Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

χεχε αυτος ειναι αχχχχχχχχχχχ :wub:

Kαλα τον καταλαβα :wub: :wub:

Παντως απο το greys anatomy μου αρεσει και ο αλλος ο χειρουργος, ο νευρολογος :rolleyes:

Δημοσ.

Όχι, όπως υπάρχουν άντρες που τους αρέσουν όχι και τόσο θυληκές γυναίκες έτσι υπάρχουν και γυναίκες που τους αρέσουν άντρες με "γυναικεία" ας το πούμε έτσι χαρακτηριστικά(σε ότι αφορά το πρόσωπο)

Επίσης αν σου φαίνεται ότι αυτός ο θεούλης έχει γυναικεία χαρακτηριστικά δες αυτόν(αγγελικό πρόσωπο πραγματικά, δεν μου αρέσει τόσο όσο ο προηγούμενος βέβαια...)

141.jpg

αλλο η ομορφια που την αναγνωρίζουν και οι αντρες για αντρες (εκτος αν εχουν κομπλεξ/ζηλια και κράζουν) και αλλο τα χαρακτηριστικα.

Απλως μου κανει εντυπωση που θεωρουνται ωραιοι συνιθος αυτοι με το πιο κιουτ στις γυναικες πρόσωπο.

Δημοσ.

Πως το εννοείς αυτό τώρα? :huh:

Ότι τον βρίσκω πολύ όμορφο.

Το "θα τον πηδούσα" ήταν υπερβολή, δε μου σηκώνεται με άνδρες, δυστυχώς.

Δημοσ.

Γιατί το λες?

2-2 είναι για την ώρα σε εμένα και στη Μαρία άρεσε, στη χρί_νι και στη σαλιαρα δεν άρεσε

Α οκ, γιατί για μια στιγμή νόμιζα ότι ασπαζόσουν τη γνώμη του Νίκου(ότι μοιάζει πάαρα πολύ με γυναίκα)

Δημοσ.

Πως το εννοείς αυτό τώρα? :huh:

θες να το αναλύσω? φοβαμαι βεβαια πως η pavlida θα με αποκάλέσει πρόστυχο οπως πριν :mellow: :mellow:

εντιτ-------------------------------------------------------------

Ότι τον βρίσκω πολύ όμορφο.

Το "θα τον πηδούσα" ήταν υπερβολή, δε μου σηκώνεται με άνδρες, δυστυχώς.

πηγα να την σοκάρω και μου το χάλασες :cry: :cry:

Δημοσ.

θα με μουρλανετε σεις. ΤΩΡΑ θα σας δειξω γω τον υπεράντρα.

μισο γιατι μου διαφευγει τωρα.

Δημοσ.

Ρε widow πως την παλευεις τοσες μερες πονοι?Εγω ουσιαστικα μονο την πρωτη ποναω,αντε τη δευτερη λιγο.Και ολα διαρκουν γυρω στις 4 μερες!

Καλά όχι ότι την παλεύω απλά αν τα τραβάς αυτά κάθε μήνα κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση. Για πόνους παίρνω συνήθως κανα Depon ή κανα Nurofen ( αν θυμάμαι καλά πώς το λένε ) , γενικά τα αποφεύγω και παίρνω σε εξαιρετικές περιπτώσεις γιατί δε θέλω να τραβήξει και 8η ημέρα. Ζεστά μπάνια , ξάπλα τις υπόλοιπες ώρες εκτός δουλειάς , φλατ παπούτσια στη δουλειά ( χτυπάνε και οι πόνοι στη μέση ) και ρέικι στην κοιλιά ( πρέπει να πάω να μάθω κάποια στιγμή και εγώ ). Αναμένω ότι θα μου βρουν ινομύωμα , είναι η ηλικία που μας χτυπάει οικογενειακώς...

Γιατί το λες?

2-2 είναι για την ώρα σε εμένα και στη Μαρία άρεσε, στη χρί_νι και στη σαλιαρα δεν άρεσε

Α οκ, γιατί για μια στιγμή νόμιζα ότι ασπαζόσουν τη γνώμη του Νίκου(ότι μοιάζει πάαρα πολύ με γυναίκα)

Θα μου άρεσε κουρεμένος . Έτσι δε μου αρέσει. Στον πρώτο αναφέρομαι. Αυτός του grey's είναι κόλαση ο άτιμος :devil:

Δημοσ.

θα με μουρλανετε σεις. ΤΩΡΑ θα σας δειξω γω τον υπεράντρα.

μισο γιατι μου διαφευγει τωρα.

Στο αντίστοιχο θρεντ με έχω ποστάρει.

Δημοσ.

Καλά όχι ότι την παλεύω απλά αν τα τραβάς αυτά κάθε μήνα κάποια στιγμή το παίρνεις απόφαση. Για πόνους παίρνω συνήθως κανα Depon ή κανα Nurofen ( αν θυμάμαι καλά πώς το λένε ) , γενικά τα αποφεύγω και παίρνω σε εξαιρετικές περιπτώσεις γιατί δε θέλω να τραβήξει και 8η ημέρα. Ζεστά μπάνια , ξάπλα τις υπόλοιπες ώρες εκτός δουλειάς , φλατ παπούτσια στη δουλειά ( χτυπάνε και οι πόνοι στη μέση ) και ρέικι στην κοιλιά ( πρέπει να πάω να μάθω κάποια στιγμή και εγώ ). Αναμένω ότι θα μου βρουν ινομύωμα , είναι η ηλικία που μας χτυπάει οικογενειακώς...

Ημουν ετοιμη να σου πω να το κοιταξεις, γιατι τοσο πολυ πονος μπορει να ειναι συμπτωμα για κατι σοβαροτερο. Και εγω για πονους περιοδου ειχα παει και μου βρηκαν ενδομητριωση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...