pshortjohn Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα κι ελπίζω κάποιος να έχει τη λύση. Πολλές από τις μπλούζες μου (συνήθως οι μαύρες) έχουν κάνει σημάδι στις μασχάλες από το αποσμητικό. Τις έχω βάλει στο πλυντήριο 3000 φορές αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;; Ευχαριστώ πολύ!!!
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 η λυση ειναι απλη. Βαζεις αποσμητικό πριν φορεσεις την μπλουζα , ετσι δεν θα την ψεκάζεις καταλάθος και δεν θα εχει σημαδια.
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα κι ελπίζω κάποιος να έχει τη λύση. Πολλές από τις μπλούζες μου (συνήθως οι μαύρες) έχουν κάνει σημάδι στις μασχάλες από το αποσμητικό. Τις έχω βάλει στο πλυντήριο 3000 φορές αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;; Ευχαριστώ πολύ!!! Λέγεται οτι φεύγει με λεμόνι. Δεν το έχω δοκιμάσει και δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλα έτσι έχω διαβάσει.
evabb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 και μετα αγορασε αυτο http://www.google.gr/search?um=1&hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Ael%3Aofficial&biw=1280&bih=707&tbm=isch&sa=1&q=nivea+black+clothes+for+men&oq=nivea+black+clothes+for+men&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=5735l7204l0l7529l8l7l0l6l0l0l232l232l2-1l1l0
kage Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 πριν βαζεις την μπλουζα θα πρεπει να εχει στεγνωσει το υγρο
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 μήπως δεν ειναι υγρο αλλα σπρει και σηκώνει την μπλούζα και ψεκάζει μασχαλες κλπ με αποτελεσμα να δημιουργούντε ασπρίλες? λεω εγω τωρα.. μηπως ..
Holyday Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλημέρα παιδιά, έχω ένα πρόβλημα κι ελπίζω κάποιος να έχει τη λύση. Πολλές από τις μπλούζες μου (συνήθως οι μαύρες) έχουν κάνει σημάδι στις μασχάλες από το αποσμητικό. Τις έχω βάλει στο πλυντήριο 3000 φορές αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω;; Ευχαριστώ πολύ!!! Σηµάδια από αποσµητικό Αφαιρέστε το λεκέ από αποσµητικό στο µαύρο µπλουζάκι χρησιµοποιώντας ένα υγρό µαντιλάκι καθαρισµού για το πρόσωπο.
UpToDate_ Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Σε εμένα συμβαίνει αυτό μόνο με το rollon και όχι με το σπρέι.. wtf?
pshortjohn Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μα κι εγώ αυτό λέω!! Μόνο με το rollon μου συμβαίνει.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δεν θα βγουν ποτέ τα σημάδια που ήδη απέκτησαν οι μπλούζες ο,τι και να κάνεις! Απλά άλλαξε αποσμητικό (τα νέα sannex με το πράσινο καπάκι δεν μου αφήνουν τίποτα).
Cue Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Για τα λευκά βάλε λευκαντικό. Φεύγουν μια χαρά οι κιτρινίλες. Για τα μαύρα δεν έχω ιδέα. Το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιώ το nivea που προτίνει η evabb αλλά δε πάει αρκετός καιρός για να πω με σιγουριά οτι κάνει δουλειά.
arxaggelos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το αντρικό Dove σε σπρέι είναι αρκετά καλό πάντως και δεν βλέπω σημάδια.
panos2171 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ποτε δεν εχω δει σημαδια στις μπλουζες μου απο το σπρει που βαζω.Μαλιστα βαζω και πανω στην μπλουζα καμια φορα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.