washcloud Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ε, ΟΧΙ.... ρε φούστη μου. Τί ρε; (...εν τω μεταξύ, η αμερικανιστί ονομασία του "Παζλίνο", φαίνεται να είναι η "Whip-it Puzzle") ...να κι ένα.......γιουτιουμποτχιουτόριαλ, για όσους τυχόν δεν...είχαν καταφέρει να το "λύσουν" τότε... http://www.youtube.com/watch?v=jstaJ9J1wGw
yiannis72 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ένα δάκρυ κύλισε από τα μάτια μου μόλις είδα το παγουρίνο. Που το θυμήθηκες ρε άνθρωπα? Έχω πιει πολύ νερό απ' αυτό για να το ξεχάσω έτσι εύκολα Η πλάκα είναι ότι είχε και μοντέλα.Σούπερ παγουρίνο,Παγουρίνο R5(!!!)και διάφορα άλλα που δε θυμάμαι.
eu@ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Εμενα μου εχει μεινει ενας γλωσσοδετης που ειχε το Ανθολογιο: O ΡΟΥΜΠΗΣ Ο γιος του Ρουμπή, του Κουμπή, του ρουμποκομπολογή, βγήκε να ρουμπέψει, να κουμπέψει, να ρουμποκομπολογέψει, και τον πιάσαν οι ρουμπήδες, οι κουμπήδες, οι ρουμποκομπολογήδες. α ναι κ αυτό!!πωπω τι θυμηθηκαμε τωρα!
pournaras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ναι ρε φιλε, το βλεπω και συγκινουμαι αφανταστα. Ps. Υπαρχει τροπος να βρισκαμε τα επισοδεια με υποτιτλους; Τα εχει γραψει κανεις;
Swimmer21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια κατι σνακ σε στυλ γαριδακια, που ηταν χωνακια και ειχαν μια γαματη γευση καπως σαν τυρι με παπρικα?
nicoc89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 θυμάμαι στο δημοτικό, κάτι γλυφιντζούρια σε σχήμα αντρικών και γυναικείων γεννητικών οργανων , τα πούλαγε για μερικές ημερες και στο ψιλικατζίδικο απέναντι από το σχολειό μας.. Μου είχε κάνει εντύπωση.
Anastazio Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια κατι σνακ σε στυλ γαριδακια, που ηταν χωνακια και ειχαν μια γαματη γευση καπως σαν τυρι με παπρικα? 3d?
Swimmer21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2011 3d? Ετσι ακριβως ηταν, ονομα δεν θυμαμαι.. νομιζω μπλε σακουλακι.. υπαρχουν ακομα?
apd453 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αυτά γιατί τα σταματήσανε? Ήταν πολύ νόστιμα θυμάμαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα