Προς το περιεχόμενο

απoρίες VOIP με forthnet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μου έρχεται να σκάσω :(

Λοιπόν στο θέμα, έβαλα VOIP ανάθεμα την ώρα και την στιγμή, :devil: πείρα και τηλ. στο τεχνικό τμήμα.

Το αποτέλεσμα τρία πουλάκια κάθονταν , παρέχουν ένα πρόγραμμα χωρίς την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη. :wacko:

οι απορίες μου τώρα.

1ο Θέλω να έχω 2ο τηλέφωνο σε άλλο δωμάτιο, όχι σε αυτό που είναι το ρούτερ.

Πως θα γίνει αυτό;

μου είπαν πρέπει να φωνάξεις ηλεκτρολόγο και να σου βάλει κατανεμητή τι είναι αυτό;

που μπαίνει;

2ο Μπορώ να συνδέσω ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο στο δωμάτιο που είναι ο υπολογιστής, για να μπορώ να καλώ αλλά και να απαντάω κλήσεις;

αν ναι τι βίσμα πρέπει να έχουν τα ακουστικά;

υπόψιν το ρούτερ μου είναι thomson TG 784 και υποστηρίζει 2 τηλέφωνα.:oneup:

60507353_2-Imagemns-de-Router-Thomson-TG784.jpg

Περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων :oneup:

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά μου έρχεται να σκάσω :(

Λοιπόν στο θέμα, έβαλα VOIP ανάθεμα την ώρα και την στιγμή, :devil: πείρα και τηλ. στο τεχνικό τμήμα.

Το αποτέλεσμα τρία πουλάκια κάθονταν , παρέχουν ένα πρόγραμμα χωρίς την κατάλληλη τεχνική υποστήριξη. :wacko:

οι απορίες μου τώρα.

1ο Θέλω να έχω 2ο τηλέφωνο σε άλλο δωμάτιο, όχι σε αυτό που είναι το ρούτερ.

Πως θα γίνει αυτό;

μου είπαν πρέπει να φωνάξεις ηλεκτρολόγο και να σου βάλει κατανεμητή τι είναι αυτό;

που μπαίνει;

2ο Μπορώ να συνδέσω ακουστικά με ενσωματωμένο μικρόφωνο στο δωμάτιο που είναι ο υπολογιστής, για να μπορώ να καλώ αλλά και να απαντάω κλήσεις;

αν ναι τι βίσμα πρέπει να έχουν τα ακουστικά;

υπόψιν το ρούτερ μου είναι thomson TG 784 και υποστηρίζει 2 τηλέφωνα.:oneup:

60507353_2-Imagemns-de-Router-Thomson-TG784.jpg

Περιμένω απαντήσεις ευχαριστώ εκ των προτέρων :oneup:

α και βασικο

δεν ειναι υποχρεωμενοι να σε βοηθησουν σε αυτα που θες

β.

το να συνδεσεις τηλεφωνο σε αλλο δωματιο πρεπει η να πιανουν τα χερια σου για να κανεις επιστροφη την γραμμη απο την κεντρικη πριζα

στο δωματιο που θες η αλλιως φωναζεις ηλεκτρολογο.τηλεφωνικως δεν γινεται αυτο που θες.αναλογως ποσα καλωδια υπαρχουν

πισω απο τα πριζακια γινεται ευκολα δυσκολα η καθολου αυτο που θες.

ειναι σαν το isdn.ο οτε στο συνδεει στην κεντρικη και μετα game over δικια σου δουλεια να δωσεις στα υπολοιπα πριζακια

.

γ.ακουστικα στο pc δεν γινεται.το voip σου και το νουμερο βγαινουν απο την υποδοχη του ρουτερ.αμα βρεις τηλεφωνο που να παιρνει ακουστικα

ειτε με καλωδιο ειτε με bluetooth ναι.να φτιαξεις το voip στο Pc σου οχι.το voip ειναι στον ρουτερ οχι σε καποιο προγραμμα στο pc.

Δημοσ.

ναι αλλά ο πωλητής όμως δεν σου το λέει αυτό κάνει τη πάπια.

