Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασια

torres9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιες ειναι οι φυσιολογικες θερμοκρασιες για ενα λαπτοπ τωρα το καλοκαιρι???Ενα hp που πηρα πριν απο 2 εβδομαδες σε κατασταση gaming(fifa 11) φτανει 70 βαθμους.Ειναι φυσιολογικη η θερμοκρασια????Για να κατεβει,εκτος απο βαση,υπαρχει και κατι αλλο που μπορει να βοηθησει???

Δημοσ.

Καλή είναι η θερμοκρασία για καλοκαίρι. Όχι από όσο ξέρω εγώ δεν υπάρχει κάτι άλλο εκτός από βάσεις. Να το έχεις σε flat επιφάνειες.

Δημοσ.

μπορεις απλα να το ανασηκωνεις λιγο απο πισω με κατι σταθερο πχ ενα βιβλιο, ωστε να μην κουνιεται το λαπτοπ ενω το δουλευεις( και χτυπησει κανενας σκληρος).

ετσι πετυχαινεις καλυτερη ροη αερα απο κατω. στο ebay πουλανε κατι πλαστικα ποδαρακια που τα κολας με αυτοκολλητο πισω στια γωνιες και στο σηκωνει περιπου 2-3 ποντους. τα εχω δολιμασει και πραγματικα καναν δουλεια, μου εριξαν 3-4 βαθμους την θερμοκρασια σε φορτο.

Δημοσ.

Επειδή είχα και εγω αυτο το πρόβλημα και ρώτησα ένα φίλο που εει τελειώσει ψηφιακά συστηματα μακρυά απο ξύλινες επιφάνειες και μπορείς να το λειτουργεις πάνω σε ένα ταψί όσο θέλει και αν φαίνεται το δοκίμασα και βοηθάει ;-)

Γελοίο

Αντι για θέλει χαχαχ :-Ρ

Δημοσ.

εγώ έκανα κάτι πιο εξτρίμ. Δεν ξέρω αν σας φανεί υπερβολικό αλλά τα καλοκαίρια με ΒΟΗΘΗΣΕ πολύ!!

Είχα ένα acer aspire 7720g με μία 9500mgs 512 mb. Έβαζα το καλοκαίρι το καπάκι που "προστάτευε" το cpu, gpu κλπ και αγόρασα ένα μικρό φτηνό ανεμιστηράκι, στήριξα το λαπτοπ σε μερικά βιβλία και έβαλα το ανεμιστηράκι να φυσάει κατευθείαν πάνω στην gpu/cpu. Έπαιζα WoW (κυρίως) και pes 2010 και θερμοκρασίες πάνω απο 60Co δεν έφταναν στην GPU. ;) Φυσικά αυτό δεν είναι και ότι πιο βολικό ειδικά αν μεταφέρεις συχνά το λάπτοπ σου. Εγώ πάντως το έπαιρνα και στη δουλειά (τον αύγουστο που βαρούσαμε μύγες!!!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...