Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 δεν είναι μόνο θέμα απόστασης αλλά και άλλων παραγόντων,πχ. δείτε εδώ
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 ειναι απειρα που μπορει να κανουν πολλα προβληματα.για αυτο και συνηθως λεμε οταν καποιος εχει προβλημα δοκιμη στην χωνευτη η στον κατανεμητη για να αποφυγεις ολα τα καλωδια του σπιτιου και να δεις τι γινεται εκει.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 και επανέρχομαι δριμύτερος, αφού τους απείλησα με μήνυση μου στείλαν άρον άρον τεχνικό απο Αθήνα χαχα ας μην μου στέλναν και θα τους έλεγα εγώ Όταν ήρθε και είδε το καλώδιο αυτό. Μου είπε ότι λογικό είναι που έχω πρόβλημα με την ταχύτητα στο νετ, αυτό ήταν η αιτία 10 μέτρων καλλώδιο που ενώνει το ρούτερ με την μπρίζα τηλ.. Λύση μου πρότεινε να βάλω μικρότερο, και να πάρω 10μ RJ4 δηλ Ethernet cable εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα Τώρα για τις διακοπές και την κακή ποιότητα ήχου μου πρότεινε ασύρματη συσκευή με 2 βάσεις για να μην χάνετε το σήμα. Αυτά τελικά ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ. :devil: Ε ΡΕ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ :devil:
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 και επανέρχομαι δριμύτερος, αφού τους απείλησα με μήνυση μου στείλαν άρον άρον τεχνικό απο Αθήνα χαχα ας μην μου στέλναν και θα τους έλεγα εγώ Όταν ήρθε και είδε το καλώδιο αυτό. Μου είπε ότι λογικό είναι που έχω πρόβλημα με την ταχύτητα στο νετ, αυτό ήταν η αιτία 10 μέτρων καλλώδιο που ενώνει το ρούτερ με την μπρίζα τηλ.. Λύση μου πρότεινε να βάλω μικρότερο, και να πάρω 10μ RJ4 δηλ Ethernet cable εκεί δεν υπάρχει πρόβλημα Τώρα για τις διακοπές και την κακή ποιότητα ήχου μου πρότεινε ασύρματη συσκευή με 2 βάσεις για να μην χάνετε το σήμα. Αυτά τελικά ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ. :devil: Ε ΡΕ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ :devil: αν δεις καμια χρεωση για το ραντεβου εφοσον ειναι δικο σου προβλημα και οχι του Isp το 10 μετρο καλωδιο μην παραξενευτεις.σε απειρα Post εδω γραφουμε οχι μεγαλο τηλεφωνικο αλλα μεγαλο utp μονο.η εστω utp που το κανεις τηλεφωνικο.το τηλεφωνικο ειναι χαλια ποιοτικα.αυτο με τις 2 βασεις ειναι λιγο ακυρο αν το καταλαβα οπως το εγραψες διοτι η δευτερη βαση δεν εκπεμπει απλα ειναι μονο για φορτιση.αν και η εμβελεια ενος ασυρματου ειναι 300 μετρα σε ευθεια σε Outdoor.σε Indoor παλι ειναι καλυτερη ενος ρουτερ και περναει αρκετους τοιχους.
rfc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 αν δεις καμια χρεωση για το ραντεβου εφοσον ειναι δικο σου προβλημα και οχι του Isp το 10 μετρο καλωδιο μην παραξενευτεις..... Σιγουρα θα χρεωθει, κανα 60αρι σιγουρα
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Σιγουρα θα χρεωθει, κανα 60αρι σιγουρα σιγά μην τους δώσω και λεφτά, θα πάρουν ένα αγγούρι :devil: δουλειά τους είναι. Και αν ζητήσουν θα φάνε μια ωραία μυνισούλα :devil:
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 και επανέρχομαι δριμύτερος, αφού τους απείλησα με μήνυση μου στείλαν άρον άρον τεχνικό απο Αθήνα χαχα ας μην μου στέλναν και θα τους έλεγα εγώ Όταν ήρθε και είδε το καλώδιο αυτό. Τώρα για τις διακοπές και την κακή ποιότητα ήχου μου πρότεινε ασύρματη συσκευή με 2 βάσεις για να μην χάνετε το σήμα. Αυτά τελικά ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ. :devil: Ε ΡΕ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ :devil: o χιτλερ αμα ειναι στρατιωτες που δεν δοκιμαζαν μονοι τους να λυσουν καποια θεματα θα τους ειχε κανει σαπουνι. επισης αυτο το πανω πανω που γραφεις ας μην μου στέλναν και θα τους έλεγα εγώ μου θυμιζει την διαφημιση με τον οτε.σαν τον αλλο λεει θα κανω μυνηση στον οτε.πηγα να του πω οκ θα εχεις την μηνυση 333333855 που εκρεμει .θα εκδικαστει το 2050 Σιγουρα θα χρεωθει, κανα 60αρι σιγουρα ε ναι λογικα γιατι θεωρειται λαθος του πελατη .και συνυθως απο το τηλ ενα απο τα πραγματα που λενε ειναι οχι μεγαλο καλωδιο.δεν κανει παντα προβλημα αλλα πολλες φορες κανει η χαλαει ευκολα.
poulinos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 σιγά μην τους δώσω και λεφτά, θα πάρουν ένα αγγούρι :devil: δουλειά τους είναι. Και αν ζητήσουν θα φάνε μια ωραία μυνισούλα :devil: σωστα μυνηση οτι ειχες καλωδιο μεγαλο και ειχες προβληματα.β.υπεγραψες οταν ηρθε ο τεχνικος και αναλογως τι γραφει εκεινο το χαρτι μπορει να υπαρχει χρεωση.αν γραφει δηλαδη οτι φταις εσυ τοτε υπαρχει χρεωση λογικα.και οπως λεω σε ολα τα post για ολες τις εταιρειες ο ελληνας βαριεται να κανει δοκιμες μονος του και αμεσως παιρνει την τεχνικη υποστηριξη λεγοντας οτι φταιει η ταδε εταιρεια .του λεει η εταιρεια δοκιμασε αυτο και αυτο και ο πελατης χωρις να κανει τιποτα λεει τα δοκιμασα ολα φταιτε εσεις.και μετα παραπονιεται για την χρεωση.κλασσικο σεναριο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.