xri_ni Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Γιατί το λες? 2-2 είναι για την ώρα σε εμένα και στη Μαρία άρεσε, στη χρί_νι και στη σαλιαρα δεν άρεσε Α οκ, γιατί για μια στιγμή νόμιζα ότι ασπαζόσουν τη γνώμη του Νίκου(ότι μοιάζει πάαρα πολύ με γυναίκα) Αντικειμενικα ειναι ομορφοι!Απλως σε καθε γυναικα αρεσει αλλο στυλ εμενα μαρεσει το στυλ οπως αυτος που εβαλα...λιγο πιο πως να το πω... Αλλος ενας κουκλος....
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αντικειμενικα ειναι ομορφοι!Απλως σε καθε γυναικα αρεσει αλλο στυλ εμενα μαρεσει το στυλ οπως αυτος που εβαλα...λιγο πιο πως να το πω... Αλλος ενας κουκλος.... Τζακ και ξερο ψωμι
xri_ni Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Τζακ και ξερο ψωμι Γερασε αυτος...πεταξτε τον...
Traumatias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Στο αντίστοιχο θρεντ με έχω ποστάρει. Θεός Πάντως προσγειωθείτε κοπελιές, εντάξει ωραίοι όλοι αυτοί αλλά ας είμαστε ρεαλιστές...τον κούκλο στη σελ 154 τον έχω στο μυαλό μου σαν πολύ χαλαρό τυπά Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι εντελώς ψωνισμένος always prefer normal...
xri_ni Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 επιτρέψτε μου: πλημμυρίζω Στον εφαγε η αλλη η Ισπανοβλαχαρα ε???
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Γερασε αυτος...πεταξτε τον... Ε οχι !! Μην ξεμαλλιαστουμε :P
Lucifer Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Θεός Πάντως προσγειωθείτε κοπελιές, εντάξει ωραίοι όλοι αυτοί αλλά ας είμαστε ρεαλιστές...τον κούκλο στη σελ 154 τον έχω στο μυαλό μου σαν πολύ χαλαρό τυπά Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι εντελώς ψωνισμένος always prefer normal... ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ
salliara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 τον κούκλο στη σελ 154 τον έχω στο μυαλό μου σαν πολύ χαλαρό τυπά Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι εντελώς ψωνισμένος always prefer normal... ποιον μωρε που ναι σαν μοντελο του marks n spencer
Adon1s Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 επιτρέψτε μου: πλημμυρίζω http://www.youtube.com/watch?v=fhanGOObYkM
salliara Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Στον εφαγε η αλλη η Ισπανοβλαχαρα ε??? οχι, η κουφάλα απο το one tree hill τον εφαγε απ την γυναικα του.
black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ημουν ετοιμη να σου πω να το κοιταξεις, γιατι τοσο πολυ πονος μπορει να ειναι συμπτωμα για κατι σοβαροτερο. Και εγω για πονους περιοδου ειχα παει και μου βρηκαν ενδομητριωση. Δεν πονάω τόσο πολύ , οι πόνοι είναι υποφερτοί γενικά για αυτό και την βγάζω χωρίς παυσίπονα. Τα υπόλοιπα συμπτώματα είναι απάλευτα. Εννοείται ότι θα πάω , πέρα του ότι είναι η εποχή μου να πάω για έλεγχο. Τζακ και ξερο ψωμι Αχ Πάντως με babyface άντρες καταλήγω πάντα .
Traumatias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 ποιον μωρε που ναι σαν μοντελο του marks n spencer Τι με νοιάζει τι είναι...μου αρέσουν τα ώριμα αγόρια σε αυτή τη φάση , πιο πολύ από τους άντρες με όλη την έννοια της λέξης, όχι ότι αυτός που πόσταρε η χρι_νι με χαλάει . Αλλά όπως είπα και πριν, προτιμώ φυσιολογικούς, κάζουαλ, καθημερινούς τύπους.-
xri_ni Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 οχι, η κουφάλα απο το one tree hill τον εφαγε απ την γυναικα του. A τον μπερδεψα μ'αυτον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις