nikos5800 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 παιδια θελω να βαλω live wallpaper σε windows 7 οπως βαζω και στο android γινετε? και γιατην ακριβεια για το android υπαρχει ενα προγραμα τωρα δεν θυμαμαι πως λεγεται με το οποιο μπορεις να βαλεις ως live wallpaper οποιο βιντεο θελεις εσυ δηλαδη μετατρεπει ενα απλο βιντεο σε live wallpaper κατι τετοιο υπαρχει για windows 7? εχω ψαξει ολο το ιντερνετ και δεν εχω βρει κατι τετοιο. αν καποιος γνωριζει ας μου απαντηση
nikos5800 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Ε όχι και όλο το ίντερνετ... ευχαριστο φιλε το εκανα αλλα δεν μπορω να απενεργοποιισω τον ηχο του βιντεο που εχω βαλει ως live wallpaper
filip123go Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δεξί κλικ πάνω στην επ. εργασίας και νομίζω έχει επιλογή να το απενεργοποιήσεις...
aris1986 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αυτα live wallpaper να ξερεις στραγκίζουν την μπαταρια στα android! Στο pc θα δουλευει ο επεξεργαστης και θα τρωει ram παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.