nicoc89 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Έκανα softmod το Wii μου για να παίζω backup από τα αυθεντικά παιχνίδια που μου φέρνει ο θείος και να παίζω από τον σκληρό δίσκο. Δοκίμασα 20 διαφορετικά παιχνίδια και όλα τρέχουν κομπλέ εκτος από το Monster hunter TRI (3) Φτάνω μέχρι την οθόνη που λέει Begin the game Arena Play Gallery και πατάω begin a game. Τότε μαυρίζει η οθόνη και το Wii κάνει ένα ενοχλητικό ήχο (βουητό κάπως). Το έψαξα στο internet και προτείνουν κάτι αλλα επειδή πρέπει να περάσω κάτι περίεργα που δεν έχω ιδέα από αυτά (too much information etc..) φοβάμαι μην κάνω καμια πατάτα.. Έχει ιδέα κανεις πως θα το φτιάξω? Αν είναι καλύτερα στείλτε μου και pm . Ευχαριστώ προκαταβολικά , γιατί από χθες προσπαθώ να το φτιάξω , έχω λιώσει κυριολεκτικά χΔ!
gherudos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Να το αγοράσεις γνήσιο αφού φοβάσαι μην κάνεις καμία πατάτα.
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 μπα, εχω δυο γνησια και πολλα ειναι. τελικα το εφτιαξα.
gherudos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Και αν η δουλειά σου ήταν να σχεδιάζεις παιχνίδια που έβγαιναν στην αγορά θα σου άρεσε οι άλλοι να παίζουν τα παιχνίδια σου χωρίς να τα έχουν πληρώσει; Θέλεις να δείς συνέχειες των παιχνιδιών που σ αρέσουν; Αν δεν υποστηρίξεις τους δημιουργούς των παιχνιδιών αγοράζοντας τις δημιουργίες τους πως περιμένεις να δείς στην αγορά συνέχειες των παιχνιδιών ή ακόμα και νέα παιχνίδια; Το studio του παιχνιδιού Majin and the forsaken kingdom έκλεισε... Θα ήθελα πολύ να παίξω μια συνέχεια του παιχνιδιού αλλά επειδή οι περισσότεροι σκέφτονται σαν εσένα μικρά στούντιο που αξίζουν κλείνουν. Συγχαρητήρια για τον τρόπο σκέψης σου, θέλω να πιστεύω ότι είσαι κάτω των 14 ετών.
nicoc89 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δεν ειμαι εξερεση , απλως δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου. Παρολα αυτα βλεπω στο προφίλ σου οτι βοηθάς άτομα να hackαρουν τις κονσόλες τους και αν κατάλαβα καλα εχεις και site που στο forum του εχει thread για hackαρισμα του psp να παιζει κατεβασμένα σωστα? οι εταιριες που βγαζουν τα παιχνιδια για το psp ? θα κλεισουν ? γιατι τους βοηθας να παιζουν κατεβασμενα ? τι να σου πω ρε φιλε , μου φαινετε εχεις ορεξη βραδιάτικα. Οσο για το 14χρονο που λες δεν θα το σχολιασω. τελος παντων , αν και δεν βοηθησες με το σπαμ σου , να σε καλα.
gherudos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι λόγοι για να περάσεις custom firmware στο PSP σου: Εξοικονόμιση μπαταρίας Γρηγορότερο φόρτωμα των παιχνιδιών Yπερχρονισμός cpu Emulators για παλιές κονσόλες Διατήρηση των UMD παιχνιδιών σε άριστη κατάσταση Αν έκανες τον κόπο να μπείς στο site θα έβλεπες πως δεν υποστηρίζουμε την πειρατία.
nicoc89 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 δεν σε κατιγορισα οτι υποστιριζεις την πειρατια , απλα σου λεω οτι βοηθας να γινει αυτο που κραζεις . αυθεντικα αγοράζω , αρκει να δω οτι αξίζουν. και αυτο θα το αγοράσω γιατι με πορωσε . ομως δεν μπορω πλεον να δινω λεφτά για κάτι που θα το παρατείσω σε μία μερα. αν θες να μου απαντήσεις καλυτερα καντο με πμ γιατι το καναμε τσατ και θα μας κυνηγισουν οι μοντς.
sheik Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2011 Ελα ρε gherudos κι εσυ το παρατραβας δηλαδη. Αυτα τα δεν υποστηριζουμε την πειρατεια κλπ ειναι βλακειες. Σαν τους τυπους που φτιαχνουν τα τσιπακια και για να εχουν καλυμμενο νομικα τον κωλο τους ριχνουν κι ενα " δεν υποστηριζουμε την πειρατεια, το τσιπακι το φτιαχνουμε για να παιζεις backup των original παιχνιδιων που εχεις ΗΔΗ αγορασει". Οκ, εσυ οντως μπορει να το πιστευεις και να το κανεις πραξη, αλλα μη το παιζεις κι εκπληκτος οταν μαθαινεις οτι οι αλλοι χρησιμοποιουν τους οδηγους ΣΟΥ για λογους που δεν εχουν να κανουν με εξοικονομηση μπαταριας και γρηγοροτερο φορτωμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.