darkhybridman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Επιτελους να γινει!! Δε καταλαβαινω γιατι χρειαζεται παραπανω απο ενα κρατικο καναλι και ενας ραδιοφωνικος σταθμος απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν χρηματα και η λειτουργια τους απο την αλλη δε δικαιολογει τα λεφτα που δαπανονται.. Αλλα τι λεω , πως θα τραφουν ολα τα πασοκονεοδημοκρατικα τεμπελοσκουληκια... αληθεια οταν μετα απο τοσα χρονια δεις τον ισολογισμο και καταλαβεις οτι η ερτ απο το 2012 θα εκοβε την πληρωμη απο τους λογαριασμους τι θα ελεγες? μαλλον τιποτα..(17κ κερδη ειχε) απλα επειδη τωρα θα τα κοψουν ολα και δεν θα εχει καθολου κερδος(αληθεια νομιζεις οτι οι hd καμερες που αγορασε ηταν με δικα σου λεφτα η του πλεονασματος που κερδισε? )θα ανεβει ακομη πιο πολυ..
skiabox Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Όταν θ' αρχίσουν και οι απελάσεις Ελλήνων προς Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Ιταλία, Ρουμανία, Τουρκία, Κύπρο, Αίγυπτο, Λιβύη, Ισραήλ, Σείριο, Ανδρομέδα και άλλους τόπους καταγωγής, ίσως τότε κάποιοι καταλάβουν -αν χτυπήσει βέβαια κι η δική τους πόρτα- τη διαφορά μεταξύ εξυγείανσης και γενοκτονίας. Με την τρέχουσα πολιτική που ακολουθείται θα μείνουν στην Ελλάδα τα πακιστάνια και οι δημόσιοι υπάλληλοι και μόνο. Μετά δε ξέρω τι θα γίνει.
pournaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Όντως, WTF ήταν αυτό; Δηλαδή να μην ελπίζουμε σε ΕΡΤ-HD; Να δω τη Μπιλιω σε 16:9 στα 1080, κι ας πεθανω μετα... Α, και να ακουσω και σε DTS το "στην υγεια μας"
washcloud Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Παράδεισος θα γίνει, να τί θα γίνει. Οι Πάκηδες (που το εργοστάσιο τους βγάζει σε bulk ποσότητες) θα αναλάβουν τα σκλαβικά, οι ΔΥ τα κλαδικά, και οι Γερμανοί τα ιδιωτικά οικονομικά και θα 'χουν μπόλικο χώρο ν' απλώσουν την αρίδα τους τα καλοκαίρια. Διότι η χώρα μια χαρά είναι, οι τωρινοί της κάτοικοι είναι το πρόβλημα.
skiabox Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 washcloud : Η χώρα είναι η ομορφότερη στον κόσμο. Οι κάτοικοι είναι η μεγαλύτερη περιπτωσάρα που εμφανίστηκε ποτέ στον δυτικό πολιτισμό, με μεγάλη διαφορά από οτιδήποτε άλλο.
benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 washcloud : Η χώρα είναι η ομορφότερη στον κόσμο. Οι κάτοικοι είναι η μεγαλύτερη περιπτωσάρα που εμφανίστηκε ποτέ στον δυτικό πολιτισμό, με μεγάλη διαφορά από οτιδήποτε άλλο. Μια διαπιστωση : Οι κατοικοι στην συντριπτικη πλειοψηφια τους,οσο ειναι εφηβοι ειναι οι καλυτεροι στον πλανητη.Μετα γινονται χαλια.
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αυτό το καλαμπουράκι που κάμετε εσείς οι γηραιότεροι, παρακαλώ να σταματήσει. Μαζί με τη δικαιολογία ότι μπλέκεστε με τα ΝΙΑΤΑ γιατί σας ευφραίνει η παρατήρηση του σκεπτικού. Βρωμερά ζώα είναι η συντριπτική πλειοψηφία, ανεξαρτήτως ηλικίας.
benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Διαφωνω,οταν ειναι νεοι εχουν ανησυχιες και βλεπουν τα κακως κειμενα.Ειναι ανοιχτομυαλοι και θελουν αν οχι να γκρεμισουν,τουλαχιστον να αλλαξουν πολλα.Εγω τουλαχιστον που εχω περασει ενα μεγαλο μερος της ζωης μου με τους νεους αυτα εχω δει. Μπορει να εχουν μια λαθος αποψη,λογω ηλιθιοτητας των γονιων τους.Αν τους πεις ενα πειστικο επιχειρημα,θα το σκεφτουν,σε αντιθεση με τους ενηλικες που ειναι πιο ακαμπτοι.
