pshortjohn Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλησπέρα παιδιά , θα ήθελα να μου πει κάποιος πώς μπορώ να κάνω φορμάτ σε ένα netbook HP που δε διαθέτει συσκευή CD-rom. Ευχαριστώ πολύ!
antonl Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Υποθέτω πως μιλάς για επανεγκατάσταση λειτουργικού ε; Windows XP Windows 7
pshortjohn Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Υποθέτω πως μιλάς για επανεγκατάσταση λειτουργικού ε; Windows XP Windows 7 Ναι!!!
pshortjohn Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ρε παιδιά εμένα δε μου δουλεύει αυτό που λέτε. Τι μπορεί να φταίει??
LOULATRANS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 μετα το wintoflash,απορω γιατι ασχολειστε με διαδικασιες.κατεβασε το wintoflash απο εδω, http://wintoflash.com/download/en/ διαλεξε οποια εκδοση θελεις,και τρεξε το.ακολουθα τα βηματα που σου ζηταει και θελεις δεν θελεις ,θα κανεις στικακι για να τρεξεις απο εκει την εγκατασταση.εννοειτε εχεις το λειτουργικο και ενα στικακι, ετοιμα.αν το λειτουργικο ειναι φουλ εκδοση βιστα /7αρια, θα χρειαστεις 8αρι στικακι.τα χπ νομιζω και τα σταρτερ τα 7αρια χωρανε και σε 4αρι στικακι.αν βαλεις τα χπ νομιζω πως πρεπει να βαλεις και εναν σατα ντραιβερ,κατι τετοιο,δεν δουλεψα ποτε τα χπ,απο τα 3.11 πηγα τα βιστα!!!!!!!!!
antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 μετα το wintoflash,απορω γιατι ασχολειστε με διαδικασιες [...] Ποια διαδικασία; Για τα 7 η διαδικασία είναι ουσιαστικά να πατήσεις 4 φορές "Next". Για τα XP οκ δεν το χω κάνει ποτέ αλλά εξαρχής υπέθεσα πως ενδιαφέρεται για τα 7. Πάντως +1 κι από μένα στο wintoflash για γενικότερες περιπτώσεις. Και καλό θα ταν να χαμε και καμιά λεπτομέρεια. Το «θέλω να κάνω format» και το «δε δουλεύει» είναι κάπως αόριστα
pshortjohn Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Λοιπόν έχω ένα netbook HP 2140 και όταν το ανοίγω στην ουσία δε μπορεί να μου αναγνωρίσει καμία εξωτερική συσκευή. Άρα και δεν ξέρω πώς να κάνω εγκατάσταση. Ελπίζω να βοήθησα!!
antonl Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Και στους δύο οδηγούς που ανέφερα περιγράφεται ότι πρέπει να μπεις στο BIOS και να ορίσεις σαν boot συσκευή το usb stick. Το κανες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.