Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αχ τι καλά που μιλάτε για περίοδο...θα με πεθάνει αυτόν τον μήνα είναι γεγονός :cry:

Ευτυχώς που το πρόβλημά μου κρατάει 3-4 μέρες...

Σκέψου να έχεις 7 ημέρες και τις 5 full κανονικά . Τις πρώτες 3 -4 ημέρες έχω και όλα τα συμπτώματα πονοκέφαλος, ζαλάδα , πόνοι κ.λ.π. Και εγώ είμαι και εξελιγμένο μοντέλο . Η μητέρα μου απλά δεν μπορούσε να βγει καθόλου από το σπίτι εκείνες τις ημέρες.

Δημοσ.

από επιλογή γίνεται κάποιος κωλόπαιδο; χμμμμ...

android.png

Ε απο καπου ολα πρεπει να αρχιζουν :devil:

Traumatias τι τεκνο ειναι αυτο .. μιλαμε για πολλα :wub: :wub: :wub:

Δημοσ.

Σκέψου να έχεις 7 ημέρες και τις 5 full κανονικά . Τις πρώτες 3 -4 ημέρες έχω και όλα τα συμπτώματα πονοκέφαλος, ζαλάδα , πόνοι κ.λ.π. Και εγώ είμαι και εξελιγμένο μοντέλο . Η μητέρα μου απλά δεν μπορούσε να βγει καθόλου από το σπίτι εκείνες τις ημέρες.

Ρε widow πως την παλευεις τοσες μερες πονοι?Εγω ουσιαστικα μονο την πρωτη ποναω,αντε τη δευτερη λιγο.Και ολα διαρκουν γυρω στις 4 μερες!

Δημοσ.

Μαρία, τον βρήκα τυχαία αλλά και πάλι :wub:

cool+sexy+medium+curly+hairstyle+for+men.jpg

Απορία.

Οι γυναίκες που τους αρέσουν άντρες όπως ο αυτός στην φωτογραφία θα μπορούσαν να σκεφτούν να κάνουν σχέση και με άλλη γυναικα? γιατί μοιάζει πολύ με γυναικα ο τύπος (όχι , δεν κράζω ούτε τίποτα απλά μοιάζει). Είναι κάτι ανάλογο με τους άντρες που βρίσκουν γυναίκες που είναι σαν άντρες.

νο οφενς , νο πρόμπλεμ γενικότερα , απλα ειχα την απορία.

Δημοσ.

Όχι, όπως υπάρχουν άντρες που τους αρέσουν όχι και τόσο θυληκές γυναίκες έτσι υπάρχουν και γυναίκες που τους αρέσουν άντρες με "γυναικεία" ας το πούμε έτσι χαρακτηριστικά(σε ότι αφορά το πρόσωπο)

Επίσης αν σου φαίνεται ότι αυτός ο θεούλης έχει γυναικεία χαρακτηριστικά δες αυτόν(αγγελικό πρόσωπο πραγματικά, δεν μου αρέσει τόσο όσο ο προηγούμενος βέβαια...)

141.jpg

Δημοσ.

Σαν μοντελο μοιαζει παντως :wub:

Μοντελο ειναι λογικα!Εμενα προσωπικα δε με τρελαινει αυτο το στυλ(οχι οτι δεν ειναι ωραιος εεε)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...