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 θελουν αν οχι να γκρεμισουν,τουλαχιστον να αλλαξουν πολλα Επιτυγχάνουν;
benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Επιτυγχάνουν; Οχι λογω της σατανικης κρατικης μηχανης ,που μεσω πολλων μεσων,τους μεταμορφωνουν σιγα,σιγα στα ζωα που αναφερες. Δεν ξερω αν θα φανει ρομαντικο,η επιστημονικα λαθος αυτο που θα πω,αλλα η νεολαια χρειαζεται ηγετες.Ατομα με ιδανικα που να μην εξαγοραζονται και να την εμπνεουν.
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Οχι λογω της σατανικης κρατικης μηχανης ,που μεσω πολλων μεσων,τους μεταμορφωνουν σιγα,σιγα στα ζωα που αναφερες. Δεν ξερω αν θα φανει ρομαντικο,η επιστημονικα λαθος αυτο που θα πω,αλλα η νεολαια χρειαζεται ηγετες.Ατομα με ιδανικα που να μην εξαγοραζονται και να την εμπνεουν. benign, νομίζω πως αξιολογείς τους ανθρώπους βάσει των προοπτικών τους και όχι της αξιοποίησης αυτών. Αν το έκανες ανέκαθεν, μάγκα μου, πρέπει να 'χεις φάει γερό σκατό από γυναίκες. =ρ
benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 benign, νομίζω πως αξιολογείς τους ανθρώπους βάσει των προοπτικών τους και όχι της αξιοποίησης αυτών. Αν το έκανες ανέκαθεν, μάγκα μου, πρέπει να 'χεις φάει γερό σκατό από γυναίκες. =ρ Ποιος ειναι ο καταλυτης ωστε οι προοπτικες τους να αξιοποιηθουν? Μια ισχυρη προσωπικοτητα που τις πειθει ισως? Σε προσωπικο επιπεδο σχεσεων,αν εννοεις,η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ επιλεκτικος για σοβαρη σχεση, ενω για τρυφερες αλλα εφημερες σχεσεις,εχω καποιες αβαντες και βρισκω πολυ ευκολα,ουσιαστικα πιο πολυ μου την πεφτουν παρα κανω καμακι εγω. Για μενα η γυναικα ομως δεν ειναι αναγκη,ειναι εμπειρια,δεν αισθανομαι οτι εχω τιποτε απολυτη αναγκη στην ζωη,νοιωθω ανεξαρτητος. Μου αρεσει πολυ η γνωση και η φιλοσοφια και η ερευνα.Με αυτα ειμαι καπως πιο προσκολημμενος.
Lucifer Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ποιος ειναι ο καταλυτης ωστε οι προοπτικες τους να αξιοποιηθουν? Μια ισχυρη προσωπικοτητα που τις πειθει ισως? Υποτίθεται πως ο ανοιχτόμυαλος άνθρωπος με μυαλό, έχει μια πληθώρα προσωπικοτήτων να τους πείθει. Για μερικούς είναι ο Bakunin, για άλλους ο Nietzsche. Για τους περισσότερους, ο Τσουκαλάς.
benign Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εχεις δικιο σε μεγαλο βαθμο οτι εχει γινει χυδαιος ο κοσμος στην Ελλαδα αλλα υπαρχουν ελαφρυντικα.Τεσπα ειναι μεγαλη κουβεντα και off topic.Ας βγουμε για μπυρα να τα πουμε περαιτερω. Μην υποτιμας την προπαγανδα της κρατικης μηχανης στον εκμαυλισμο των ανθρωπων παντος.Εγω ειχα διαβασει Bakunin απο 16 γιατι ετσι ηταν η οικεγενεια μου,ηθοποιοι,μουσικοι,κουλτουριαρηδες.Αλλα παιδια οταν ειναι νεοι περιστιχοιζονται απο ζοφερους ανθρωπους σε παρακμη.Θελουν εμπνευση οπως το λουλουδι το οξυγονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.