Προς το περιεχόμενο

σχολή αφρικανικού και κινεζικου χορού

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος αν υπάρχουν σχολές αφρικανικών και κινέζικων χορων στην πάτρα?

Δημοσ.

οχι , απλα σκεφτομουν να ξεκινίσω χορό αλλα δεν ήξερα τι και τελικα μου ηρθε φλος να αρχίσω κάτι περιεργο.

Δημοσ.

οχι , απλα σκεφτομουν να ξεκινίσω χορό αλλα δεν ήξερα τι και τελικα μου ηρθε φλος να αρχίσω κάτι περιεργο.

Δημοσ.

ελα ρε πείτε , ξερετε ? και αν οχι που μπορώ να ψάξω? εντομεταξει θα με ενδιεφερε και κατι σε βραζιλιάνικο χορο αλλα προς το παρον μονο αυτους τους δυο ωστε να δω ποιος μου αρεσει πιο πολυ και να να διαλεξω.

Δημοσ.

Κατέβα στο λιμάνι της Πάτρας, πιάσε την πάρλα σε μερικούς μαύρους και σε μερικούς κινέζους, μάθε infos και κλείσε κανένα καλό deal για την δουλειά που θέλεις.

Θα σου πρότεινα επί τη ευκαιρία να ψαχτείς και για πακιστανικούς/αφγανικούς/μπαγκλατεσιανούς χορούς. Σίγουρα θα βρεις πληθώρα τέτοιων δασκάλων :P

Δημοσ.

Κεντα;

Δημοσ.

ξερω οτι απέναντι απο το γήπεδο της Παναχαϊκης εχει μια σχολη χορου τωρα τι ακριβως χορούς διδάσκει θα σε γελασω ...

Δημοσ.

ξερω οτι απέναντι απο το γήπεδο της Παναχαϊκης εχει μια σχολη χορου τωρα τι ακριβως χορούς διδάσκει θα σε γελασω ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...