Δηλ με άλλα λόγια σε ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ.

Στο εξωτερικό όμως φίλε μου αυτά δεν γίνονται γιατί εκεί είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

αλλά δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό το θέμα είναι μπορεί κάποιος να μου προτείνει λύσεις; :fear:

και συν της άλλης σε δεσμεύουν για ένα χρόνο αν φύγεις πληρώνεις επιπλέον χρήματα αν ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. :devil:

Δημοσ.

ναι αλλά ο πωλητής όμως δεν σου το λέει αυτό κάνει τη πάπια.

Δηλ με άλλα λόγια σε ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ.

Στο εξωτερικό όμως φίλε μου αυτά δεν γίνονται γιατί εκεί είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

αλλά δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό το θέμα είναι μπορεί κάποιος να μου προτείνει λύσεις; :fear:

και συν της άλλης σε δεσμεύουν για ένα χρόνο αν φύγεις πληρώνεις επιπλέον χρήματα αν ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. :devil:

α.δεν γινεται να βγαλουν οδηγιες για να σου πουν πως να γινει.β.ουτε ο οτε σου λεει πως να τα συνδεσεις.

ειναι σαν να λες πηρα θερμοσιφωνα και δεν ξερω πως να το συνδεσω γιατι δεν μου ειπαν οτι πρεπει να φωναξω ηλεκτρολογο.οταν αγοραζεις κατι φροντιζεις απο πριν να μαθεις μερικα πραγματα.

β.αυτο που σε δεσμευουν για ενα χρονο παλι δεν το θεωρω απατη διοτι

α. ολες οι εταιρειες αυτο κανουν.

β.το ξερεις απο πριν.

οταν κατι το ξερουμε απο πριν και δεν μας κανει δεν το αγοραζουμε.

σορρυ που με βλεπεις με αυτο το υφος αλλα πρεπει να καταλαβουμε και οι καταναλωτες να διαβαζουμε αυτα που μας δινουν.σαν μερικα ατομα που λενε μου καναν δωρο ενα κινητο 600 ευρω αλλα δεν ηξερα οτι υπεγραψα για αλλα 2 χρονια συνδεση.

και αν το ρουτερ σου δεν το εχεις στην κεντρικη πριζα ισως να μην μπορεις να κανεις αυτο που θες διοτι αρκετα παλια σπιτια εχουν ενα ζευγαρι που κανει τον γυρο του σπιτιου.και το κομματι εσωτερικη καλωδιωση ανηκει στον πελατη οχι στον Isp.

Δημοσ.

επειδή όπως είπες και εσύ όλες οι εταιρίες ακολουθούν την ίδια πολιτική.

Θα ξεκινήσουμε και εμείς μια μαζική ΑΠΟΧΗ για κάμποσο και να δεις μετά πως αλλάζουν τακτική οι εταιρίες όταν δουν να πέφτουν οι πωλήσεις τους 50%.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

επειδή όπως είπες και εσύ όλες οι εταιρίες ακολουθούν την ίδια πολιτική.

Θα ξεκινήσουμε και εμείς μια μαζική ΑΠΟΧΗ για κάμποσο και να δεις μετά πως αλλάζουν τακτική οι εταιρίες όταν δουν να πέφτουν οι πωλήσεις τους 50%.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

