Προς το περιεχόμενο

ΛΟΚ

arsenal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Lucifer, 4 Αυγούστου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εκτος απο στρατοκαυλος,μπορει απλα να θέλει να περάσει το χρονου κανονταςκ αι μαθαίνοντας κατι και οχι απλα να περνάει ατελείωτες ωρες στη σκοπιά και τα μαγειριά.

μετα ειναι αυτοι που κανουν πολεμικές τέχνες,αθλητές,εξτριμσποραδες.

εγω πάντως θα πρότεινα να πας δόκιμος ειδικών δυνάμεων αν μπορεις,θα φας βεβαια ενα απίστευτο.....στο ΚΕΑΠ αλλα ολα καλα.

Και σιγα το σπάσιμο ηθικού ρε παιδιά ήμαρτον...

Παντως για'μενα,αν θες να πας για την εμπειρία,πανε.

Μη γινεις ομως μετα τπτ που να φερνει σε ...%25CE%2593%25CE%25BF%25CF%2585%25CF%2581%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B9_%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2584%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2582.jpg

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Εγω δήλωσα πεζικού απο εκει και πέρα Εσυ διαλέγεις που να πας...εμένα ένας φίλος μου είχε πει ότι. Είναι 9μηνη θητεία πληρώνεται και έχεις πολλές εξόδους αλλα όταν είσαι μέσα σε μαμανε....το ξέρω είναι δύσκολο για τις προκηρύξει αλλα γιατί όχι...πάντως τα παραλετ ρε παιδιά και είναι όλα εικασίες πιστεύω αν κάποιος έχει υπηρετήσει ας μας πει...εγω θέλω μόνο ΛΟΚ δηλαδή βουνά και τέτοια

Δημοσ.

Εγω δήλωσα πεζικού απο εκει και πέρα Εσυ διαλέγεις που να πας...εμένα ένας φίλος μου είχε πει ότι. Είναι 9μηνη θητεία πληρώνεται και έχεις πολλές εξόδους αλλα όταν είσαι μέσα σε μαμανε....το ξέρω είναι δύσκολο για τις προκηρύξει αλλα γιατί όχι...πάντως τα παραλετ ρε παιδιά και είναι όλα εικασίες πιστεύω αν κάποιος έχει υπηρετήσει ας μας πει...εγω θέλω μόνο ΛΟΚ δηλαδή βουνά και τέτοια

εκδρομή ειναι λεμε,ακομα και ανάπηρος το περνάει.

Στη θητεία δε πληρώνεσαι,αν πας δόκιμος,αλλάζει το πράγμα.

Πιο πολύ θα σπάσει το ηθικό σου απο τα βύσματα και την αναπηρία που θα δεις,παρά απο αυτα που δε θα σου κάνουν.

Δημοσ.

αλεξιπτωτα υπηρετησα φιλε μου πριν αρκετα χρονια.

δυνατη εκπαιδευση, απιστευτη γυμναστικη ειδικα τους πρωτους 5 μηνες.

Ασκησεις σε βουνα, βολες με laser και γενικα πραγματα που μονο σε ταινιες ειχα δει.

αν σου αρεσουν αυτα πηγαινε. αν εχεις και την παραμικρη αμφιβολια απλα ξεχνατο γιατι θα περασεις πολυ ασχημα.

αν και αποτι ακουω πλεον εχει γινει κατασκηνωση ο στρατος οποτε...

Δημοσ.

Ρε παιδιά λοιπόν έχω μπερδευτεί εμένα το χαρτί για στρατο δεν έχει ερείπια ακόμα λοιπόν όταν έρθει με κάποιο τροπο α δηλοσω λοκ έτσι;μετα με τ κριτήρια επιλέγεται;βασική εκπαίδευση στο μεγάλο πευκο νομίζω;ωραία;δεν θέλω να πάω δοκίμος τι διάφορα έχει απο αυτο που θέλω;το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι εκει θα γνορισβ κανά σωστό άτομο η θα είναι ολοι "υποψήφιοι" του FBI??:)

Δημοσ.

Δόκιμος δεν είναι όμως 18 μήνες;

Παλιοτερα με το 12μηνο.

Τώρα πρέπει να'ναι...14

Μιλάμε για εντελώς αλλη φάση ομως.

