black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αχ τι καλά που μιλάτε για περίοδο...θα με πεθάνει αυτόν τον μήνα είναι γεγονός Ευτυχώς που το πρόβλημά μου κρατάει 3-4 μέρες... Σκέψου να έχεις 7 ημέρες και τις 5 full κανονικά . Τις πρώτες 3 -4 ημέρες έχω και όλα τα συμπτώματα πονοκέφαλος, ζαλάδα , πόνοι κ.λ.π. Και εγώ είμαι και εξελιγμένο μοντέλο . Η μητέρα μου απλά δεν μπορούσε να βγει καθόλου από το σπίτι εκείνες τις ημέρες.
arxaggelos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 από επιλογή γίνεται κάποιος κωλόπαιδο; χμμμμ...
Traumatias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μαρία, τον βρήκα τυχαία αλλά και πάλι
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 από επιλογή γίνεται κάποιος κωλόπαιδο; χμμμμ... Ε απο καπου ολα πρεπει να αρχιζουν Traumatias τι τεκνο ειναι αυτο .. μιλαμε για πολλα :wub:
xri_ni Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Σκέψου να έχεις 7 ημέρες και τις 5 full κανονικά . Τις πρώτες 3 -4 ημέρες έχω και όλα τα συμπτώματα πονοκέφαλος, ζαλάδα , πόνοι κ.λ.π. Και εγώ είμαι και εξελιγμένο μοντέλο . Η μητέρα μου απλά δεν μπορούσε να βγει καθόλου από το σπίτι εκείνες τις ημέρες. Ρε widow πως την παλευεις τοσες μερες πονοι?Εγω ουσιαστικα μονο την πρωτη ποναω,αντε τη δευτερη λιγο.Και ολα διαρκουν γυρω στις 4 μερες!
Traumatias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Άστα :wub: Που βρίσκονται τέτοιοι τύποι...
nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μαρία, τον βρήκα τυχαία αλλά και πάλι Απορία. Οι γυναίκες που τους αρέσουν άντρες όπως ο αυτός στην φωτογραφία θα μπορούσαν να σκεφτούν να κάνουν σχέση και με άλλη γυναικα? γιατί μοιάζει πολύ με γυναικα ο τύπος (όχι , δεν κράζω ούτε τίποτα απλά μοιάζει). Είναι κάτι ανάλογο με τους άντρες που βρίσκουν γυναίκες που είναι σαν άντρες. νο οφενς , νο πρόμπλεμ γενικότερα , απλα ειχα την απορία.
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Άστα :wub: Που βρίσκονται τέτοιοι τύποι... Σαν μοντελο μοιαζει παντως
Traumatias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Όχι, όπως υπάρχουν άντρες που τους αρέσουν όχι και τόσο θυληκές γυναίκες έτσι υπάρχουν και γυναίκες που τους αρέσουν άντρες με "γυναικεία" ας το πούμε έτσι χαρακτηριστικά(σε ότι αφορά το πρόσωπο) Επίσης αν σου φαίνεται ότι αυτός ο θεούλης έχει γυναικεία χαρακτηριστικά δες αυτόν(αγγελικό πρόσωπο πραγματικά, δεν μου αρέσει τόσο όσο ο προηγούμενος βέβαια...)
xri_ni Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Σαν μοντελο μοιαζει παντως Μοντελο ειναι λογικα!Εμενα προσωπικα δε με τρελαινει αυτο το στυλ(οχι οτι δεν ειναι ωραιος εεε)...
Traumatias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εμένα είναι ακριβώς, αν είχε και σγουρά μαλλιά :wub:
pavlinda Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 αχχχ κατι τετοιοι μου αρεσουν κι εμενα!!! βαλτε κι αλλες φωτογραφιες μωρων!
Προτεινόμενες αναρτήσεις