θα στο πω πολυ απλα.ο καθε τεχνικος της εταιρειας δεν μπορει να κανει αυτο που ειναι δουλεια ηλεκτρολογου.ο καθενας εχει τα δικα του.και το λεω για τον πολυ απλο λογο.πολλες φορες το να στειλεις το voip σε αλλο δωματιο ειναι ευκολο αλλες φορες οχι.και ο κοσμος δεν εχει καταλαβει οτι σε περιπτωσεις που ειναι δυσκολες πρεπει να ερθει ο ηλεκτρολογος και δεν ειναι δουλεια του τεχνικου να κατσει 3 ωρες στον πελατη για να βρει ακρη που παει τι.και θα το πω και πιο απλα.ως τωρα σε 7 χρονια δουλεια πρεπει να εχω πανω απο 4000-5000 εγκαταστασεις adsl σε σπιτια και εταιρειες.επειδη μαρεσει αυτο που κανω απειρες φορες εχω διορθωσει μαμακιες των ηλεκτρολογων.αλλα δεν γινεται και σε καθε ραντεβου να τρως 3 ωρες για να τα φτιαξεις ολα.και το λεω διοτι σε παρα πολλα καινουρια σπιτια ο καθε ηλεκτρολογος κανει την μιση δουλεια και μετα αφηνει τον επομενο να τα φτιαξει η πολυ απλα τα αφηνει στην μεση για να ξαναπαει μετα να τα φτιαξει και να πληρωθει.δεν γινεται να βλεπεις 5 πριζακια μεσα στο σπιτι κα να ειναι ολα αποσυνδεδεμενα.anyway ειναι μεγαλο κομματι αυτο και θα βγει ολοκληρο κατεβατο.και το λεω επειδη το βλεπω εκ των μεσα και οχι σαν απλος θεατης.ο καθενας παει και κανει στο σπιτι του οτι μπορεις να φανταστεις με τις καλωδιωσεις και μετα περιμενει απο εσενα να πας να τα φτιαξεις.δεν παει ετσι.οταν παρεις ενα αμαξι δεν θα φωναξεις την εταιρεια να σου αλλαξει λαστιχο οταν σκασει.η θα το φτιαξεις εσυ η θα πληρωσεις οδικη.και οκ 5-10 100 φορες θα κατσεις να τα φτιαξεις αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που μονο ηλεκτρολογος μπορει να τα φτιαξει η περιπτωσεις που θες 2-3 ωρες να βγαλεις ακρη.θυμαμαι κλασσικο παραδειγμα ραντεβου.ενα σπιτι τεραστιο με πανω απο 8-9 πριζακια και ολα ενα μπαχαλο.και λεω γιατι δεν βαζετε ενα τηλεφωνικο κεντρο να ειναι ολα πιο καλα απο το να υπαρχουν 100 τηλεφωνα.μου λεει ηρθε ο τεχνικος για το τηλεφωνικο δεν μπορσεσε να βγαλει ακρη με τα καλωδια και εφυγε.οπως καταλαβαινεις εκει θα ετρωγες το λιγοτερο 5 ωρες για να βρεις που παει τι.και υπαρχουν και περιπτωσεις που το παλευα δυο ωρες και δεν εβγαινε ακρη.κομμενα βραχυκυκλωμενα καλωδια πισω απο τοιχο και αστα να πανε.

ειναι παρα πολλα για συζητηση.μεχρι και καλωδιο απο πορτατιφ το ειχαν κανει τηλεφωνικο.

Δημοσ.

1ον Ναι αλλά εγώ φίλε μου δεν μιλάω για τα άτομα που δουλεύουν, αν και ο συγκεκριμένος υπάλληλος που μίλησα γνώριζε αρκετά και μπράβο του "αυτό υπόψιν είναι προς όφελος δικό του γιατί θα είναι περιζήτητος στην αγορά και κάτι τέτοια άτομα διαπρέπουν".

2ον Ξέρω επίσης πολύ καλά πως δέχονται εντολές απο τα αφεντικά τους να ακολουθήσουν την συγκεκριμένη πολιτική γιατί αλλιώς ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ έτσι απλά.

Εγώ με τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ τα λεχω που νομίζουν ότι μπορούν να μας εμπαίζουν, Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

όπως είπα και προηγουμένως ΑΠΟΧΗ για να ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ. :devil: :devil:

Όσο για τις παρεμβάσεις στο σπίτι εγώ δεν ανακατεύομαι με πράγματα που δεν ξέρω, προτιμάω να παίρνω εξειδικευμένα άτομα, και επειδή ξέρω τι αλμπάνηδες κυκλοφορούν έξω στην αγορά, φροντίζω να παίρνω τους καλύτερους.

Αυτά.... και τέλος γιατί είμαστε οφ τόπικ, για το πρόβλημα μου έχεις να προτείνεις κάτι;

Δημοσ.

