μαφαλντα Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δεν με πειράζει να βλέπουν.Το πως αντιδρούν και το πόσο το συζητάνε είναι εκνευριστικό.
arxaggelos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλά αν βάλουμε και αυτούς που βλέπουν περιστασιακά μόνο, τότε είναι πραγματικά πάρα πολλοί περισσότεροι . Look around.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Η αντιδραση στο ποδοσφαιρο ειναι η πεμπτουσια της ιεροτελεστιας της παρακολουθησης.Εαν δεν πεσει μπινελικι,εαν δεν πορωθεις,ιδρωσεις,φωναξεις ειναι σαν σεξ χωρις προκαταρκτικα.
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εγώ αυτό το έχω στα χαρτιά και στο τάβλι.. επίσης μπινελικώνω και στο σκάκι... αλλά εκεί μου λέει οτι "δεν ξέρω να χάνω" πφφ
KilliK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 σορυ παιδες αλλα σαφως κ υπαρχουν πολλοι αντρες που δεν γουσταρουν το ποδοσφαιρο.Τραγικο παραδειγμα ο κολλητος μου.Δεν το παει μια ,δεν ξερει ουτε τα βασικα,δεν φανατιζεται κ δεν ασχολητε,το αντιθετο με μενα φαση (κ ομως) μην το ακουσε αυτος ο Γεωργιου.
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τα κολοποδόσφαιρά τους μέσα και τις χαλασμένες τηλεόρασεις Εχει λέει φιλικό ο Γαύρος και η άλλη τηλεόραση έχει χαλάσει και εγώ πάλι κάθομαι στην κολοσάουνα που είναι το pc.... Και δεν μπορώ να βγω και έξω γιατί δεν έχει ταξι :cry: ΑΠο το να δεις τιβι καλυτερα να εισια ιντερνετ Δεν μπορεις να βγεις με τα ποδια στα περιξ ?
pavlinda Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 λοιπον girls για πειτε. τι αυτοκινητα οδηγειτε? ξερετε απο ιππους και κυβικα η ειμαι η μονη?
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ΑΠο το να δεις τιβι καλυτερα να εισια ιντερνετ Δεν μπορεις να βγεις με τα ποδια στα περιξ ? Να περπατάω μόνη μου στην Καλλιθέα γύρω-γύρω; Βασικά δεν θέλω τηλεόραση, καμιά ταινία και το aircondition αγκαλια θέλω... Marria εχω αρχίσει να πεινάω ... mercy...
μαφαλντα Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλά αν βάλουμε και αυτούς που βλέπουν περιστασιακά μόνο, τότε είναι πραγματικά πάρα πολλοί περισσότεροι . Look around. Σχεδόν όλοι.Αν δεν είναι δε του ποδοσφαίρου θα είναι του μπάσκετ.
xri_ni Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Να δηλωσω και γω το παρον ,χαιρετω τις συνφορμιτισες ....Αληθεια τι ανλογια υπαρχει εδω μεσα αντρες γυναικες?Να μαντεψω 95%-5%?
Marria Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Marria εχω αρχίσει να πεινάω ... mercy... .. και εχω παραγγειλει απο Pizza fan την γερμανικη , που εχει ζαμπον , μπεικον, πεπερονι, καπνιστο χοιρινο και αλλα τετοια αηδιαστικα
black_widow Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Να'μαι και εγώ . Ποδοσφαιράκιας - στοιχηματζής είναι το απόλυτο don't για μένα . Επίσης όσοι κάνουν περισσότερη ώρα από εμένα να ετοιμαστούν ( που κάνω αρκετή ώρα κιόλας ) απορρίπτονται . Να είναι babyface , να έχει εκφραστικά μάτια , να μπορούμε να πιάσουμε και μία συζήτηση και φυσικά να έχει χιούμορ ( απαραίτητο ). Και αυτό που δε θα βρω ποτέ : να μην περιμένει ότι θα υποκαταστήσω τη μάνα του . λοιπον girls για πειτε. τι αυτοκινητα οδηγειτε? ξερετε απο ιππους και κυβικα η ειμαι η μονη? Ούτε δίπλωμα δεν έχω , είμαι πολύ αγχωτική για να οδηγήσω .
christiana78 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καθόλουαηδιαστικάκαθολουαηδιαστικα... Εχμ ..Ναι χάλια! Πώς τα τρως αυτά τα πράγματα; Εγώ θα φάω το μπιφτεκάκι μου με τη σαλατίτσα τώρα ....μαιστα... Γεια σου Xri_ni !
panosno1com Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Να δηλωσω και γω το παρον ,χαιρετω τις συνφορμιτισες ....Αληθεια τι ανλογια υπαρχει εδω μεσα αντρες γυναικες?Να μαντεψω 95%-5%? respect για την υπογραφη σου !!! true !
Προτεινόμενες αναρτήσεις