Physics_Rulez Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Στο στρατό ένας που έχει ζήσει μακριά από το σπίτι του μπορεί να μη μάθει τίποτα. Αυτός που δουλεύει στο στρατό όμως δεν είναι φαντάρος. Α Β Γ Λόλα να ένα μήλο.
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος ε αφου θα την κανεις για εξω προφανως εχεις ηδη δουλεια(λεμε τωρα..............)τι σε κοφτει το τι θα κανει ο καθενας?πουλας τρελα και ετσι να ουμ? Τι εχω ηδη δουλεια ρε?Ποιος ειμαι? Πως το συμπερανες αυτο? Δεν με 'κοφτει' απλα εκφραζω την απορια μου γιατι να θελει καποιος να γινει ενστολος Εσυ δεν καταλαβαινω τι ενσταση εχεις που κραζω ενστολους Τους βλεπω τι χαραμοφαηδες ειναι Κατα τα αλλα σας χαλανε οι ΔΥ αλλα μπατσοι κ στρατιωτικοι οχι Physix ειπα εγω οτι αυτος που δουλευει στο στρατο ειναι φανταρος? Που ? Τ Τι να πω δεν βγαζουμε ακρη
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Θες να σου αναλύσω τι κακό κάνεις με το να βγάζεις μαύρα 200 ευρώ το μήνα; Το κράτος χάνει από σένα τον πρώτο χρόνο της δραστηριότητάς σου 2.400 ευρώ εισφορές ΟΑΕΕ. Τι διάολο, επί παντός επιστητού θα μιλήσουμε.
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Θες να σου αναλύσω τι κακό κάνεις με το να βγάζεις μαύρα 200 ευρώ το μήνα; Το κράτος χάνει από σένα τον πρώτο χρόνο της δραστηριότητάς σου 2.400 ευρώ εισφορές ΟΑΕΕ. Τι διάολο, επί παντός επιστητού θα μιλήσουμε. Ειμαι κατα του κρατους ουτως η αλλως Και σου πα, θα φυγω εξωτερικο μια χαρα θα μου παρακρατανε εκει απο το μισθο
darkhybridman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τι εχω ηδη δουλεια ρε?Ποιος ειμαι? Πως το συμπερανες αυτο? Δεν με 'κοφτει' απλα εκφραζω την απορια μου γιατι να θελει καποιος να γινει ενστολος Εσυ δεν καταλαβαινω τι ενσταση εχεις που κραζω ενστολους Τους βλεπω τι χαραμοφαηδες ειναι Κατα τα αλλα σας χαλανε οι ΔΥ αλλα μπατσοι κ στρατιωτικοι οχι Physix ειπα εγω οτι αυτος που δουλευει στο στρατο ειναι φανταρος? Που ? Τ Τι να πω δεν βγαζουμε ακρη οταν τονιζεις ολη την ωρα οτι θα φυγεις εξω δυο τεινα υπαρχουν 1)την εχεις δει large και ετσι αρα συνεπως εχεις ηδη δουλεια 2)απλα τα λες για να τα λες.. δεν σε κοφτει αλλα κραζεις αυτοανακαλεισε devided by zero καταστασεις.. εχει πλακα να κρινεις χωρις να εχεις δουλεψει για τα ενσημα σου..
g_alkis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ηθική κατα το δοκούν. Μαζί τα φάγαμε.
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Δεν εχω ακριβως στανταρ δουλεια διδακτορικο παιζει Και να στρατο κ μπατσους και τον καθε εξουσιαστη θα τους κραζω οσο γουσταρω Εσενα τι σε κοφτει εισαι στη συνομωταξια τους?
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ειμαι κατα του κρατους ουτως η αλλως Και σου πα, θα φυγω εξωτερικο μια χαρα θα μου παρακρατανε εκει απο το μισθο Είσαι κατά του κράτους, αλλά τα ιδιαίτερα θέλεις μια χαρά να τα κάνεις σε αυτό το κράτος χωρίς να παίξεις με τους κανόνες του. Μετά το κράτος θα χρεοκοπήσει και ο κάθε -nick- θα φύγει στο εξωτερικό, γιατί εδώ τα πράγματα κάποιοι άγνωστοι τα έχουν κάνει σκατά. Τώρα τι προσπαθώ να κάνω, είναι μάταιο. Σου εύχομαι να πετύχεις έξω, αλλά πρόσεχε στις σοβαρές ευρωπαϊκές χώρες η ηθική σου θα πρέπει να συμβαδίζει με την ηθική τους. Δε συγχωρούν εκεί μαύρα ιδιαίτερα. Καλύτερα να σκοτώσεις παρά να φοροδιαφύγεις.
darkhybridman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος θα τους πει μαζι τα φαγαμε
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ηθική κατα το δοκούν. Μαζί τα φάγαμε. Αυτο καταλαβες εσυ ? Ωραια αντιληψη Να την χαιρεσαι
g_alkis Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Τώρα τι προσπαθώ να κάνω, είναι μάταιο
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Ναι αλκις ξερουμε ολη την ευφυια σου εδω μεσα Το μεγαλυτερο σου ποστ ειναι 5 λεξεις Physix don't worry θα χω το νου μου
YiN Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Καμιά φορά οι 100 λέξεις λένε πολύ λιγότερα απ'ότι οι 5.
-nick- Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Καμιά φορά οι 100 λέξεις λένε πολύ λιγότερα απ'ότι οι 5. Ναι αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση οχι Ο αλκις δεν εχει πει ποτε πανω απο 5 λεξεις Και εχει επαρση και περνειται για εξυπνος Λαθος στιγμη να κανεις τον δικηγορο του διαβολου Εκει εχουμε φτασει Να μην εχει το κρατος λεφτα και να σκαει δεκαδες+ χιλιαδες ευρω για νεες προσληψεις μπατσων
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Εκει εχουμε φτασει Να μην εχει το κρατος λεφτα και να σκαει δεκαδες+ χιλιαδες ευρω για νεες προσληψεις μπατσων η λύση του -nick- για το πρόβλημα της Ελλάδας. Προτιμώ να δω mega.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.