sarantatessera Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Έχω πρόβλημα με το outlook express και έναν λογαριασμό που έχω στη hol. Βάζω κανονικά pop3 και smtp, κάνω (ελπίζω) όλες τις διαδικασίες που είναι να κάνω και ενώ συγχρονίζεται με το mail δεν έρχονται όλα τα μηνύματα... Δηλαδή σταματάει σε μια ημερομηνία ενώ από τη σελίδα έχω αρκετά παραπάνω και ανεγνωσμένα και μη ανεγνωσμένα. Τι λάθος κάνω;;; Μάλιστα στη σελίδα της hol στο mail μου τα μηνύματα ξεκινάνε μετά από την ημερομηνία των μηνυμάτων που έχω λάβει στο outlook express. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ρε παιδιά; Γιατί δεν έρχονται τα άλλα μηνύματα και κατ' επέκταση τα καινούργια; Είναι υπηρεσιακό το mail και δεν μπορώ να το αλλάξω, να το κάνω gmail π.χ. που δεν έχω πρόβλημα.
skarda Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το username και το pass είναι σωστά? εχεις ρυθμίσει σωστά τον pop?
sarantatessera Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ναι, γιατί αν δεν ήταν δεν θα έβγαζε ούτε αυτά τα μηνύματα στον outlook express (αυτά που αναφέρω παραπάνω ως μια ορισμένη ημερομηνία και μετά τίποτα), έτσι δεν είναι; Αυτό που λες για σωστή ρύθμιση, τι εννοείς; Έχω βάλει απλά στο pop3 και στο smtp αυτά που πρέπει να βάλεις για τη hol. (ποπ3.χολ.gr και σμπτ.χολ.gr). Τα βρήκα στο ίντερνετ.
sarantatessera Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Για ποπ3 βάζω pop3.hol.gr και σμτπ smtp.hol.gr Τον οδηγό που λες skarda τον ακολούθησα τώρα, αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. EDIT: Αυτό που παρατήρησα τώρα είναι ότι όταν πατάω το κουμπί για αποστολή/λήψη μηνυμάτων στο οutlook express, στο παράθυρο που βγαίνει λέει κατα σειρά τα εξής: Εύρεση κεντρικού... Αποκλεισμός... Έγινε σύνδεση Εξουσιοδότηση... Έγινε σύνδεση Γίνεται αποσύνδεση... Και δεν έρχεται τίποτα. Απλά αυτός ο αποκλεισμός με προβληματίζει λίγο. Υπάρχει περίπτωση να είναι από τις ρυθμίσεις της σελίδας και να μην μπορώ να πάρω τα υπόλοιπα μηνύματα;
sam sam Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Για ποπ3 βάζω pop3.hol.gr και σμτπ smtp.hol.gr Τον οδηγό που λες skarda τον ακολούθησα τώρα, αλλά πάλι δεν έγινε τίποτα. EDIT: Αυτό που παρατήρησα τώρα είναι ότι όταν πατάω το κουμπί για αποστολή/λήψη μηνυμάτων στο οutlook express, στο παράθυρο που βγαίνει λέει κατα σειρά τα εξής: Εύρεση κεντρικού... Αποκλεισμός... Έγινε σύνδεση Εξουσιοδότηση... Έγινε σύνδεση Γίνεται αποσύνδεση... Και δεν έρχεται τίποτα. Απλά αυτός ο αποκλεισμός με προβληματίζει λίγο. Υπάρχει περίπτωση να είναι από τις ρυθμίσεις της σελίδας και να μην μπορώ να πάρω τα υπόλοιπα μηνύματα; απο το internet μπορεις να συνδεθεις να δεις τα μηνυματα; εχεις κανει αναβαθμηση; αν ναι, βαλε Για pop3 βάζω pop3.live.com και smtp smtp.live.com *για αναβαθμιση πας μια και μοναδικη φορα στο new-email.hol.gr και ακολουθεις τις οδηγιες... και μετα πας ειτε στο mail.hol.gr ή στο www.live.com για να τα διαβαζεις απο το internet. κανε αυτο δες αν μπορεις να τα διαβασεις με το κλασικο τροπο και αν ναι δοκιμασε να αλλαξεις αυτο που σου ειπα (καλο ειναι να κανεις νεο λογαριασμο στο Outlook) . *και ενας φιλος τα ιδια προβληματα ειχε πριν 5 μερες μεχρι που εκανα τα παραπανω
sarantatessera Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Από το ίντερνετ έρχονται κανονικά τα μηνύματα, ο συγχρονισμός με το outlook δεν γίνεται. Αυτό που βλέπω είναι ότι στο outlook έχουν έρθει τα μηνύματα μέχρι 3/7. Στη σελίδα της αναβάθμισης που μου έδωσες να διαβάσω λέει: "Η παραπάνω αναβάθμιση της πλατφόρμας του e-mail σας στο Windows Live Mail θα υλοποιηθεί στις 4 Ιουλίου 2011." οπότε είναι πιθανό να φτιάξει μέσω αναβάθμισης. Τώρα όμως έχω το εξής πρόβλημα: αν κάνω την αναβάθμιση φοβάμαι μήπως προκύψει το οτιδήποτε γιατί είπα ότι το e-mail είναι υπηρεσιακό και δεν το χρησιμοποιώ μόνο εγώ. Τι λέτε;
skarda Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Λοιπόν για να καταλάβω. τα mail σου τα βλέπεις μέσω του παλιού web mail Της hol ή μεσω Live mail. Αν τα βλέπεις μέσω hol πρέπει να κάνεις τις διαδικασίες να μεταβείς στο Live Αλλιώς θα τα χάσεις όλα καποια στιγμή. Μόλις μεταβείς στο Live και ξαναέχεις πρόβλημα πες μου.
NOMIKOS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 πλέον μόνο μέσω Live mail λαμβάνω από την hol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.