Προς το περιεχόμενο

Sony Ericsson Xperia X8 σχόλια

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χμ... δεν θέλω κ πολλά... απλά να είναι καλό σαν κινητό! έχω ένα lg (ku 990i) κ κολλάει όλη την ώρα κ είναι αργό!

(μπορώ μετά να κατεβάσω εφαρμογές θέματα κ διάφορες "σαχλαμάρες ε?)

Δημοσ.

Το εχω ένα χρόνο σχεδόν καί είναι μια χαρά. Αν θες να το γεμίσεις προγράμματα άλλωστε αυτή η φιλοσοφία του android τότε κοίτα άλλο κινητό με έκδοση 2, 2 ή 2, 3 κ όχι 2, 1. Εκτός αν το κάνεις root κ περάσεις έκδοση 2, 2

android.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξέρει κανείς αν μπορώ να κατεβάσω κάποια εφαρμογή για να έχω το κλασσικό πληκτρολόγιο στο χ8??? εκνευρίζομαι απίστευτα κάθε φορά που γράφω μνμ!!! :-)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ξέρει κανείς αν μπορώ να κατεβάσω κάποια εφαρμογή για να έχω το κλασσικό πληκτρολόγιο στο χ8??? εκνευρίζομαι απίστευτα κάθε φορά που γράφω μνμ!!! :-)

sorry που ξεθάβω το τοπικ αλλα σήμερα πέρασα cyanogenmod σε δύο X8 φίλων... έπαθα πλάκα. το κινητό έγινε υπερβολικά γρήγορο και το ζήλεψα αν και έχω το optimus 2x.. μου φαινόταν και πιο γρήγορο απτο 2x. και φυσικά οι δυνατότητες του πολλαπλασιάστηκαν. όποιος το έχει να το περάσει όπωσδήποτε ;) φυσικά οι φίλοι γουσταραν 100% αν και φοβήθηκαν λίγο πριν τελειώσει η διαδικασία :-D

edit: αν δεν είχα κινητό τώρα θα το τσίμπαγα εύκολα μόνο με 130 ευρώ... :D

Δημοσ.

Αυτό έχει να κάνει με την CM7.1 που πέρασες,

μιας και το Χ8 δεν έχει και τρομερά specs.

Βάλε και Zeam αντί για τον ADW Launcher και θα έχεις ακόμα πιο γρήγορο και smooth launcher

με περισσότερη μνήμη ελεύθερη. ;)

Δημοσ.

sorry που ξεθάβω το τοπικ αλλα σήμερα πέρασα cyanogenmod σε δύο X8 φίλων... έπαθα πλάκα. το κινητό έγινε υπερβολικά γρήγορο και το ζήλεψα αν και έχω το optimus 2x.. μου φαινόταν και πιο γρήγορο απτο 2x. και φυσικά οι δυνατότητες του πολλαπλασιάστηκαν. όποιος το έχει να το περάσει όπωσδήποτε ;) φυσικά οι φίλοι γουσταραν 100% αν και φοβήθηκαν λίγο πριν τελειώσει η διαδικασία :-D

edit: αν δεν είχα κινητό τώρα θα το τσίμπαγα εύκολα μόνο με 130 ευρώ... :D

εχμ... μπορείς να μ στείλεις link για να τ κατεβάσω? είναι free? πως το κάνω instal? :-)

Δημοσ.

εχμ... μπορείς να μ στείλεις link για να τ κατεβάσω? είναι free? πως το κάνω instal? :-)

έχει μια διαδικασία μέχρι να το ετοιμάσεις. εννοείται οτι είναι free. πρέπει να κατεβάσεις απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1188486 το GingerDX που είναι η έκδοση cyanogenmod σε android 2.3.7 αν θυμάμαι καλά. κατεβάζεις το 018. κατεβάζουμε το αρχείο και το αποθηκεύουμε στην SD card του κινητού.

επίσης κατεβάζεις απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1267747 τον kernel LinuxDX (εκδοση 004). αυτό λέει οτι είναι προαιρετικό αλλα εγώ το έκανα και δούλεψε μια χαρά σε δύο κινητά οπότε το συνιστώ. επίσης κατεβάζεις και το Flash Tool 2.9.1 beta απο εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=920746

τέλος κατεβάζεις και το συμπιεσμένο αρχείο αυτό: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=17384177&postcount=3. τώρα ξεκινώντας αντίστροφά παίρνεις το τελευταίο αρχείο που κατεβάσαμε, το κάνεις extract και ενώ έχεις ανοιχτο το κινητό το συνδέεις στο pc μέσω USB, και τρέχεις το msm7227_semc.cmd - σου λέει να πατήσεις ένα κουμπί, το πατάς, και εκεί σου ξεκλειδώνει το κινητό. (σημείωση υπάρχει περίπτωση να χάνεται η εγγύηση απο όλα αυτά που κάνουμε). οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία σου βγάζει μήνυμα να πατήσεις ένα κουμπί. το πατάς και μόλις κλείσει το πρόγραμμα αποσυνδέεις το κινητό απο το USB.

στην συνέχεια κάνουμε κάπου extract σε ένα φάκελο όλο το LinuxDX που κατεβάσαμε. κλείνεις το κινητό, και τρέχεις το προτελευταίο αρχείο που κατεβάσαμε, το Flash Tool. πατάς flash και διαλέγεις το αρχείο LinuxDX που κατεβάσαμε (νομίζω λέγεται kernel.kati και έχει και ένα loader.kati). αυτό μετά σου λέει να κρατήσεις πατημένο το BACK του κινητού και ταυτόχρονα να το συνδέσεις στo USB (εφόσον το κινητό είναι ΚΛΕΙΣΤΟ). τώρα κάνει μια διαδικασία την οποία στην δείχνει και στην οθόνη με μερικά βήματα, και εφόσον μας πεί το πρόγραμα ότι όλα γίναν καλά, ανοίγεις το κινητό. αντί για το κλασσικό Sony Ericsson θα δείς μια εικονίτσα του GingerDX καθώς έχουμε αλλάξει τον bootloader. πατάς πάνω στην εικονίτσα και αυτό θα σε βάλει στο recovery mode του rom manager. εκεί είσαι έτοιμος να κάνεις install το GingerDX. διαλέγεις wipe HD/ wipe cache (με το κεντρικό κουμπί του κινητού που σε βάζει στο μενου), για να σβήσει όλα τα αρχεία συστήματος, και έπειτα διαλέγεις install zip from sdcard. βρίσκεις το zip του GingerDX μέσα στην SD Card και το πατάς.

κάνει install και είσαι έτοιμος. σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει να κατεβάσεις το gingerdx και δεν μπορείς να Bootareis το κινητό μην πανηκοβληθείς (όπως έκανα εγώ στην αρχή). μέσα απο το recovery μπορείς να κάνεις mount το USB και να στείλεις ότι θές μέσω του pc στην SD Card. οπότε το "δύσκολο" κομάτι είναι μέχρι να περάσει ο κερνελ LinuxDX.. για όποια απορία στείλε ξανά γιατι τα γράφω και λίγο περίεργα... :-(

εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα πώς θα γίνει το κινητό:

http://www.youtube.com/watch?v=CyoT3vzsavg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...