litsaper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί καποιος να με βοηθήσει έχω ενα νετμπουκ intel® atom cpu n270 όπου μου κάνανε φορματ και μου αντικατέστησαν τα windows 7 με τα windows ta xp με αποτέλεσμα να μου διμιουργήσουν πρόβλημα να μην μπορω να βρω την ασύρματη σύνδεση που έχω κάνει. Μου είπαν ότι δεν εχουν βάλει κάποιους driver. Δεν ξέρω που να τους βρω και πως να τους κάνω εγκατάσταση αν μπορεί κάποιος να με βοηθήση ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Αν δεν μας πεις μοντέλο δίκτυοβιβλίου δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εκτός να σου αραδιάσουμε όλους τους οδηγούς για όλες της συσκευές και να τα κάνεις σαλάτα.
litsaper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 όταν εννοείς μοντέλο δίκτυοβιβλίου τη είναι ακριβώς; σορι αλλα δεν καταλαβαίνω
Cham Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 όταν εννοείς μοντέλο δίκτυοβιβλίου τη είναι ακριβώς; σορι αλλα δεν καταλαβαίνω Πες μοντέλο Νετβοοκ(δικτυοβιβλιο) να σου βρούμε τον driver (οδηγό) και άμα δεν τα καταφέρουμε θα σου βάλουμε πάλι Win 7 κ Mac osX
litsaper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 καλημέρα αν κατάλαβα καλά επειδή δεν υπάρχει καποιο σιντι του υπολογιστή ετσι να δω πιο μοντέλο είναι πήγα στο σύστημα και γράφει intel® atomcpu N270 @ 1.60GHZ 0,99RAM και μου εχουν περάσει επάνω τα windows xp version 2002 service rack 2. εχω συνδεση connex και και στην κατάσταση για την τοπικη συνδεση γραφει με περιορισμενη συνδεση ή χωρις αξιοπιστία και όλο αυτο όταν πάω να συνδεθώ ασύρματα γιατί ενσύρματα δεν έχω κανένα πρόβλημα σύνδέομαι κανονικα Και μου είπανε ότι λοίπουν drivers δεν ξέρω ουτε που να τους βρω ουτε και να τους κάνω εγκατάσταση. Επίσης κάτι τελευταίο ουτε αναζήτηση δικτιου.
stm00192 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Το μοντέλο του ntebook δεν είναι αυτό που λές... Το μοντέλο θα το βρεις να αναγράφεται καπου πανο στο σασι του netbook .... συνήθως στην κάτω μερια σε καποιο αυτοκολλητο!!
litsaper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ΔΥΟ αυτοκολητα που υπαρχουν και είναι στο πίσω μερος του υπολογιστη. το πρωτο γραφει model:Χ11Α made in china και το δευτερο NB MULTIRAMA-HT XPRESS
stm00192 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Να σου πω την αλλαγή από 7αρια σε ΧΡ στην κάναν στα Multirama??? Αν ναι εννοειται θα το πας απο εκει και θα τους ξεχέσεις που δεν σου έδωσαν πληρως λειτουργικο netbook και να στο φτιάξουν εννοειται free of charge!!
litsaper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ΟΧΙ ενας γνωστος το εκανε και το διορθωσε, μπορω να κανω τωρα κατι ή θελει να το παω καπου να μου το φτιαξουν;
stm00192 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Εεε πες σε αυτο τον ''γνωστό'' που ανελαβε την ευθήνη να στο διορθώσει... Να ήταν καποιο μοντελο γνωστης εταιριας (hp, acer, toshiba κτλ κτλ) θα ήταν ευκολο να σε βοηθησουμε και να βροθμε drivers αλλα λογο multirama δυσκολευουν αρκετά τα πραγματα διοτι δεν υπαρχει καποιο site υποστηριξης για να βρουμε τους driver Λοιπον, πανε στον πινακα ελεγχου (control panel)... και ανοιξε την διαχειρηση συσκευών (device manager) και πες αν σου εμφανίζει εκει καμια συσκευή με κιτρινο τριγωνακι!!
Cham Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μπαίνεις www.kext.com πας εκεί που λέει tools ψάχνεις ενα πρόγραμμα που λέγετε System Info βρίσκεις την version για windows το κατεβάζεις,το τρέχεις,και μας ανακοινώνεις το αποτέλεσμα.
litsaper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 έκανα τη διαδικασία που μου γράφεις αλλά δεν μπορώ να βρω την version για windows μπορεις να μου πεις πως ακριβως την βρισκω εκει;
Cham Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 http://www.kexts.com/view/1479-system_info.html Εδώ είναι η μεσαία από τις 3 πρέπει να κάνεις μια εγγραφή όμως για να σε αφήσει να την κατεβάσεις.
litsaper Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εντάξει το κατέβασα αυτό που μου είπες και κατέβηκαν ένας φάκελος που έχει δύο αρχεία. ο φακέλος γραφει lib και έχει μέσα δυα αρχεία με της ε΄ξης ονομασιες το πρώτο (appframework-1.0.3.jar) και το δευτερο (swing-worker-1.1.jar). μαζί με το φάκελο κατέβηκε και ενα αλλο αρχειο που λέγεται (System Info.jar). τη ακρίβως κανω μετα και τη ακριβως ειναι αυτα που κατεβασα. Σε ευχαριστω για την υπομονη που διχνεται
Cham Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 εντάξει το κατέβασα αυτό που μου είπες και κατέβηκαν ένας φάκελος που έχει δύο αρχεία. ο φακέλος γραφει lib και έχει μέσα δυα αρχεία με της ε΄ξης ονομασιες το πρώτο (appframework-1.0.3.jar) και το δευτερο (swing-worker-1.1.jar). μαζί με το φάκελο κατέβηκε και ενα αλλο αρχειο που λέγεται (System Info.jar). τη ακρίβως κανω μετα και τη ακριβως ειναι αυτα που κατεβασα. Σε ευχαριστω για την υπομονη που διχνεται Θα μπω από win και θα σου πω τι να κάνεις ακριβός γιατί τώρα είμαι στα Lion κ δεν είμαι σίγουρος το jar νομίζω αποσυμπιέζεις και είσαι έτοιμος μετά να το τρέξεις.Αλλά πιθανόν να θέλει και το framework (το άλλο jar) Εσύ εντωμεταξύ αν δεν έχεις Winrar βρεστο και κανε εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.