Προς το περιεχόμενο

The official off topic thread -women only-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατί ρε , που όταν ερχόμουν για ταινία , είχα πάντα περίοδο ; :shock:

omg αυτή η μνήμη ήταν στα εγκεφαλικά κύτταρα που έχουν καεί :P τι κατάρα ήταν αυτή :P

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

omg αυτή η μνήμη ήταν στα εγκεφαλικά κύτταρα που έχουν καεί :P τι κατάρα ήταν αυτή :P

Να σου πω και αυτές τις ημέρες που βαριέσαι αν δεν έχεις παρέα σπίτι έρχομαι για ταινία . Δε χρειάζεται να μαντέψεις εάν έχω ή όχι :devil:

Πρέπει να το τσεκάρεις αυτό με τις κοπέλες των πολλών ημερών περιόδου , που τις πετυχαίνεις όλες μαζεμένες. :shock:

Δημοσ.

οκ άμα ψήνεσαι θα σου πω ;) αύριο έχει φεγγαράδα είμαι κλεισμένος :P α και την τελείωσα τη συμβίωση, 1.5 χρόνος ήταν πολύ :P

Ρομαντικό αγόρι εσύ :devil: Ναι βρε πες , Athens θα τη βγάλω εγώ .

Δημοσ.

Αχ τι καλά που μιλάτε για περίοδο...θα με πεθάνει αυτόν τον μήνα είναι γεγονός :cry:

Ευτυχώς που το πρόβλημά μου κρατάει 3-4 μέρες...

Δημοσ.

Αχ τι καλά που μιλάτε για περίοδο...θα με πεθάνει αυτόν τον μήνα είναι γεγονός :cry:

Ευτυχώς που το πρόβλημά μου κρατάει 3-4 μέρες...

Περιοδος,σερβιετες,ταμπον,αντισυλληπτικα....να τιμησουμε τον τιτλο του thread! ^_^

Δημοσ.

Περιοδος,σερβιετες,ταμπον,αντισυλληπτικα....να τιμησουμε τον τιτλο του thread! ^_^

.. και ανδρες :devil:

Δημοσ.

Ο τρόπος της ωορρηξίας πρέπει να είναι λάθος , κάποια βλάβη υπάρχει λογικά στο DNA. Δεν είναι λογικό να υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα σε μια φυσική διαδικασία του οργανισμού.

Είστε αφύσικες , παράξενες , μεταφυσικές , παραφυσικές και τρομακτικές. :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Δημοσ.

Ο τρόπος της ωορρηξίας πρέπει να είναι λάθος , κάποια βλάβη υπάρχει λογικά στο ανθρώπινο DNA. Δεν είναι λογικό να υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα σε μια φυσική διαδικασία του οργανισμού.

Είστε αφύσικες , παράξενες , μεταφυσικές , παραφυσικές και τρομακτικές. :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Εχεις καποια ασχημη προσωπικη εμπειρια ε? ^_^

Δημοσ.

Ο τρόπος της ωορρηξίας πρέπει να είναι λάθος , κάποια βλάβη υπάρχει λογικά στο DNA. Δεν είναι λογικό να υπάρχουν όλα αυτά τα προβλήματα σε μια φυσική διαδικασία του οργανισμού.

Όπως τα λες είναι

Και εσείς είστε το αποτέλεσμα :P

Δημοσ.

Εχεις καποια ασχημη προσωπικη εμπειρια ε? ^_^

οχι απλα εβγαλα το συμπερασμα πριν 5 λεπτα. :blink: :blink: :ph34r: :ph34r: :ph34r:

Εκατσα να συσκευτω με τον εαυτο μου και αποφασισα τα παραπανω. :mellow:

Ο λογος μου συμβόλαιο και το ψωμι σου φάτο!. :mellow:

Όπως τα λες είναι

Και εσείς είστε το αποτέλεσμα :P

καλα να παθουμε αφου διαλεγουμε να μας γενίσει μήτρα :cry:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...