JohnXarxas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 καλησπέρα χθες μόλις αγόρασα απο το πλαίσιο αυτό το netbook http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Netbooks-Mini-Laptop/Turbo-X-G-Note-Bordeaux-455.htm μέσα τα windows 7 starter... ξεκίναω, η μόνη ρύθμιση που παραβλέπω είναι η ενεργοποίηση του προιόντος γιατί δεν έχω ίντερνετ προσπαθώ να μπω, και μετά κάνω ανάστα ο κύριος το σπίτι προκειμένου να βρω τα συμβόλαια της cyta που έχουν τον κωδικό. Τελικά μπαίνω με ethernet και τα ενεργοποιώ, μετά απο καμια 20αρια λάθος προσπάθειες γιατί έβαζα λάθος κωδικό κατεβάζω το google chrome και πλεον σας μιλάω απο εκεί κατεβάζω το VLC και το libre office τα κάνω εγκατάσταση το VLC φαίνεται, το office πάλι πουθενα! Ξαναμπαίνω στο πακέτο εγκατάστασης το οποίο με ρωτάει αν θέλω να κάνω επιδιόρθωση ή απεγκατάσταση, κάτι που σημαίνει πως το πρόγραμμα είναι μέσα. ακόμα δεν βρισκω πουθενά την "εξατομίκευση" που βλέπω και απο τα βίντεο tutorials Επισης ο υπολογιστής μέσα είχε δύο Χρήστες, τον Xarxas και τον user. ΠΟυ βρέθηκε ο user? εγώ μόνο τον χάρχας έβαλα μέσα
umaga Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 το κουτι του ηταν σφραγισμενο οταν το παρελαβες? τα starter εχουν παρα πολους περιορισμους.....
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ο user είναι απο sysprep της εικόνας δεν είναι τίποτα να ανησυχείς. Εξατομίκευση στα Starter δεν υπάρχει έιναι απο τους περιορισμούς, για το libre office δεν ξέρω.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 οκ, 1) το κουτί ήταν σφραγκισμένο αν θυμάμαι καλά 2) τι είναι ο user? ότι και να ήταν τον διέγραψα 3) φαντάζομαι να υπάρχει τρόπος να βάλω μέσα Xp home edition ε? 4) φίλε shodan, δυστυχώς δεν υπάρχει εξατομίκευση στα starter
karmen1983 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 4) φίλε shodan, δυστυχώς δεν υπάρχει εξατομίκευση στα starter http://www.sevenforums.com/tutorials/47294-desktop-background-change-windows-7-starter.html
filip123go Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 3) φαντάζομαι να υπάρχει τρόπος να βάλω μέσα Xp home edition ε? Ναι γίνεται, αλλά πριν το επιχειρήσεις να τσεκάρεις αν υπάρχουν driver για το μοντέλο σου.
JohnXarxas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 αν δεν υπάρχουν τι κάνω? και πως το τσεκάρω κάρμεν σε ευχαριστώ πολύ, έφαγα τον τόπο να βρω που είναι η εικόνα μέσα στα windows για να την αντικαταστήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.