jimisvog Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Καλήσπερα, Εδώ και κάτι μέρες παίζω με ένα φιλαράκι Football Manager 2011 (καψιμο ) στο σπιτι μου κυριως μεσω δικτύου, εγώ με τον σταθερό μου και αυτος με Laptop. Προχθες προσπαθήσαμε να συνδεσουμε 2 Laptop στο δικό του router ομως στο παιχνιδι δεν εβλεπε με τιποτα το ενα το αλλο. Εχω ενα καλωδιο crossover 2m. Αν συνδεσω τους 2 υπολογιστες θα καταφερω να δουν ο ενας τον εαλλον στο παιχνιδι κατευθειαν ή υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα? :cry: Ευχαριστω εκ προτέρων...
8anos94 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 φιλε δωσε μου 2 λεπτα να βρω το site μπορεις και με ρουτερ ασυρματα και το desktop με ethernet αλλα και σκετο με καλοωδικο ολα αυτα ΧΩΡΙΣ internet δωσε μου μονο 2 λεπτα να το βρω http://www.digitgeek.com/how-to-create-a-lan-connection-between-2-pcs/ αυτο ειναι λοιπον κανεις οτι σου λεει για να εχεις μονο σε δυο πισι(γινεται και το ενα αυρματα και το αλλο με καλοδιο αμα εχεις router )αμα θες και 3 πισι απλα βαζεις 03 το πρωτο και 04 στην τριτη σειρα ειναι δοκιμασμενο στο φυλλ εχω συνδεσει μεχρι και 5 πισι ετσι Καλήσπερα, Εδώ και κάτι μέρες παίζω με ένα φιλαράκι Football Manager 2011 (καψιμο ) στο σπιτι μου κυριως μεσω δικτύου, εγώ με τον σταθερό μου και αυτος με Laptop. Προχθες προσπαθήσαμε να συνδεσουμε 2 Laptop στο δικό του router ομως στο παιχνιδι δεν εβλεπε με τιποτα το ενα το αλλο. Εχω ενα καλωδιο crossover 2m. Αν συνδεσω τους 2 υπολογιστες θα καταφερω να δουν ο ενας τον εαλλον στο παιχνιδι κατευθειαν ή υπαρχει περιπτωση να εχω προβλημα? :cry: Ευχαριστω εκ προτέρων... αμα θελεται μονο για 2 με το καλωδιο ακριβος τις ιδιες ρυθμισεις
jimisvog Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Να είσαι καλά ρε φίλε... 1000 ευχαριστώ.. Το κατάφερα τελικά.. Και πάλι ευχαριστώ.. :-D
8anos94 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2011 Να σαι καλα καλο παιχνιδι εε και με ρεγουλα....χααχαχαχ
jimisvog Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Να σαι καλα καλο παιχνιδι εε και με ρεγουλα....χααχαχαχ Δεν εχει ρεγουλα σε αυτα τα θεματα... μεχρι τις 6 το πρωι και βαλεεεεεε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.