rotten crusader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Λόγω μετακόμισης,και πριν προβώ σε ανακύκλωση,"δίνω μια ευκαιρία" στα περιοδικά/κόμιξ,να βρούν άλλη "στέγη".Έχω μια σειρά απο κόμιξ και περιοδικά(ελληνικά).Επειδή θεωρώ αδύνατο να τα καταγράψω 1 προς 1,περιμένω να μου πείτε γιατι ενδιαφέρεστε. Ενδεικτικά,απο κόμιξ έχω :Μεγάλο μίκυ,μίκυ μάους,κόμιξ,σαίνια,ειδικές σειρές όπως η ζωδιακή πέτρα. Απο τεχνολογικά έχω κινητή τηλεφωνία,linux,pcmag,pcw (Τα δίνω 1-2€ το τεύχος,απλά για να φύγουν) Επίσης παίζουν Λούκυ Λουκ/Αστερίξ?Αντιριξ-Συμφωνιξ και spiderman της marvel,τα παλιά(83-90,αν δεν απατώμαι),Αρκάς....Γενικά ρωτήστε με για οτι ψάχνετε,γιατί απλά παίζει να τα χω ξεχάσει...
rotten crusader Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Ναι.Αλλά έχω κάνει βλακεία.Αυτο πάει αγγελίες,όχι Μπλά-Μπλά!(Mods κεκτημένη ταχύτητα δείξετε επιείκεια.) Επίσης έχω ντόναλντ,αλμανάκο,κλασσικά και γκάρφιλντ(δεν είναι disney )
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 ειδικές σειρές όπως η ζωδιακή πέτρα. Αλλα τετοια?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Αν είναι πώληση, στις αγγελίες. Αν έχει και χαρίσματα, στο σχετικό νήμα. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.