Dark_son20 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Γιατί ρε , που όταν ερχόμουν για ταινία , είχα πάντα περίοδο ; omg αυτή η μνήμη ήταν στα εγκεφαλικά κύτταρα που έχουν καεί τι κατάρα ήταν αυτή
black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 omg αυτή η μνήμη ήταν στα εγκεφαλικά κύτταρα που έχουν καεί τι κατάρα ήταν αυτή Να σου πω και αυτές τις ημέρες που βαριέσαι αν δεν έχεις παρέα σπίτι έρχομαι για ταινία . Δε χρειάζεται να μαντέψεις εάν έχω ή όχι Πρέπει να το τσεκάρεις αυτό με τις κοπέλες των πολλών ημερών περιόδου , που τις πετυχαίνεις όλες μαζεμένες.
Dark_son20 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 οκ άμα ψήνεσαι θα σου πω αύριο έχει φεγγαράδα είμαι κλεισμένος α και την τελείωσα τη συμβίωση, 1.5 χρόνος ήταν πολύ
black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 οκ άμα ψήνεσαι θα σου πω αύριο έχει φεγγαράδα είμαι κλεισμένος α και την τελείωσα τη συμβίωση, 1.5 χρόνος ήταν πολύ Ρομαντικό αγόρι εσύ Ναι βρε πες , Athens θα τη βγάλω εγώ .
Traumatias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αχ τι καλά που μιλάτε για περίοδο...θα με πεθάνει αυτόν τον μήνα είναι γεγονός Ευτυχώς που το πρόβλημά μου κρατάει 3-4 μέρες...
xri_ni Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Αχ τι καλά που μιλάτε για περίοδο...θα με πεθάνει αυτόν τον μήνα είναι γεγονός Ευτυχώς που το πρόβλημά μου κρατάει 3-4 μέρες... Περιοδος,σερβιετες,ταμπον,αντισυλληπτικα....να τιμησουμε τον τιτλο του thread!
Marria Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Περιοδος,σερβιετες,ταμπον,αντισυλληπτικα....να τιμησουμε τον τιτλο του thread! .. και ανδρες
nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ο τρόπος της ωορρηξίας πρέπει να είναι λάθος , κάποια βλάβη υπάρχει λογικά στο DNA. Δεν είναι λογικό να υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα σε μια φυσική διαδικασία του οργανισμού. Είστε αφύσικες , παράξενες , μεταφυσικές , παραφυσικές και τρομακτικές. :ph34r:
xri_ni Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ο τρόπος της ωορρηξίας πρέπει να είναι λάθος , κάποια βλάβη υπάρχει λογικά στο ανθρώπινο DNA. Δεν είναι λογικό να υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα σε μια φυσική διαδικασία του οργανισμού. Είστε αφύσικες , παράξενες , μεταφυσικές , παραφυσικές και τρομακτικές. :ph34r: Εχεις καποια ασχημη προσωπικη εμπειρια ε?
Traumatias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ο τρόπος της ωορρηξίας πρέπει να είναι λάθος , κάποια βλάβη υπάρχει λογικά στο DNA. Δεν είναι λογικό να υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα σε μια φυσική διαδικασία του οργανισμού. Είστε αφύσικες , παράξενες , μεταφυσικές , παραφυσικές και τρομακτικές. :ph34r: Όπως τα λες είναι Και εσείς είστε το αποτέλεσμα
nicoc89 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Εχεις καποια ασχημη προσωπικη εμπειρια ε? οχι απλα εβγαλα το συμπερασμα πριν 5 λεπτα. :blink: :ph34r: Εκατσα να συσκευτω με τον εαυτο μου και αποφασισα τα παραπανω. Ο λογος μου συμβόλαιο και το ψωμι σου φάτο!. Όπως τα λες είναι Και εσείς είστε το αποτέλεσμα καλα να παθουμε αφου διαλεγουμε να μας γενίσει μήτρα
arxaggelos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 σωστά άλλωστε οι επιλογές είναι ανεξάντλητες
Προτεινόμενες αναρτήσεις