Προς το περιεχόμενο

antivirus αδειες χρησης

makeng84

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια επειδη δε πολυκαταλαβαινω οταν αγοραζεις ενα προγραμμα antivirus και σου λεει οτι εχει 3 αδειες χρησης και οτι ληγει σε ενα ετος εννοει οτι σε ενα χρονο απο τη στιγμη ενεργοποιησης του θα πρεπει να παρεις καινουργιο? η οταν αλλαζει η χρονια? πχ αν παρω ενα το 2011 θα μου ληξει το 2012? και κατι αλλο αν εχω 3 αδειες για ενα Υ/Η γινεται καθε χρονο να κανω εγκατασταση μια καινουργια και ετσι να το κρατησω για 3 χρονια?

Δημοσ.

Όταν λέει σε ένα χρόνο εννοεί σε ένα ακριβώς χρόνο από την ημερομηνία ενεργοποίησης.

3 άδειες χρήσης σημαίνει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε 3 υπολογιστές. Όχι μια άδεια κάθε χρόνο.

android.png

Δημοσ.

Όταν λέει σε ένα χρόνο εννοεί σε ένα ακριβώς χρόνο από την ημερομηνία ενεργοποίησης.

3 άδειες χρήσης σημαίνει ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε 3 υπολογιστές. Όχι μια άδεια κάθε χρόνο.

android.png

εχω την εντυπωση οτι ειναι αναλογα το antivirus

εχω αγορασει nod32 το 2009 και ηδη χρησιμοποιω το δευτερο κλειδι που μου εδωσε για να κανω την ενεργοποιηση

απο το mail

You are hereby granted a license to use ESET NOD32 Antivirus on 3 computer(s) until 11/18/2011.(και χρησιμοποιω το δευτερο κλειδι-μου εχει μεινει αλλο ενα περαν του οτι το εχω σε 3 συστηματα σταθερο-φορητο-netbook)

Δημοσ.

Για ένα χρόνο εννοείται ότι είναι, 12 ακριβώς μήνες από την μέρα ενεργοποίησης έως την ίδια μέρα ενεργοποίησης του επόμενου χρόνου. Δηλαδή σήμερα στις 4-8-2011 η ενεργοποίση; 4-8-2012 η λήξη της χρήσεως του. 365 μέρες ακριβώς.

Οι άδειες χρήσεως αφορούν την εγκατάσταση και την ενεργοποίηση του ίδιου προϊόντος (με τον ίδιο σειριακό αριθμό) και σε άλλους υπολογιστές.

Χ άδειες χρήσεως σημαίνει ότι μπορείς να το βάλεις μέχρι και σε Χ Η/Υ.

Δημοσ.

[...]12 ακριβώς μήνες από την μέρα ενεργοποίησης έως την ίδια μέρα ενεργοποίησης του επόμενου χρόνου[...]

Αν είναι δίσεκτο έτος κερδίζεις μια μέρα παραπάνω;

Δημοσ.

Αν είναι δίσεκτο έτος κερδίζεις μια μέρα παραπάνω;

Ναι, φροντίζει να έχει διαφορά η ημερομηνία μόνο το έτος. Έτσι κερδίζεις μια μέρα, κάτι είναι κ' αυτό.

Δημοσ.

γιατι να μη μπορω να χρησιμοποιησω ξανα την 2η αδεια που θα εχω για τον ιδιο Η/Υ? και ετσι να ξανακερδισω αλλο ενα χρονο, αν δλδ την εδινα σε εναν αλλον και αυτος εκανε την εγκατασταση του προγραμματος μετα απο ενα χρονο δε θα του λειτουργουσε? και δε καταλαβαινω γιατι δινουν 3 αδειες .... λες και εχουμε ολοι 3 Pc...με ποια λογικη το κανουν αυτο? ειναι δυνατον να δινεις 50 ευρο για antivirus καθε χρονο....

Δημοσ.

Επίσης για ποιο λόγο να πληρώσεις έστω και μια φορά για να βάλεις στο σύστημά σου ένα οποιοδήποτε antivirus που το μόνο που θα κάνει θα είναι να φρενάρει τις επιδόσεις του pc...

Όπως έχω ξαναπεί, κανένα antivirus δεν σε καλύπτει 100% οπότε είναι δώρο-άδωρο να έχεις κάποιο εγκατεστημένο στο σύστημά σου τη στιγμή που υπάρχουν τόσα ωραία free online scanner στο νετ.

Χρόνια τώρα στο pc δεν έχω ούτε ένα antivirus χωρίς να έχω ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.Πεταμένα λεφτά είναι τα λογισμικά αυτά.

Καλύτερα να τα φάτε στα σουβλάκια και στις μπύρες στην παραλία καλοκαιριάτικα :-D

Δημοσ.

Επίσης για ποιο λόγο να πληρώσεις έστω και μια φορά για να βάλεις στο σύστημά σου [μια οποιαδήποτε έκδοση Windοws] που το μόνο που θα κάνει θα είναι να φρενάρει τις επιδόσεις του pc...

Όπως έχω ξαναπεί, [καμία έκδοση Windοws] δεν σε καλύπτει 100% οπότε είναι δώρο-άδωρο να έχεις [κάποια εγκατεστημένη] στο σύστημά σου τη στιγμή που υπάρχουν [τόσο ωραίες free linux διανομές] στο νετ.

Χρόνια τώρα στο pc δεν έχω [βάλει Windοws και δεν είχα] ποτέ το παραμικρό πρόβλημα.Πεταμένα λεφτά είναι τα λογισμικά αυτά.

Καλύτερα να τα φάτε στα σουβλάκια και στις μπύρες στην παραλία καλοκαιριάτικα :-D

Fixed.

Δημοσ.

Γεια σας και από εμένα καθότι το πρώτο μήνυμα.

Σχετικά με τις άδειες να πω αυτό που γνωρίζω προσωπικά ότι χρησιμοποιώ 3 χρόνια kaspersky και το κλειδί για ένα pc μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 2 pc.

Η άδεια για 3 pc μπαίνει σε 4 μηχανήματα χωρίς ο Ρώσος να έχει πρόβλημα. Τώρα για free συνιστώ http://www.microsoft.com/security/pc-security/mse.aspx και ο λόγος ότι δεν ψάχνεις κάθε τόσο για κλειδιά είναι για πάντα, είναι δωρεάν με μόνη προϋπόθεση τα windows να είναι τα γνήσια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...