skinskinz Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Σε Αθηνα δεν εχει τιποτα?? πήγα και είχε αρκετά κομμάτια ps3 320 μαζί με το killzone και ένα πακέτο με το infamous δεν πήρα κανένα από τα δυο gt δεν ήξερα τι firm έχουν τι παιζει με το firmware? εχει να κανει με σπασιμο η με κατι αλλο?
sap92 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ΑΝ ξερει κανεις τι firm εχει το πακετο με το killzone 3 ας μου πει
gherudos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Με το Killzone 3 αν θυμάμαι καλά έχει 3.50 firmware.
sap92 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 εχει ακομα 3-4 πακετα ... αλλα θελω να ειμαι σιγουρος μιν το παρω και δεν κανει για jailbreak edit: το 40% 8α ισχυει και αν παρω το πακετο με το κillzone??
gherudos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Αν σου έχει μεγαλύτερο firmware έλα από εδώ και θα σου δώσω το δικό μου Slim που το έχω στην κούτα του, το άνοιξα για να περάσω το 3.55 kmeaw, είναι 1 μήνα και τελείως αχρησιμοποίητο, σκέφτομαι να το αναβαθμίσω για να παίξω και πάλι Uncharted 2 multi και Buzz Online, στη σκέψη είμαι ακόμα όμως γιατί δεν προλαβαίνω να παίζω :/
~@petgio@~ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 ρε παιδια εδω στο αργος αργολιδας εχει -40% στα παιχνιδια αλλα οχι στις κονσολες και τουσ ηλεντρονικους τιτλους.Οι προσφορες αυτες στο ηρακλειο αλλα και στην θεσσαλονικη ειναι μονο για τα συγκεκριμενα καταστηματα?Και εχει εδω το PS3 320GB με killzone 3 269 euro.
gherudos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Το γράφω καθαρά, η προσφορά είναι μόνο για το Ηράκλειο Κρήτης. Επίσης έχει πολλά παιχνίδια ηελκτρονικά και μή όπως και τίτλους βιντεοπαιχνιδιών μέχρι και 70% κάτω από την αρχική τους τιμή.
yiankap Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς και εδώ Λάρισα, μόνο στα παιχνίδια 40 %. Πήγα όλο χαρά αλλά τίποτα.... Τουλάχιστον αγόρασα εξοπλισμό για camping.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.