε αυτή τη φάση , πιο πολύ από τους άντρες με όλη την έννοια της λέξης, όχι ότι αυτός που πόσταρε η χρι_νι με χαλάει :wub: .

Αλλά όπως είπα και πριν, προτιμώ φυσιολογικούς, κάζουαλ, καθημερινούς τύπους.-

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...