σου απαντησα στο δευτερο Post. σχετικα με το προβλημα σου.αν δεν καταλαβες κατι η αν θες πιο αναλυτικα πες μου.

Δημοσ.

Αποχή από τι; Από το τηλέφωνο και το Internet; Γιατί να το κάνουμε αυτό; Πρακτικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι ο υπάλληλος σε βοήθησε, αλλά όχι όσο ήθελες και έχεις χαλαστεί που είσαι δεσμευμένος για ένα χρόνο (ενώ το ήξερες). Μήπως....λέω μήπως, είσαι λίγο υπερβολικός;

Δημοσ.

Ναι έχω χαλαστή για το ότι

1ον με ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ για μια υπηρεσία που προσφέρουν και είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

2ον Έχω αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να διακόποτονται οι συνομιλίες στο τηλέφωνο.

αυτοί όμως έχουν την απαίτηση να περνάω και να τους αφήνω τα φράγκα κάθε 2 μηνο. :devil:

Τώρα αν αυτό είναι απαίτηση το να έχω αυτό που πληρώνω, προφανώς δεν έχετε πάει στο εξωτερικό να δείτε τι είδος ποιοτικής εξυπηρέτησης προσφέρουν. ΑΥΤΑ και δεν είμαι καθόλου ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ.

Κάτι μου λέει ότι εσείς οι 2 δουλεύετε για αυτές τις εταιρίες. :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι έχω χαλαστή για το ότι

1ον με ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ για μια υπηρεσία που προσφέρουν και είναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους.

2ον Έχω αποσυνδέσεις με αποτέλεσμα να διακόποτονται οι συνομιλίες στο τηλέφωνο.

αυτοί όμως έχουν την απαίτηση να περνάω και να τους αφήνω τα φράγκα κάθε 2 μηνο. :devil:

Τώρα αν αυτό είναι απαίτηση το να έχω αυτό που πληρώνω, προφανώς δεν έχετε πάει στο εξωτερικό να δείτε τι είδος ποιοτικής εξυπηρέτησης προσφέρουν. ΑΥΤΑ και δεν είμαι καθόλου ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΣ.

Κάτι μου λέει ότι εσείς οι 2 δουλεύετε για αυτές τις εταιρίες. :mrgreen:

μισο λεπτο δεν ειναι θεμα που δουλευει καποιος η τι κανει ειναι θεμα τι ζητας .και σαν ελληνες εχουμε μαθει να ζηταμε τα παντα και να προσπαθουμε να τα κανουμε ολα στο τζαμπε κξαι να κρινουμε πραγματα εξω απο το χωρο.

αλλο θεμα οι αποσυνδεσεις αλλο το θεμα που ρωτας στην αρχη.καμια σχεση το ενα με το αλλο.

αλλο θεμα δεν μου φτιαξαν την καλωδιωση μου που δεν ειναι υποχρεωμενη καμια εταιρεια να στο κανει αλλα ο ηλεκτρολογος σου

αλλο θεμα κανει αποσυνδεσεις πουεκει παμε τελειως αλλου με αυτο που ρωτησες στην αρχη .αλλο θεμα οτι δεσμευτηκες για ενα χρονο ενω αυτο γινεται σε ολες τις εταιρειες το ξερεις απο την αρχη και δεν σε υποχρεωνει κανεις να δεσμευτεις.δηλαδη βαζεις κατι και μετα παραπονιεσαι για αυτο που υπεγραψες?

οκ και εγω παραπονιεμαι που πηρα μηχανη και δεν μου ειπαν οτι θελει service καθε 5000 Km που δεν μου ειπαν οτι καιει βενζινη και η βενζινη ειναι ακριβη που το κρατος φταιει που οι δρομοι ειναι χαλια και παει λεγοντας.μην λεμε και οτι θελουμε.πρεπει να μαθουμε που ξεκιναει η ευθυνη του πελατη και που του Isp.

οκ και εγω πηρα σπιτι και δεν μαρεσει που δεν εβαλαν πριζα ρευματος ψηλα για το air condition.

για τα αρχικα προβληματα σου απαντησα.για το θεμα αποσυνδεσεις τους παιρνεις τηλ και σου αλλαζουν Profile και βλεπεις ποσο καλα παιζει η οχι.μονο του δεν λυνεται.καλως η κακως ειμαστε στην ελλαδα οι γραμμες ειναι στο χαλι που ειναι και θα μεινουν για πολλα χρονια ετσι αφου το vdsl πηγε στα αζητητα. οταν ειδες για voip γραμμη οπως και οτανβλεπει για isdn ρωτας τι ειναι και τι χρειαζεται να γινε ιγια να παιξει σωστα.αλλα εδω στην ελλαδα βαριομαστε να διαβασουμε τι παιρνουμε η δεν ψαχνουμε καν τι θα παρουμε.οκ μου ειπαν να παρω μια ferrari αλλα με εξαπατησαν.δεν μου ειπαν οτι δεν παει σε χωματοδρομο.δεν το ηξερα.

Δημοσ.

Παιδιά ο άνθρωπος δεν ζητησε να πάνε να του περάσουν καλώδια,ζητησε τεχνική εξυπηρέτηση για κάτι που πουλάνε αρα χρεώνουν.

Και έχει απόλυτο δίκιο οτι είμαστε αφρικοευρωπαικη χώρα στον τομέα αυτό,που ας μην μιλήσουμε η συγκρίνουμε για τις χρεώσεις και τις υπηρεσίες,αλλά για την κοροϊδία που είναι απόλυτα εκνευριστική ανάμεσα στο πριν δεσμευτείς κ στο μετά.. Απλά θα ήθελε την ίδια εξυπηρέτηση την οποία προφανώς δεν βρήκε..

Έχουν βρει όλοι την καραμέλα της ελαττωματικής γραμμής καλωδίωσης σε ένα όμως διαφημιζόμενο ιδιόκτητο δίκτυο,το οποίο όμως αν κάνεις επαγγελματική σύνδεση και σκάσεις κάτι τις παραπάνω τότε ως δια μαγείας ο χαλκός γίνεται καλύτερος,όλα φτιάχνουν,συγχρονίζουν,γιατί απλά σε βγάζουν από τον κουβά που τραβάνε 5 και σε βάζουν στην βρύση που έτσι πρέπει να είναι από την αρχή.

καλό λοιπόν είναι να μην εθελοτυφλούμε αν θέλουμε επιτελούς κάποτε κάτι να αλλάξει σε αυτό το.. Χώρα..

Φίλε @poulinos σε παρακολουθώ και είσαι σε αυτό τον τομέα πολύ καλός και γνώστης του αντικείμενου,οπότε ξέρεις,ξέρεις τι συμβαίνει και τι θα έπρεπε να συμβαίνει.. γι'αυτο σε αυτή την προσπάθεια σε χρειαζόμαστε κ σε θέλουμε απόλυτα αντικειμενικό.

Δημοσ.

Παιδιά ο άνθρωπος δεν ζητησε να πάνε να του περάσουν καλώδια,ζητησε τεχνική εξυπηρέτηση για κάτι που πουλάνε αρα χρεώνουν.

Και έχει απόλυτο δίκιο οτι είμαστε αφρικοευρωπαικη χώρα στον τομέα αυτό,που ας μην μιλήσουμε η συγκρίνουμε για τις χρεώσεις και τις υπηρεσίες,αλλά για την κοροϊδία που είναι απόλυτα εκνευριστική ανάμεσα στο πριν δεσμευτείς κ στο μετά.. Απλά θα ήθελε την ίδια εξυπηρέτηση την οποία προφανώς δεν βρήκε..

Έχουν βρει όλοι την καραμέλα της ελαττωματικής γραμμής καλωδίωσης σε ένα όμως διαφημιζόμενο ιδιόκτητο δίκτυο,το οποίο όμως αν κάνεις επαγγελματική σύνδεση και σκάσεις κάτι τις παραπάνω τότε ως δια μαγείας ο χαλκός γίνεται καλύτερος,όλα φτιάχνουν,συγχρονίζουν,γιατί απλά σε βγάζουν από τον κουβά που τραβάνε 5 και σε βάζουν στην βρύση που έτσι πρέπει να είναι από την αρχή.

καλό λοιπόν είναι να μην εθελοτυφλούμε αν θέλουμε επιτελούς κάποτε κάτι να αλλάξει σε αυτό το.. Χωρα..

α.ειναι θεμα ηλεκτρολογικο η καλωδιωση μεσα στο σπιτι και ειναι κατι που δεν λυνεται τηλεφωνικως οποτε τι να τον βοηθησουν?τι να του πουν?ανοιξε το πριζακι βρες το καλωδιο που παει στα αλλα και ενωσε το?αμα ηξερε να το κανει ο ιδιος δεν θα ρωτουσε εδω.

β.ειτε εισαι εταιρεια ειτε εισαι ιδιωτης δεν αλλαζει κατι.και δεν υπαρχει κουβας που παιρνουν 5 στο θεμα χαλκου.και οταν υπαρχει αποσυνδεση ειναι ειναι προβληματικος χαλκος.οταν υπαρχει πιτα dslam η μεγαλα Ping τοτε ναι ειναι θεμα Isp.για το θεμα αποσυνδεσεις 99 τις 100 παντα ειναιχαλκος ειτε εξω απο το σπιτι ειτε μεσα.εγω πχ εχω voip και δεν πεφτει ποτε το ιντερνετ.τι ειμαι βυσμα?η ειμαι εταιρεια?και εχω κλεισει και 3 και 5 μερες χωρις αποσυνδεση.ιδιοκτυτο ειναι το μηχανημα οχι η γραμμη χαλκου.και το θεμα συγχρονισμου δεν ειναι θεμα κουβα.

σωστο ιντερνετ με χαλκο και adsl δεν προκειται να παιξει ποτε στην ελλαδα.ειναι δεδομενο.2 λυσεις υπαρχουν.η παμε σε vdsl που δεν θα γινει ουτε σε 20 χρονια η ξαναπερναει ο οτε πιο καινουρια καλωδια και φτιαχνει περισσοτερα αστικα κεντρα.και δεν θα γινει κανενα απο τα 2.οποτε και ο πιο super duper Provider να φτιαχτει οσο πατανε ολοι πανω σε καλωδια 50 χρονων κομμενα ραμμενα δεν θα παιξει καλυτερα .οποτε ειτε βαλεις μεσον ειτε πληρωσεις οτι θες δεν θα αλλαξει κατι.πχ πηγαινε καλλιτεχνουπολη.κανεις δεν παιζει πανω απο 2-3 mbit και ουτε προκεται.πληρωσε και επαγγελματικο βαλε και οτε βαλε και Hol βαλε οτι θες δεν θα παει παραπανω με adsl.να παραπονεθεις για θεμα bandwidth και θεμα Ping να πω οκ.αν και σε αυτην την περιπτωση επειδη και παραπονα να γινουν συνηθως αργουν να αλλαξουν για μενα παντα υπαρχει μια λυση.πας σε αλλη εταιρεια..μερικοι καθονται και παρακαλανε την καθε εταιρεια οτι εχω αυτο το θεμα εχω αυτο εχω το αλλο και τι γινεται.για μενα προσωπικα εειτε λεγεται ιντερνετ ειτε κινητη τηλεφωνια η καταστημα η δεν ξερω τι.δινω λιγο τον καιρο και εφοσον τα προβληματα δεν λυθουν απο εδω πανε και αλλοι.ευτυχως σε ολα τα πραγματα υπαρχουν πολλες εταιρειες.

Φίλε @poulinos σε παρακολουθώ και είσαι σε αυτό τον τομέα πολύ καλός και γνώστης του αντικείμενου,οπότε ξέρεις,ξέρεις τι συμβαίνει και τι θα έπρεπε να συμβαίνει.. γι'αυτο σε αυτή την προσπάθεια σε χρειαζόμαστε κ σε θέλουμε απόλυτα αντικειμενικό.

ναι οπως ειπα και πιο πανω δουλευω 7 χρονια περιπου τεχνικος σε εταιρεια για ιντερνετ κτλ.σε ποια δεν εχει σημασια.τα βλεπω καθημερινα ολα τα μπαχαλα που γινονται.εχω παει πανω αππο 3000-4000 ραντεβου εχω βγει απειρα ραντεβου με τον οτε για να λυθουν προβληματα.ειλικρινα αντικειμενικος ειμαι αλλα απο που να το πιασεις και που να το αφησεις.ειναι σαν κατι να εχει φτιαχτει λαθος απο την αρχη και να προσπαθεις με τα χερια να το φτιαξεις.προβληματα υπαρχουν σε ολους τους τομεις.

σε καθε σημειο φταιει και καποιος διαφορετικος

πχ για θεματα bandwidth κτλ φταιει ο isp που δεν παιρνει πολλες γραμμες πχ με εξωτερικο.

για θεματα αποσυνδεσεων κτλ αν δεν φταιει καποια καρτα πραγμα σπανιο ειναι θεμα χαλκου και θεμα αποστασεων.δεν γινεται πχ ολοκληρος ο αλιμος να παιρνει ιντερνετ απο το καλαμακι που ειναι 4 km μακρια.εχω παει απειρα ραντεβου πανω στην λεωφορο αλιμου και δεν παιζουν ουτε 2 mbit.και οτι και να κανεις δεν φτιαχνει.θα πρεπει να φτιαχτει αλλο αστικο κεντρο που δεν προκειται να γινει.

μετα μεσα στα σπιτια εχω δει πολλες βλακειες με την καλωδιωση και πολλες φορες ευθυνονται και αυτα για θεματα αποσυνδεσεων.

φιλτρακια αναποδα,συσκευες χωρις φιλτρακια,καλωδια περιττα που τα εχουν ενωσει οι ηλεκτρολογοι.

τεχνικοι συναγερμων που δεν βαζουν φιλτρα στους συναγερμους.

το vdsl θα ελυνε παρα πολλα προβληματα.οχι ολα αλλα θα ελυνε τα πιο πολλα που ειναι με τον χαλκο αλλα @@.πουντο??

πας περιστερι που ειναι ο μεγαλυτερος δημος και εχει μονο ενα αστικο κεντρο.τα καλωδια ειναι απ οτο 1940.ολα τα box ειναισκουριασμενα και σιδερενια και ο οτε δεν τα αλλαζει λογω κοστους.δεν γινεται με κλανιες να βαψεις αυγα πολυ απλα.και δυστυχως το μεγαλυτερο προβλημα στο adsl ειναι οι αποστασεις και ο χαλκος.εμενα πχ ειμαι 1.7 Km απο τον οτε και παιζω μια χαρα.και voip μια χαρα και νετ μια χαρα ολα οκ εδω και 4 χρονια.ποτε μου σχεδον δεν ειχα προβλημα.και ξερω αλλα ατομα που ανα 10 μερες και καποιο προβλημα.καθε μερα κοβονται καλωδια εκει εξω που για αυτο δεν φταιει ο οτε.ο καθενας σκαβει οπου θελει και κοβει οτι θελει και δεν τον νοιαζει.

πχ εχω κοπει οπτικη ινα που πηγαινε στο Themall απο καθιζηση οδοστρωματος.ολα εχουν γινει στην ελλαδα αρπα κολλα.ο καθενας κανει την προχειροδουλεια εδω στην ελλαδα και οκ δεν μαμιεται ολα ειναι οκ.μετα κοβεται η οπτικη ινα βριζοθυν τον Isp.γιατι κανενας πχ δεν εχει θεσπισει κατι που να λεει η οπτικη θα παει σε ταδε βαθος.γιατι κανενας οταν παει να στρωσει δρομο δεν τον φτιαχνει σωστα για να μην κανει καθιζηση.γιατι κανενας ηλεκτρολογος οταν φτιαχνει ενα καινουριο σπιτι δεν μπαινει παντα στον κοπο να τα φτιαξει σωστα και τα αφηνει στην μεση και ας περασει μετα ο επομενος του Isp να τα φτιαξει?γιατι πρεπει να παω εγω σε ενα ραντεβου των 20 λεπτων να ενεργοποιησω μια γραμμη και να πρεπει να κατσω 3 ωρες για να συνδεσω ολα τα πριζακια επειδη ο ηλεκτρολογος δεν το εκανε παρολο που τσεπωσε τα απειρα λεφτα.???

