nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ξέρει κάποιος αν υπάρχουν σχολές αφρικανικών και κινέζικων χορων στην πάτρα?
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 οχι , απλα σκεφτομουν να ξεκινίσω χορό αλλα δεν ήξερα τι και τελικα μου ηρθε φλος να αρχίσω κάτι περιεργο.
g_alkis Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 οχι , απλα σκεφτομουν να ξεκινίσω χορό αλλα δεν ήξερα τι και τελικα μου ηρθε φλος να αρχίσω κάτι περιεργο.
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ελα ρε πείτε , ξερετε ? και αν οχι που μπορώ να ψάξω? εντομεταξει θα με ενδιεφερε και κατι σε βραζιλιάνικο χορο αλλα προς το παρον μονο αυτους τους δυο ωστε να δω ποιος μου αρεσει πιο πολυ και να να διαλεξω.
chill Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Κατέβα στο λιμάνι της Πάτρας, πιάσε την πάρλα σε μερικούς μαύρους και σε μερικούς κινέζους, μάθε infos και κλείσε κανένα καλό deal για την δουλειά που θέλεις. Θα σου πρότεινα επί τη ευκαιρία να ψαχτείς και για πακιστανικούς/αφγανικούς/μπαγκλατεσιανούς χορούς. Σίγουρα θα βρεις πληθώρα τέτοιων δασκάλων
nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ελα ρε καλη η πλακα αλα δωστε και καμια απαντηση
pournaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 οχι , απλα σκεφτομουν να ξεκινίσω χορό αλλα δεν ήξερα τι και τελικα μου ηρθε φλος να αρχίσω κάτι περιεργο. Κεντα;
manic Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ξερω οτι απέναντι απο το γήπεδο της Παναχαϊκης εχει μια σχολη χορου τωρα τι ακριβως χορούς διδάσκει θα σε γελασω ...
pournaras Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 ξερω οτι απέναντι απο το γήπεδο της Παναχαϊκης εχει μια σχολη χορου τωρα τι ακριβως χορούς διδάσκει θα σε γελασω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.