Προς το περιεχόμενο

Συνδεση 2 υπολογιστων με crossover!!

jimisvog

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήσπερα, :rolleyes:

Εδώ και κάτι μέρες παίζω με ένα φιλαράκι Football Manager 2011 (καψιμο :devil: ) στο σπιτι μου κυριως μεσω δικτύου, εγώ με τον σταθερό μου και αυτος με Laptop. Προχθες προσπαθήσαμε να συνδεσουμε 2 Laptop στο δικό του router ομως στο παιχνιδι δεν εβλεπε με τιποτα το ενα το αλλο. Εχω ενα καλωδιο crossover 2m. Αν συνδεσω τους 2 υπολογιστες θα καταφερω να δουν ο ενας τον εαλλον στο παιχνιδι κατευθειαν ή υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα? :cry: :cry: Ευχαριστω εκ προτέρων...

Δημοσ.

φιλε δωσε μου 2 λεπτα να βρω το site μπορεις και με ρουτερ ασυρματα και το desktop με ethernet αλλα και σκετο με καλοωδικο ολα αυτα ΧΩΡΙΣ internet δωσε μου μονο 2 λεπτα να το βρω

http://www.digitgeek.com/how-to-create-a-lan-connection-between-2-pcs/

αυτο ειναι λοιπον κανεις οτι σου λεει για να εχεις μονο σε δυο πισι(γινεται και το ενα αυρματα και το αλλο με καλοδιο αμα εχεις router )αμα θες και 3 πισι απλα βαζεις 03 το πρωτο και 04 στην τριτη σειρα

ειναι δοκιμασμενο στο φυλλ εχω συνδεσει μεχρι και 5 πισι ετσι

Καλήσπερα, :rolleyes:

Εδώ και κάτι μέρες παίζω με ένα φιλαράκι Football Manager 2011 (καψιμο :devil: ) στο σπιτι μου κυριως μεσω δικτύου, εγώ με τον σταθερό μου και αυτος με Laptop. Προχθες προσπαθήσαμε να συνδεσουμε 2 Laptop στο δικό του router ομως στο παιχνιδι δεν εβλεπε με τιποτα το ενα το αλλο. Εχω ενα καλωδιο crossover 2m. Αν συνδεσω τους 2 υπολογιστες θα καταφερω να δουν ο ενας τον εαλλον στο παιχνιδι κατευθειαν ή υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα? :cry: :cry: Ευχαριστω εκ προτέρων...

αμα θελεται μονο για 2 με το καλωδιο ακριβος τις ιδιες ρυθμισεις

Δημοσ.

Να σαι καλα καλο παιχνιδι εε και με ρεγουλα....χααχαχαχ

Δεν εχει ρεγουλα σε αυτα τα θεματα... μεχρι τις 6 το πρωι και βαλεεεεεε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...