papadakn Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και εξηγούμαι: Έχω αλλάξει τα τελευταια 3 χρόνια αρκετά modems. Η γραμμή είναι ote 24αρα over isdn. Όλα τα router που εχω δοκιμάσει ξεκινάνε να παίζουν μια χαρά αλλά μετά απο κάποιους μήνες υπάρχει αισθηθτή πτώση στην απόδοση. Αυτή μπορεί να είναι είτε σε ταχύτητα συχρονισμού (το sagem του ΟΤΕ είχε ξεκινήσει να συχρονίζει στα 18mbps και κατέληξε στα 7), σε συχνές αποσυνδέσεις (ενα linksys wag200g), είτε σε κόλλημα-πάγωμα του router (thomson 585v7 που έχω σήμερα και λύνεται με restart της συσκευής). Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί τα φτϋνουν τα router στη γραμμή μου. Γενικά στέλνω Internet σε 3 ορόφους με καλώδιο (1 router/wifi ανα όροφο) και παίζουν και 3 powerline για τις απομακρυσμένες γωνιές. Στο σπίτι δουλευουν 24/7 ο μετεωρολογικός σταθμός, ένας Freenas server και μια IP camera και υπο συνθήκες μπορεί να πέφτουν στο δίκτυο 2-3 laptops, iphones και desktops. Γενικά traffic παιζει αλλά δεν το βλέπω λογικό να πεθαίνουν ετσι οι συσκεύές. Τι προτείνετε λοιπόν?
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 vigor 2710,2820 για το Thomson δοκιμασε firmware update και βαλτο ορθιο να μην ζεσταινεται πολυ
SPANK Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Τα έχω και τα 2 τα vigor και στην ίδια γραμμή κτλπ το 2820 ειναι αρκετά πιο σταθερό και σε απόδοση και σε αποσυνδέσεις
poulinos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 απλα το 2820 ειναι λιγο τσιμπημενο αμα δεν σε πειραζει η τιμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.