Προς το περιεχόμενο

Παιχνίδι με όλες τις μηχανές.

dimkorinthos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Λοιπόν θέλω να μου πείτε ένα παιχνίδι (αν υπάρχει) που να έχει όλες τις μηχανές. Είτε είναι street είτε supersport είτε enduro είτε παπί-σκούτερ τσόπερ κ.τ.λ. Βέβαια να τρέχεις αγώνες και να έχει και μια πόλη(σαν το need for speed underground 2) για να κάνεις κόντρες αλλά και βόλτες. Ίσως να θέλω πολλά αλλά αν ξέρετε κάτι γράψτε το.

Ευχαριστώ ;) ;)

Υ.Γ. Ξέρω τα moto gp και Superbikes οπότε μην τα γράψετε. :P

EDIT: Το παιχνίδι το θέλω για PC.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο. Για PC το θέλω.

Βασικα δεν εχω δικιο γιατι το section λεει "PC Games", αρα κοτσανα πεταξα.

Για παιχνιδια που λες τωρα.... Καποιο που να εχει ολες τις μηχανες δεν νομιζω να υπαρχει.

Υπαρχουν ομως τα εξης :

MX vs ATV Reflex

Εχει μηχανες χωματινες("καθαρα") και ATV τετρατροχα οχηματα("γουρουνες") σε χωματινες πιστες. - Το εχω παιξει και ειναι πολυ καλο απο θεμα οδηγησης.Εχει επιλογη να φτιαξεις οπως θελεις με αυτοκολλητα καθως και διαφορα αξεσουαρ τοσο την μηχανη οσο και τον οδηγο και κανεις και κολπα στον αερα εκτος απο τους αγωνες.Εχει κατηγοριες μηχανων σε 125cc, 250cc και 450cc και την μαρκα KTM.Οι υπολοιπες δεν γραφουν καποια γνωστη μαρκα αλλα σε παραπεμπουν τα "χρωματα" τους σε ολες τις γνωστες, πχ κιτρινο = Suzuki,πρασινο = Kawasaki,κοκκινο = Honda.

video1

video2

Burnout Paradise : Ultimate Box

Εχει μηχανες και αυτοκινητα σε ασφαλτο μονο. - Δεν το εχω παιξει και δεν ξερω τι ποικιλια εχει σε μηχανες αλλα νομιζω πως εχει μονο κατι ασχετες street.Ειναι αν σου αρεσει η γρηγορη οδηγηση μεσα στην πολη με αλλα οχηματα αυτο το game.

video1

video2 <-- δες το σε 720p HD

FUEL

Εχει μηχανες και τετρατροχα οχηματα(Buggys,Trucks κλπ.) και εχει και ασφαλτο και χωμα - Δεν το εχω παιξει να ξερω αν ειναι καλο και τι ποικιλια εχει στα οχηματα.

video1

video2

Δημοσ.

Μια ερωτηση. Μηπως ξερετε και ενα παιχνιδι που υπαρχει (τουλαχιστον στις κονσολες σιγουρα) που ειναι με trial μηχανες και πρεπει να περασεις εμποδια κλπ και οταν πχ πεφτεις απο καπου και δεν πετυχαινεις καλα το αλμα ή την προσγειωση σου λεει και ποσα κοκκαλα εσπασες κλπ? Ειχε πολυ πλακα, αν καποιος το ξερει θα του ημουν ευγνωμων.

Δημοσ.

Μια ερωτηση. Μηπως ξερετε και ενα παιχνιδι που υπαρχει (τουλαχιστον στις κονσολες σιγουρα) που ειναι με trial μηχανες και πρεπει να περασεις εμποδια κλπ και οταν πχ πεφτεις απο καπου και δεν πετυχαινεις καλα το αλμα ή την προσγειωση σου λεει και ποσα κοκκαλα εσπασες κλπ? Ειχε πολυ πλακα, αν καποιος το ξερει θα του ημουν ευγνωμων.

Δεν το ξερω, ομως με λιγο ψαξιμο στο google βρηκα αυτο.

Και υπαρχει και πιο καινουργιο.

Απλα νομιζω οτι για pc βγαινει μονο το 2ο.

Δημοσ.

Δεν το ξερω, ομως με λιγο ψαξιμο στο google βρηκα αυτο.

Trials HD

Και υπαρχει και πιο καινουργιο.

Trials 2

Απλα νομιζω οτι για pc βγαινει μονο το 2ο.

Μολις το βρηκα στο youtube και εμπαινα να απαντησω. Να εισαι καλα, ναι αυτο ειναι! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...