capthookb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα Windows 98 και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα; Σε όσα καταστήματα και αν ρώτησα μου είπαν πως δεν υπάρχουν. Είναι ένα παλιό μηχάνημα που τρέχει ένα συγκεκριμένο software. O χειριστής του δε γνωρίζει αγγλικά.
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τα Windows 98 και μάλιστα στην ελληνική γλώσσα; Σε όσα καταστήματα και αν ρώτησα μου είπαν πως δεν υπάρχουν. Είναι ένα παλιό μηχάνημα που τρέχει ένα συγκεκριμένο software. O χειριστής του δε γνωρίζει αγγλικά. Δεν υπάρχει πλέων νόμιμος τρόπος να αποκτήσεις Windows98 ακόμα και να βρεις κάποιον που να τα έχει νόμιμα η μεταπώληση θα τα καταντήσει παράνομα. οπότε ο θείος έχει για όλους... Δοκίμασε αν θέλεις και αν το πρόγραμμα μπορεί να τρέχει με την συμβατώτητα ή μέσα σε virtual machine με win98 που θα ευκολύνει αρκετά την κατάσταση.
driftingcris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και γιατι δεν βαζεις απλα linux που ειναι και πιο αλαφρυα? Ακυρο κοτσανα
Cham Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Να ψάξω ? μπορεί να βρω και τα 3.11 σε δισκέτες..
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Να ψάξω ? μπορεί να βρω και τα 3.11 σε δισκέτες.. Θα βρεις το θέμα είναι ότι μάλλον ψάχνει για νόμιμα,αφού ρώτησε σε μαγαζιά,δηλαδή για χρήση σε εταιρία/μαγαζί για να μην έχει μπελάδες.
Cham Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Θα βρεις το θέμα είναι ότι μάλλον ψάχνει για νόμιμα,αφού ρώτησε σε μαγαζιά,δηλαδή για χρήση σε εταιρία/μαγαζί για να μην έχει μπελάδες. Έλα βρε τότε δεν υπήρχαν στικερακια.. και πάνω από 10 χρόνια δεν υποχρεούται ούτε το τιμολόγιο..
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Α,οκ δεν τα ξέρω αυτά αλλά σε έλεγχο(αν γίνει)τι τους λες;;Δεν θα σου ζητήσουν να αποδείξεις ότι είναι νόμιμα;;
capthookb Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Είναι Pentium ΜΜΧ, 166Mhz και νομίζω 64RAM, αλλά μπορεί και 96. Δε θυμάμαι ακριβώς. Πάντως λιγότερο από 100.... Νομίζω και ο σκληρός είναι 1024mb. Μουσιακό το μηχάνημα Τα XP θέλουν: Pentium 233-megahertz (MHz) processor or faster (300 MHz is recommended) At least 64 megabytes (MB) of RAM (128 MB is recommended) At least 1.5 gigabytes (GB) of available space on the hard disk ...
Bspus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ο λογος που θες windows 98 ειναι οτι το συγκεκριμενο προγραμμα δεν τρεχει σε τιποτε αλλο η οτι το μηχανημα που εχεις ειναι τοσο παλιο που δεν σηκωνει XP? Αν ειναι το μηχανημα, θα πρεπει να σκεφτεις σοβαρα το ενδεχομενο να το πεταξεις. Μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο πλεον σε αγγελιες με κατω απο 100 ευρω και απειρως καλυτερο που θα σηκωνει και XP Αν απλως το προγραμμα δεν τρεχει παρα μονο σε 98, Βαλε σε συγχρονο μηχανημα XP η 7 και ενα virtual machine με 98. Θα πηγαινει και σφαιρα σε σχεση με τον MMX που ακομα και με 98 θα αγκομαχαει
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ή βαλε Linux Και πως θα το τρέχει το ιδικό πρόγραμμα που θέλει win98; Μέσα από το wine;
driftingcris Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και πως θα το τρέχει το ιδικό πρόγραμμα που θέλει win98; Μέσα από το wine; Ειναι βαρυ το wine? Δεν το εβαλα ποτε στο λαπτοπ μου που εχω Linux αλλα μου το εδειξε ενας.... Θελει καποιο προγραμμα? Δεν το ειχα καταλαβει απο την αρχη... Σορυ....
TheELF Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Απλά είναι ταλαιπωρία επειδή δεν ξέρει από πριν αν τρέξει με το wine.
capthookb Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Βασικά ο υπολογιστής δεν είναι δικός μου. Είναι κάποιου γνωστού που θέλει να τρεχει συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θέλω 98 ελληνικά λοιπόν, επειδή ο γνωστός δεν ξέρει αγγλικά (είναι μεγαλυτερης ηλικίας) και δε θέλει να δώσει ούτε 1 ευρώ για υπολογιστή. Και επειδή υπάρχουν ήδη εγκατεστημένα τα 98 (αλλά στα αγγλικά) θέλω απλά να του βάλω την ελληνική έκδοση για να τον βοηθήσω. Για την ιστορία, εγώ τρέχω αποκλειστικά Linux, εδώ και 8-9 χρόνια περίπου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.