Προς το περιεχόμενο

PS3 320GB+Gran Turismo 5 174E Carrefour Ηράκλειο Κρήτης

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PS3 320GB+Gran Turismo 5 174E Carrefour Ηράκλειο Κρήτης

Έχει 5-6 κομμάτια, πρίν λίγο γύρισα, και αν δεν βρείτε ζητείστε έχουν μέσα στόκ. Μέχρι τις 14 Αυγούστου ισχύει η προσφορά -40% σε όλα τα βιντεοπαιχνίδια και τις κονσόλες.

Δημοσ.

Τέτοια bundles υπάρχουν και στο Carrefour City Gate Θεσσαλονίκη.Ξέρει κανείς αν και εκεί κάνουν ξεπούλημα -40 στις κονσόλες τους?

Δημοσ.

Φιλε πηγα και ρωτησα. Ειχε μονο ενα με το killzone στα 300κατι. Μαλλον μου λεγε μουφες ο υπαλληλος οτι τελειωσαν.

Δημοσ.

Και για τα XBOX 360 το ίδιο έλεγαν πέρυσι, έχουν μέσα στόκ απλά οι υπάλληλοι τα κρατάνε και θα τα αγοράσουν προφανώς όταν πληρωθούν για να τα μοσχοπουλήσουν στις αγγελίες. Πάντως από αυτά που είδα οι κούτες ήταν σε άθλια κατάσταση και επιβεβαίωσα ότι όντως πωλούνται στα 174Ε αφού ένας νεαρός με την κοπέλα του που ήταν μπροστά από εμένα στο ταμείο τόσο το πλήρωσαν.

Δημοσ.

Ξαναπήγα σήμερα, είχε και άλλα κομμάτια, αν δείτε να λέει πάνω 300Ε μην αγχώνεστε, στο ταμείο πρίν περάσετε ενημερώστε και θα πάει -40%, το γράφει στην ταμπέλα στην είσοδο, ισχύει για όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Δημοσ.

Ξαναπήγα σήμερα, είχε και άλλα κομμάτια, αν δείτε να λέει πάνω 300Ε μην αγχώνεστε, στο ταμείο πρίν περάσετε ενημερώστε και θα πάει -40%, το γράφει στην ταμπέλα στην είσοδο, ισχύει για όλα τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Παντως στον Γερακα λεει -40% και απο κατω "εξαιρουνται τα ηλεκτρονικα παιχνιδια και οι κονσολες".

Συνηθως αυτο ηταν συλλογικο, δηλαδη ολα τα Carrefour ειχαν ιδιες προσφορες σε κατι τετοια.

Δημοσ.

Στο κατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης έχει -40% στα ηλεκτρονικά παιχνίδια, -30% στα παιχνίδια θαλάσσης και -40% στα είδη κάμπινγκ.

Δημοσ.

κανει για jailbreak??

Eννοείται πως κάνει φίλε μου!Αγορασέ το πρώτα και μετά κοιτάς για jailbreak!Εδώ είμαστε!:devil:

Δημοσ.

πήγα και είχε αρκετά κομμάτια ps3 320 μαζί με το killzone και ένα πακέτο με το infamous δεν πήρα κανένα από τα δυο gt δεν ήξερα τι firm έχουν

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...