Ξεχνάς σκοπιές,αγγαρείες μλκιες,θα μάθεις καποια πράγματα στη σχολή,θα περάσεις και 2-3 σχολεία και μετα...8ωρο,υπηρεσίες 2-5 το μήνα,θα παίρνεις κι ενα χαρτζιλίκι(εμεις παίρναμε 500-600 ευρω σχεδον)περισσότερες άδειες,είναι άλλο πράγμα,μη κολλάς στο επιπλέον 5μηνο.

Αν σου αρεσουν τα εξτριμ σπορ,μόνο τις ασκήσεις αν υπολογίσεις..(εμείς κάναμε ρίψεις με αεροπλάνα,ελικόπτερα,διακλαδικες)

Ρε παιδιά λοιπόν έχω μπερδευτεί εμένα το χαρτί για στρατο δεν έχει ερείπια ακόμα λοιπόν όταν έρθει με κάποιο τροπο α δηλοσω λοκ έτσι;μετα με τ κριτήρια επιλέγεται;βασική εκπαίδευση στο μεγάλο πευκο νομίζω;ωραία;δεν θέλω να πάω δοκίμος τι διάφορα έχει απο αυτο που θέλω;το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι εκει θα γνορισβ κανά σωστό άτομο η θα είναι ολοι "υποψήφιοι" του FBI??:)

Θα δηλώσεις ειδικές δυναμεις αρχικά,μετα στην επιλογή θα βγει το αν θα πας ορεινός,πεζοναύτης κλπ

Δημοσ.

Δεν γίνεται να χοθω κατευθείαν στους ορεινούς καταδρομεις!?απογοητευτικά τώρα:(μόνο μέσο πρέπει να έχεις για να μπεις όπου γουσταρεις;εγω αρχικά δήλωσα πεζικού δεν γίνεται να ο αλλαξω;

Δημοσ.

Δεν γίνεται να χοθω κατευθείαν στους ορεινούς καταδρομεις!?απογοητευτικά τώρα:(μόνο μέσο πρέπει να έχεις για να μπεις όπου γουσταρεις;

δεν ξερω πως γινεται τωρα και φυσικά δεν ξερω πως σε επιλεγουν σαν οπλιτη.

σου λεω βάσει δικης μου εμπειρίας(ημουν δόκιμος όμως).

γιατι δεν τηλεφωνείς σε ενα στρατολογικό γραφείο;

Ρε αρσεναλ σκαλωμα να γινεις ενστολος ε. Γιατι ετσι ?

Μου δίνεις ένα αριθμό; γιατί τώρα είμαι απο κινητο μέσω κόσμοτε στο Ίντερνετ επειδή είμαι χωριο και δεν σύνδεση...nick γουστάρω τις χάλια καιρικές συνθήκες και εγω να είμαι στο βουνό:)nick. Άκυρη απάντηση σου έδωσα τι να σου γράφω τώρα τα είπα και στα ψυπτεχνικα είναι πολλα:)

Μου δίνεις ένα αριθμό; γιατί τώρα είμαι απο κινητο μέσω κόσμοτε στο Ίντερνετ επειδή είμαι χωριο και δεν σύνδεση

κατσε να δω,εγω σου ξαναλεω ομως,μη πας ειδικές δυνάμεις για να γινεις χοιρινό μετα και να βαρας τον κοσμο,εντάξει,καλή η διαβίωση αλλά...

Επιβιώνεις και με αλλους τρόπους.

Τηλ.:

2131501603, 2131501602,

2131501608

Email:

[email protected]

Δεν πάω για αυτο να σε είσαι σίγουρος.οκ ευχαριστώ λέω να τους στείλω μειλ γιατιεχω πολλές ερωτήσεις:)

κατσε να δω,εγω σου ξαναλεω ομως,μη πας ειδικές δυνάμεις για να γινεις χοιρινό μετα και να βαρας τον κοσμο,εντάξει,καλή η διαβίωση αλλά...

μου θύμισες που μου είχε δώσει μια σφεντόνα ο παππούς μου και μου λέει "στην δίνω να παίξεις αλλα μην ρίχνεις σε τζαμια και στα αλλα παιδάκια , εντάξει ? "

χαχα , συμφωνω μαζι σου ofc.

μου θύμισες που μου είχε δώσει μια σφεντόνα ο παππούς μου και μου λέει "στην δίνω να παίξεις αλλα μην ρίχνεις σε τζαμια και στα αλλα παιδάκια , εντάξει ? "

χαχα , συμφωνω μαζι σου ofc.

Εγω του ειπα αν θελει να παει,να παει για την εμπειρία,τι να κάνουμε ομως που πάνε ολοι για να πιάσουν μια δουλειά,οσο σκατένια και να'ναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...