θα μιλαμε για ωρες.

γιατι οι μισοι κατανεμητες στις πολυκατοικιες ειδικα σε παλια σπιτι ειναι με σιδερενιες ρεγκλετες μεσα στην σκουρια παρεα με τις κατσαριδες.

Δημοσ.

Καμιά φορά λοιπόν η γνώση κ η αλήθεια δίνουν απαντήσεις σε πολλά προβλήματα από μόνες τους.. ;)

Εμείς ας τους τινάζουμε συνέχεια το χαλί που κρύβουν τις βρομιές τους από κάτω,και είναι και συνυπεύθυνοι και παραπλανητικοί στις διαφημίσεις τους.

Δημοσ.

Καμιά φορά λοιπόν η γνώση κ η αλήθεια δίνουν απαντήσεις σε πολλά προβλήματα από μόνες τους.. ;)

Εμείς ας τους τινάζουμε συνέχεια το χαλί που κρύβουν τις βρομιές τους από κάτω,και είναι και συνυπεύθυνοι και παραπλανητικοί στις διαφημίσεις τους.

ναι απλα ειναι απειρα πραγματα για να πεις.σου λεωθα γραψουμε σελιδες.καποια στιγμη οπως ειχα πει με το που βρω λιγο χρονο θελω να φτιαξω και να ανεβασω ενα guide πως να το πω με το τι γινεται μεσα στα αστικα κεντρα για να λυθουν μερικοι μυθοι και αληθειες.απλα θελει αρκετη δουλεια για να γινει.κατα τα αλλα δυστυχως στην ελλαδα τα προβληματα ειναι παντου και πολλα οποτε ακομα και το προβλημα του adsl να θες να λυσεις θα πρεπει να λυθουν και αλλα 500 πραγματα μαζι.πχ δεν σκαβει ο καθενας οπου θελει και οταν κοβει καποιο καλωδιο θα πρεπε να υπαρχουν κυρωσεις.οι οπτικες θα πρεπε να ηταν πιο βαθια στο δρομο και καλυτερα προστατευμενες.να γινει διαχωρισμος ποιος σκαβει που και να σκαβουν ολοι μαζι οχι ο καθενας ξεχωριστα.

μετα στα σπιτια ο καθε ηλεκτρολογος κανει το κοντο του.καλωδιο πορτατιφ ρευματος για τηλεφωνικο.οτι μαμακια θες θα δεις και απο αυτους.γενικως ολη η ελλαδα ειναι τριτοκοσμικη οχι μονο στο θεμα ιντερνετ.μακαρι να ηταν μονο το ιντερνετ.

ακομα και μεσα στα αστικα κεντρα αμα μπεις παει ο καθε τεχνικος να φτιαξει κατι και αφηνει και πισω το κουτακι του αναψυκτικου και του καφε και μετα το βλεπεις να ειναι μεσα σαν στανη.κανεις δεν σεβεται τιποτα.

μακαρι ο καθενας μας να εκανε αυτο το λιγο παραπανω για να γινουν καλυτερα τα πραγματα και να μην κοιταγε να κανει δουλεια του ποδαριου και να πληρωθει και να φυγει.και δεν το λεω μονο για το θεμα εδω αλλα γενικα σε ολα τα επαγγελματα.και το κακο ξερεις που ειναι .οτιστο τελος επειδη εσυ κανεις αυτο το λιγο παραπανω που σου στοιχιζει σε χρονο κτλ αρχιζεις και νιωθεις και μαμακας στο τελος.εκει φτασαμε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...