xri_ni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Χαχαχαχα κακιες Θα καταληξουν εννοεις, γιατι δεν δουλευω πλεον εκει. Εκανα δυο μηνες πρακτικη σε δημο...ηταν τοτε που εκαναν την απογραφη και ακουγα που κανανε τα χαρτια και λεγανε τι εχουν τελειωσει.Στο γραφειο που ημουν ηταν αλλα 7 ατομα...ε λοιπον απο αυτους οι 3!!! ειχαν πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης!!Οι υπολοιποι γυμνασιο,λυκειο!!!Αφηστε που δεν ηξεραν και Αγγλικα οι περισσοτεροι και επειδη ειναι και σε τουριστικη περιοχη ο δημος ηταν φουλ τουριστες και εκανα και το διερμηνεα.Τοτε καταλαβα τι αξιοκρατικη χωρα που ειμσατε.Και τοσα παιδια με μεταπτυχιακα και ξενες γλωσσες να παρακαλανε για μια θεση των 592 ευρω!
Aplostra Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 κάτσε επειδή δεν το κατέχω το θέμα , εγω ξέρω μόνο για τα πολλά νεύρα και τα αντισυλληπτικά τα πλεονεκτήματα που λές ποια είναι ? πές το πλαγίως αν "δεν μπορείς" (αλήθεια δεν ξέρω και δεν μπορώ να σε πιάσω ε) όλα ελευθεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Marria Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 βυσματακι ε; Με τι ασχολείσαι;(δε ξερω γιατι ρωτάω αλλα δεν εχω τι να κανω για τα επόμενα λεπτά) Aμα δεν εχεις τι να κανεις, τοτε και εγω δεν ξερω γιατι να σου απαντησω
Aplostra Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εκανα δυο μηνες πρακτικη σε δημο...ηταν τοτε που εκαναν την απογραφη και ακουγα που κανανε τα χαρτια και λεγανε τι εχουν τελειωσει.Στο γραφειο που ημουν ηταν αλλα 7 ατομα...ε λοιπον απο αυτους οι 3!!! ειχαν πτυχιο τριτοβαθμιας εκπαιδευσης!!Οι υπολοιποι γυμνασιο,λυκειο!!!Αφηστε που δεν ηξεραν και Αγγλικα οι περισσοτεροι και επειδη ειναι και σε τουριστικη περιοχη ο δημος ηταν φουλ τουριστες και εκανα και το διερμηνεα.Τοτε καταλαβα τι αξιοκρατικη χωρα που ειμσατε.Και τοσα παιδια με μεταπτυχιακα και ξενες γλωσσες να παρακαλανε για μια θεση των 592 ευρω! τωρα με ξενέρωσες..... Εχω 13 ατομα προσωπικό(οι 8 με πτυχία ΑΕΙ,ΤΕΙ),πως γινεται κανενα να μη ξερει αγγλικα; Μερικές φορες νιωθω σα να με εχει φτύσει ο διάολος.......
xri_ni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 τωρα με ξενέρωσες..... Εχω 13 ατομα προσωπικό(οι 8 με πτυχία ΑΕΙ,ΤΕΙ),πως γινεται κανενα να μη ξερει αγγλικα; Μερικές φορες νιωθω σα να με εχει φτύσει ο διάολος....... Οι τρεις που ειχαν πτυχιο ξεραν Αγγλικα αλλα λογω καλοκαιριου ειτε ηταν καποιες μερες σε αδεια ειτε εξω για τσιγαρο....
Aplostra Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Aμα δεν εχεις τι να κανεις, τοτε και εγω δεν ξερω γιατι να σου απαντησω Γιατι κι εσυ δεν εχεις τι να κάνεις και απλα κουβεντιάζουμε,οποτε σαν θες απαντάς,αν δεν θες κανα πρόβλημα. Αλλα ηρθε η ωρα να σας χαιρετήσω
Adon1s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 όλα ελευθεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα ε ?
xri_ni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ε ? Εχω την εντυπωση πως εννοει πως ολαααα ελευθεραααααα γιατι πιο δυσκολα συλλαμβανουν οι γυναικες με πολυκυστικες....Αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον...
Aplostra Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Εχω την εντυπωση πως εννοει πως ολαααα ελευθεραααααα γιατι πιο δυσκολα συλλαμβανουν οι γυναικες με πολυκυστικες....Αυτο καταλαβα εγω τουλαχιστον... Πως τα πιάνεις,πως τα πιάνεις!!! :devil:
Adon1s Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 τα ελεύθερα δεν κατάλαβα ποια είναι τέσπα το αφήνω "λύσσα" ?
xri_ni Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Πως τα πιάνεις,πως τα πιάνεις!!! :devil: Μαλλον γιατι εχω πολυκυστικες.... τα ελεύθερα δεν κατάλαβα ποια είναι τέσπα το αφήνω "λύσσα" ? Τωρα πως να το θεσω κομψα...no condom!!! Αν και δεν ισχυει παντα το οτι συλαμβανουν δυσκολα!
black_widow Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 ποια εχει 7? 3-4 . σωπα ρε που σας πρηζουν τα ουμπαλα.βλακειες ειναι αυτα μην τα πιστευετε. Me
Dark_son20 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 α ναι σε ξέχασα εσένα οι χαρούμενες βδομάδες στη δουλειά
black_widow Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 α ναι σε ξέχασα εσένα οι χαρούμενες βδομάδες στη δουλειά Γιατί ρε , που όταν ερχόμουν για ταινία , είχα πάντα περίοδο ; Κάθε μισή ώρα στη δουλειά , ε πρόσεχε λίγο να πάω τουαλέτα κ.ο.κ. Οι συνάδελφοι άντρες μαρτυράνε... Καλά δε συζητώ για ένα φεγγάρι που δούλευα σε κάτι promotion σε supermarket και με γράφανε οι επόπτες επειδή ήμουν τουαλέτα κάθε φορά που έρχονταν να τσεκάρουν... Στην πρακτική έλειψα 7 ημέρες αντί για 5 που ήταν το όριο , συμπλήρωσα τις 2 στο τέλος και χαρτί γιατρού πήγα άλλη αιτιολογία ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις