driftingcris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Καλησπεραααααα............. Καθως σερφαρα ειδα αυτο http://www.ddrdrive.com/ και αν καταλαβα καλα ειναι καποιου ειδους ssd που περνει ddr1 ram? Αν ναι, εχει επιδοσεις? Μπορω να βρω τουτο εδω στην Ελλαδα?
haris013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εχεις dei ποσο κανουν οι ddr1 τωρα? κοντα εναν ssd
driftingcris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εχεις dei ποσο κανουν οι ddr1 τωρα? κοντα εναν ssd Εχω DDR βρε... Αυτο που θα βρω να δω... Γιατι Money για ssd μαλον θα αργισω να μασω.. Τελος και η δουλεια... Θα μαζευα τσακ μπαμ....
driftingcris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 SSD δεν ειναι? Βαζω 4 γιγα και περναω 7αρια.. Αν δεν χορανε xp
stm00192 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 4 giga δεν σου φτάνουν ουτε για ms-dos 6.22 που λέει ο λόγος ... κατσε στα αβγά σου και περιμενε να μαζεψεις κανενα φράγκο .. αυτά είναι λύσεις για επαγγελματιες και όχι για εσένα!! Και αν είχε κανεις την απαραίτητη έρευνα θα είχες δει ότι αυτή η αθώα φαινομενικά καρτούλα κοστίζει περι τα 1500$ .... Αντε βρε καλε οικονομιες!! http://www.pcper.com/reviews/Storage/DDRdrive-hits-ground-running-PCI-E-RAM-based-SSD/Conclusion-and-Final-Thoughts
driftingcris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ποσο????????????? Δεν περνω 15 ssd... :rolleyes: :rolleyes: Κατι ασχετο. Τι θα το κανει αυτο ο επαγγελματιας?
stm00192 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ποσο????????????? Δεν περνω 15 ssd... :rolleyes: :rolleyes: Κατι ασχετο. Τι θα το κανει αυτο ο επαγγελματιας? Ξεκίνα να διαβάζεις το λινκ που σου έδωσα παραπάνω!! Και αν καταλάβεις τπτ σφύρα μου!! Δεν είναι για εσενα αυτά ρε αγορουδι μου... αστο να παει στο καλό!!
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Από ο Pressrelease από την σελίδα που έδωσες. Each DDRdrive X1 presents a 4GB ³ storage capacity, physically composed of 4GB DRAM and 4GB of NAND.Both solid-state technologies work in concert to provide the superior characteristics of DRAM (speed, reliability, and longevity) with the non-volatility of NAND. All IO operations are directed to DRAM for unsurpassed IOPS performance with NAND performing an entire drive backup or restore in less than 60 seconds. Βασικά αυτό το πράγμα είναι κάτι σαν swap file δεν κάνει για λειτουργικό αφού πρέπει να διαβαστεί το περιεχόμενο της «μνήμης» πρώτα από τον(κάποιον) δίσκο.
driftingcris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ξεκίνα να διαβάζεις το λινκ που σου έδωσα παραπάνω!! Και αν καταλάβεις τπτ σφύρα μου!! Δεν είναι για εσενα αυτά ρε αγορουδι μου... αστο να παει στο καλό!! Ε εχω μια δουλεια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.